خبر یزد

آخرين مطالب

اتباع و تغییر سبک زندگی ابرچالش‌های یزد هستند فرهنگی

اتباع و تغییر سبک زندگی ابرچالش‌های یزد هستند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، با اشاره به چالش‌های استان در حوزه اتباع، تغییر سبک زندگی، تقسیمات کشوری و توسعه سیاسی، برنامه‌های اجرایی مدیریت استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، اسماعیل دهستانی در نشست خبری که به عنوان نخستین نشست چله‌های رسانه‌ای معاونت سیاسی استانداری یزد برگزار شد، به تشریح مهم‌ترین مسائل استان یزد در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و اتباع خارجی پرداخت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد اظهار داشت: توسعه سیاسی، ساماندهی اتباع، مشکلات تقسیمات کشوری و انتصابات مدیریتی از جمله محورهای اصلی مدیریت استان است و اقدامات کارشناسی برای رفع این چالش‌ها در حال انجام است.
وی با اشاره به برنامه‌های توسعه سیاسی، اعلام کرد: فعال‌سازی خانه احزاب یکی از اهداف اصلی استان است و جلسات مربوط به آن به‌طور منظم برگزار خواهد شد.
به گفته دهستانی، مطالبات مردم از طریق بررسی‌های کارشناسی شناسایی شده و در جهت تحقق آن‌ها اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در خصوص مشکلات تقسیمات کشوری عنوان کرد: برخی از این تعارضات چندین دهه قدمت دارند و باید با نگاه عادلانه و کارشناسی حل شوند.
وی افزود: مدیریت استان به‌صورت جدی در حال پیگیری تعارضات مرزی، چه در سطح درون‌استانی و چه در سطح ملی است تا راهکارهای عملی برای این مشکلات ارائه شود.
دهستانی با تأکید بر نقش زنان در مدیریت اجرایی، خاطرنشان کرد: توانمندسازی و کادرسازی بانوان از جمله اولویت‌های استان است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: در همین مدت چندین گزینه برای تصدی پست‌های مدیریتی از جمله بخشداران و معاونان فرماندار معرفی شده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت.
وی در رابطه با انتصابات مدیریتی در سطح فرمانداری‌ها اعلام کرد: برنامه‌هایی برای انتصاب بانوان در این سمت‌ها در نظر گرفته شده بود، اما افراد منتخب این مسئولیت را نپذیرفتند.
به گفته دهستانی، این مسئله مانع از ادامه تلاش برای حضور زنان در مدیریت استان نخواهد شد و همچنان از ظرفیت بانوان در پست‌های مختلف استفاده خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در ادامه با اشاره به موضوع قرارگاه جوانی جمعیت تصریح کرد: این نهاد با رویکردی جدید فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی تأکید کرد: مسئله کاهش جمعیت، یک چالش ملی محسوب می‌شود و استان یزد نیز در سطح سیاست‌گذاری و هدایت برنامه‌های مرتبط، نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.
دهستانی با اشاره به چالش اتباع خارجی در یزد، آن را یکی از مشکلات بزرگ استان دانست و اضافه کرد: این مسئله به عوامل مختلفی بستگی دارد و در حال حاضر به یک دغدغه جدی برای مدیران استانی و کشوری تبدیل شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تصریح کرد: استان یزد جزو هشت استان کشور است که با چالش‌های جدی در حوزه اتباع روبه‌رو است.
به گفته وی، مدیریت این مسئله نیازمند تفکیک دقیق بین اتباع مجاز و غیرمجاز و همچنین بررسی علمی و کارشناسی است تا سیاست‌های مؤثرتری در این حوزه تدوین شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد اظهار داشت: افزایش جمعیت اتباع و برخی مشکلات ناشی از آن، باعث ایجاد احساس ناامنی در جامعه شده است.
دهستانی تأکید کرد: این نگرانی‌ها به‌صورت ویژه بررسی خواهند شد و برنامه‌های دقیقی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مرتبط با اتباع در دست اجرا است.
وی در ادامه به تغییر سبک زندگی در یزد اشاره کرد و این موضوع را یکی از چالش‌های فرهنگی استان دانست و افزود: تغییر سبک زندگی باعث شده هویت فرهنگی یزد دستخوش تغییر شود و این مسئله در استانی مانند یزد که پیشینه فرهنگی غنی دارد، محسوس‌تر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد همچنین در مورد تأثیر تغییرات فرهنگی بر بافت تاریخی یزد هشدار داد و گفت که حضور گسترده اتباع در مناطق تاریخی این شهر، موجب تغییر تدریجی سبک زندگی در این مناطق شده است.
به گفته دهستانی، اگرچه معماری سنتی و آثار باستانی حفظ شده‌اند، اما اصالت فرهنگی و ناملموس بافت تاریخی در حال از بین رفتن است.
وی با اشاره به اقدامات جدید در این حوزه، اعلام کرد که "اتاق وضعیت" برای نظارت بر بافت تاریخی، حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و همچنین استقبال از گردشگران نوروزی تشکیل شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: نخستین جلسه این اتاق وضعیت دوشنبه این هفته برگزار خواهد شد و تمامی دستگاه‌های مرتبط نمایندگان خود را برای فعالیت در این اتاق معرفی خواهند کرد.
دهستانی درباره مدیریت نارضایتی‌های مردمی نیز گفت: مرکزی برای بررسی و شناسایی مشکلات مردم تشکیل شده است.
وی تأکید کرد: هدف از راه‌اندازی این مرکز، استقبال از مطالبات مردم و یافتن راهکارهای مؤثر برای رفع آن‌ها است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در خصوص وضعیت تأمین اجتماعی در یزد اعلام کرد: جلساتی در سطح استان و با وزیر کار برگزار شده است.
به گفته دهستانی، مطالبات داروخانه‌ها، داروسازان و بیمارستان‌ها مورد بررسی قرار گرفته است، اما با توجه به اینکه یزد قطب پزشکی کشور محسوب می‌شود و بیماران از سایر استان‌ها به این شهر مراجعه می‌کنند، این مسئله همچنان نیازمند پیگیری است.
وی تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم، ارائه آخرین وضعیت مطالبات بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها است؛ در چله رسانه‌ای بعدی، تأمین اجتماعی موظف خواهد بود که پاسخگوی سؤالات خبرنگاران در این زمینه باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت رسانه‌های دارای هویت و مسئولیت‌پذیر اشاره کرد.
وی گفت: رسانه‌هایی که خبرنگاران آن‌ها مشخص و پاسخگو باشند، به رسمیت شناخته خواهند شد، اما رسانه‌هایی که بدون هویت فعالیت می‌کنند، جایگاه خبرنگاران حرفه‌ای را زیر سؤال می‌برند.
دهستانی تأکید کرد: در صورت واکنش منفی مدیران نسبت به انتقادات رسانه‌ای، اجازه مقابله با رسانه‌ها داده نخواهد شد، اما در مقابل، فعالیت‌های غیرمسئولانه برخی رسانه‌های بدون هویت، مورد پذیرش مدیریت استان نخواهد بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در پایان به موضوع عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: قرارگاه عفاف و حجاب در استان یزد وظایف مشخصی در این زمینه دارد.
وی افزود: در بخش اول، اقدامات مربوط به استان انجام خواهد شد و در بخش دوم، این قرارگاه تابع سیاست‌گذاری‌های مرکز کشور عمل خواهد کرد.
انتهای پیام/781/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/701490/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

ادامه‌دار شدن شکایت اعضای کمیسیون‌ها از تصمیمات وزارت ورزش و جوانان

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است