خبر یزد

آخرين مطالب

پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان به مناسبت فرارسیدن سال 1404 ورزشی

پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان به مناسبت فرارسیدن سال 1404
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در پیام دکتر احمد دنیامالی آمده است:
«به نام خداوندی که جان را به حرکت، اندیشه را به پویایی و اراده را به پیروزی می‌رساند.
نوروز، فصل نو شدن و فرصتی برای تأمل، تحول و رشد است. امسال این طلیعه زیبای بهار با ماه مبارک رمضان و شب‌های پرفضیلت قدر همراه شده است؛ تقارنی ارزشمند که ما را به اندیشه‌ای عمیق‌تر درباره مسیر پیش‌رو، تلاش برای پیشرفت و استوار ماندن بر ارزش‌های انسانی و اخلاقی دعوت می‌کند.
جوانان، نیروی پیش‌برنده جامعه و امید آینده ایران‌ اسلامی محسوب می‌شوند. وزارت ورزش و جوانان در کنار مأموریت خود در عرصه ورزش، وظیفه خطیر حمایت از نسل جوان را نیز بر عهده دارد؛ جوانانی که با انگیزه، نوآوری و مسئولیت‌پذیری در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقش‌آفرینی می‌کنند و سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور به شمار می‌روند. فراهم کردن بستر رشد و شکوفایی آنان، تقویت مهارت‌آموزی، کارآفرینی و ارتقای مشارکت اجتماعی جوانان از اولویت‌های مهمی است که در مسیر توسعه ایران اسلامی دنبال خواهیم کرد.
در این فرصت، لازم می‌دانم از همه کسانی که در مسیر اعتلای ورزش ایران نقش‌آفرینی کردند، قدردانی کنم. از باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها، ادارات کل و هیأت‌های ورزشی استانی و شهرستانی و تمامی همکاران پرتلاش در وزارت ورزش و جوانان که با مسئولیت‌پذیری و تلاش خستگی‌ناپذیر، به پیشبرد امور اجرایی، عمرانی و توسعه‌ای ورزش کشور کمک کرده‌اند.
همچنین از خیران نیک‌اندیش که با حمایت‌های خود در توسعه زیرساخت‌های ورزشی سهیم بوده‌اند و از جوانان، ورزشکاران، مربیان و مدیرانی که با همت و غیرت، پرچم پرافتخار ایران را در رویدادهای رقابتی و میادین بین‌المللی به اهتزاز درآوردند، سپاسگزارم.
ورزش ایران در سال‌های پیش‌رو، مسیر مهمی را در پیش دارد. سال 1404، با برگزاری بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان، فرصتی برای نمایش اقتدار ورزش کشور خواهد بود و آماده‌سازی هدفمند و اصولی برای این رویداد، از اولویت‌های ورزش کشور است. در کنار آن، برنامه‌ریزی منسجم برای حضوری پرقدرت در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا، المپیک جوانان و بازی‌های المپیک و پارالمپیک 2028 لس‌آنجلس، ضرورتی انکارناپذیر است که باید با جدیت دنبال شود.
افزون بر افتخارآفرینان امروز، از پیشکسوتان و بزرگان ورزش کشور به نیکی نام می‌برم که سرمایه‌های گران‌بهای این سرزمین‌ هستند. باید قدردان آنانی باشیم که سال‌ها برای سربلندی ورزش ایران تلاش کردند و چراغ راه آیندگان شدند. یاد و خاطره پیشکسوتان و عزیزانی را که رخ در نقاب خاک کشیده‌اند، گرامی می‌دارم.
در این مسیر، نقش رسانه‌ها را نیز نمی‌توان نادیده گرفت. رسانه‌های نوشتاری، دیداری، شنیداری، خبرگزاری‌ها و فضای مجازی همواره بازتاب‌دهنده تلاش‌ها، موفقیت‌ها و چالش‌های ورزش کشور بوده‌اند. اطلاع‌رسانی دقیق، نقد منصفانه و پوشش شایسته افتخارات ورزشی، زمینه‌ساز فرهنگ‌سازی، ایجاد انگیزه و تقویت روحیه ملی شده است. رسانه‌ها، علاوه بر ترویج روحیه قهرمانی، می‌توانند با پرداختن به مسائل جوانان، زمینه‌ای برای هم‌افزایی، آگاهی‌بخشی و حمایت از استعدادهای نوظهور فراهم کنند. همراهی این نهادهای اثرگذار، فرصتی برای هم‌گرایی بیشتر و رشد پایدار ورزش و امور جوانان در کشور خواهد بود.
وزارت ورزش و جوانان، همچنان به‌عنوان حامی، هدایتگر و ناظر ورزش کشور، مسیر پیشرفت و اقتدار ورزش ایران را دنبال خواهد کرد چراکه «ورزش قوی»، زمینه‌ساز «ایران قوی» است.
در این بهار امید، آرزو دارم سال پیش‌رو، سالی سرشار از سلامتی، موفقیت و سربلندی برای جامعه بزرگ ورزش و جوانان کشور باشد.
258 258

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/704004/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

12 سال قبل در چنین روزی؛ «دیوید بکام» از دنیای حرفه‌ای خداحافظی کرد

علی کریمی و حسینی مقابل قهرمان احتمالی

سنگ‌تمام هواداران برای آخرین بازی واردی؛ طرح موزاییکی دیدنی در دیدار امروز لستر و ایپسویچ

خوشحالی مولر اسطوره باواریایی‌ها با هواداران در جشن قهرمانی بایرن مونیخ

دیدار غفور کارگری با مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان

در روز خداحافظی هم ترک عادت نکرد؛ یادگاری واردی برای روباه‌ها با گل شماره 200

آزمون آقای گل لیگ قهرمانان آسیا 2 شد؛ بیرانوند بهترین سنگربان

رونمایی از نسخه آزمایشی شبکه یزد با کیفیت اچ‌ دی

کاهش حضور جوانان در فضای مجازی از مهم‌ترین رسالت‌های صدا و سیما

رهایی سه زندانی یزدی با هدیه زائر امام رضا(ع)

خبر تلخ برای فوتبال ایران؛ اسطوره ملوان درگذشت – خبرگزاری ورزش ایران

قلعه نویی به عیادت 2 اسطوره رفت

ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی در چهارمحال و بختیاری

دیدار مهم وزیر ورزش و جوانان با وزیر بهداشت/ فعالیت انجمن ورزشی جامعه پزشکی و سلامت استارت خورد

نقش پررنگ ائمه جمعه در رفع مسائل و مشکلات مردم استان یزد

مدیرکل توانیر: تلاش می‌شود خاموشی در بخش خانگی از 2 ساعت بیشتر نشود

خودروهای تحویلی سال 1403 مشمول افزایش دیون دولتی نمی‌شوند

هر متر اجاره مسکن چند؟؛ توصیه مهم به مستاجران

چراغ قرمز در تابلوی طلا و سکه؛ دلار به کانال 81 هزار تومان سقوط کرد

تاکید مدیرکل بنیاد مازندران بر نامگذاری مکان های شهری به نام شهدا

برگزاری جلسه هماهنگی کمیته‌های تخصصی کنگره 4000 شهید گلستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

طراحی کپسول هوشمند برای آدم‌های فراموشکار

یامال پردآمدترین بازیکن بارسا می‌شود

تک امتیاز ارزشمند برای یاران حسین‌نژاد

برگزاری مراسم تشییع پیکر مرحوم حمیدرضا درجاتی با حضور وزیر ورزش و جوانان

عیادت قلعه‌نویی از 2 چهره ماندگار ورزش +عکس

فوری: لیست نهایی تیم ملی والیبال برای لیگ ملت‌ها – خبرگزاری ورزش ایران

برگزاری جشنواره ملی نسل امید با تمرکز بر جوانی جمعیت ردر شیراز و مرودشت

مبینا نعمت‌زاده: با ناهید کیانی مشکلی ندارم/ مهروز ساعی لایق سرمربیگری است

آیا حذف صفرها به داد ریال می‌رسد؟

آیا تجارت خارجی ایران قفل شده است؟

روز جهانی آگاهی‌بخشی درباره دسترس‌پذیری/ مروری بر اقدامات اسنپ در مسیر بهبود دسترس‌پذیری اپ

سوت‌زنان ماینرهای غیرمجاز 8میلیارد تومان پاداش گرفتند

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

ضرر 50 میلیون یورویی رئال با یک اشتباه

واکنش تاج به شایعات عجیب در مورد قلعه نویی

کمتر درباره ویرتز مزخرف بنویسید!

آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان همراه با اعمال تغییرات احکام جدید از فردا

افتتاح یک بخش جدید در موزه ملی ورزش – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برگزاری مراسم تولد مدال آوران المپیکی و متولد اردیبهشت

افتتاح یک بخش جدید در موزه ملی ورزش

اهدای مدال و پرچم ارزشمند و مقدس وزنه برداران ایران به موزه ورزش

احتمال حذف سقف بودجه برای فصل آینده

قهرمانی دختران خراسان رضوی در کبدی جوانان کشور | افرا ورزش

جزییات عرضه اولین گواهی سپرده خودرو در بورس کالا

هشدار به پرمصرف‌ها؛ قبض‌ برق تا 40 درصد گران‌تر می‌شود

چرا تور کیش همیشه بین ایرانی ها محبوبه؟

قیمت مصوب جوجه یک روزه 28 هزار تومان شد

حذف مالیات روغن روی میز ستاد تنظیم بازار

سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد