خبر یزد

آخرين مطالب

«سبک زندگی ناسالم» عامل اصلی بسیاری از بیماری‌ها در استان یزد است فرهنگی

«سبک زندگی ناسالم» عامل اصلی بسیاری از بیماری‌ها در استان یزد است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد با بیان اینکه «سلامت مردم» باید اصلی‌ترین پیوست سند یزد پایدار باشد گفت: «سبک زندگی ناسالم» عامل اصلی بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت در استان است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان یزد که به منظور تعیین تکلیف اجرای اسناد ده‌گانه پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر، بررسی چالش‌های اجرایی اسناد ده‌گانه و ارائه راهکارها هم‌اندیشی پیرامون تشکیل مجمع سلامت استان در فصل بهار برگزار شد با بیان اینکه بحث سلامت یکی از مهم‌ترین تأکیدات رئیس‌جمهور در آخرین نشست مشترک با استانداران بود، اظهار کرد: معیشت، مسکن، فرهنگ و آموزش و به ویژه حوزه سلامت مردم در اولویت برنامه‌های دولت چهاردهم قرار دارد.
وی در ادامه با اظهار تأسف از رتبه اول استان یزد در برخی از بیماری‌ها نظیر دیابت تصریح کرد: بسیاری از این بیماری‌ها به دلیل رعایت نکردن مسائل حوزه سلامت و سبک زندگی سالم است.
استاندار یزد با بیان اینکه بر اساس آموزه‌های دینی پیشگیری بسیار آسان‌تر از درمان بیماری است، گفت: با توجه به بروز انواع بیماری‌های روحی به واسطه استفاده بی‌رویه از شبکه‌های مجازی بحث آموزش در پیشگیری از ناهنجاری‌ها حوزه سلامت مؤثر خواهد بود.
بابایی با بیان اینکه موضوعات مربوط به بخش سلامت استان باید دسته‌بندی و در سند یزد پایدار گنجانده شود، گفت: باید با کمیت‌بخشی و تعریف دقیق اعداد و ارقام جایگاه استان در بحث سلامت در سال‌های آینده مشخص شود.
وی با تاکید بر لزوم ارائه راهکارهای ارتقای وضعیت سلامت استان در حوزه مطالعات اجتماعی افزود: یکی از اقدامات عملیاتی مؤثر در این زمینه، اهمیت به مقوله ورزش به واسطه تعریف برنامه‌ها و پیگیری آموزش از طریق کارشناسان صدا و سیما خواهد بود.
استاندار یزد از شورای سلامت استان به عنوان عالی‌ترین نهاد تصمیم گیرنده در بحث سلامت نام برد و بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی در بحث درمان بیماری‌ها فعالیت می‌کند و دستگاه‌های استانی از جمله ورزش و جوانان باید به حوزه پیشگیری ورود کنند.
بابایی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به بحث ورزش کارگران در استان یزد گفت: دغدغه استان تنها ایجاد اشتغال و درآمدزایی نبوده و سلامت شهروندان به عنوان یکی از مهم‌ترین مسائل در سند یزد پایدار مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اصلی‌ترین پیوست سند یزد پایدار باید بحث سلامت مردم باشد، بیان کرد: در صورتی که فعالیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی موجب تهدید سلامت شهروندان شود، قطعاً باید در ادامه این مسیر تجدید نظر کرد.
استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: تهدیدات حوزه سلامت و سازوکارهای رفع آن‌ها باید توسط فعالان و صاحب نظران این حوزه در اتاق‌های اندیشه‌ورزی استان مشخص و وظایف دستگاه‌ها و مردم تعریف شود.
کد خبر 845685

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/701497/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نه فوتبال نه بسکتبال: سلیقه خاص پاپ جدید در ورزش

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

بازدید مدیر کل صدا و سیمای استان البرز و رئیس کمیته اطلاع رسانی مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا از ورزشگاه انقلاب کرج

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

روانخواه: هوادار پایدار نتیجه گرفت، اما سقوط کرد/ مسئولان ورزش تهران مسبب این وضعیت هستند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

ادامه‌دار شدن شکایت اعضای کمیسیون‌ها از تصمیمات وزارت ورزش و جوانان

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است