خبر یزد - -گروه فلسطینی حماس در بیانیهای پس از آزادی سه اسیر اسرائیلی گفت که تصاویر قدس و مسجدالاقصی در محل تحویل، و همچنین حضور گسترده فلسطینیها در آنجا، پیامی به اسرائیل و حامیان آن بود که «این مکانها یک خط قرمز هستند».
حماس گفت: «آزادی دسته ششم زندانیان دشمن تأیید میکند که هیچ راهی برای آزادی آنها جز از طریق مذاکرات و پایبندی به الزامات توافق آتشبس وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
»
این گروه گفت که جهان شاهد «دستاورد مقاومت» در تحویل اسرای اسرائیلی بود که همبستگی فلسطینیها را نشان میداد. ما به تمام جهان میگوییم: هیچ مهاجرتی جز به سوی اورشلیم وجود ندارد، و این پاسخ ما به تمام درخواستهای جابجایی و انحلالی است که ترامپ و حامیان رویکرد او از نیروهای استعمار و اشغال مطرح کردهاند.
جنبش فلسطینی حماس پیشتر گفت که اسیر اسرائیلی در ازای آزادی 369 زندانی و اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد، که این امر نگرانیها از فروپاشی توافق قبل از پایان آتشبس 42 روزه را کاهش داد. دکل-هن، یک اسرائیلی-آمریکایی، تروفانوف، یک اسرائیلی-روسی، و هورن، که برادرش «ایتان» نیز در کیبوتص نیر عوز اسیر شده بود، سه اسیری هستند که آزاد شدند. کیبوتص نیر عوز همان منطقهای است که در 7 اکتبر 2023 حماس عملیات طوفان الاقصی را کلید زد.
منبع: الجزیره