خبر یزد

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - محمدرضا داوطلب در جلسه هم اندیشی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با مجموعه بیمه دی، با اشاره به تفاوت جامعه هدف بنیاد با کمیته امداد و بهزیستی، اظهار کرد: اگرچه همه مردم ایران ولی نعمت ما هستند، اما جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی از مستحقان جامعه محسوب می شود، در حالی که جامعه هدف بنیاد شهید، محقند.

به گزارش ایثار،داوطلب ضمن قدردانی از تعامل و همدلی و وفاق مجموعه بیمه دی با بنیاد شهید، افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران به گردش کشور و نظام حق دارند و لذا خدمت به آنان توفیق الهی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه ایثارگران جانشان را در طبق اخلاق گذاشتند تا اسلام و قرآن و انقلاب بماند، عنوان کرد: نظام اسلامی به برکت خون شهدا و از خود گذشتگی ایثارگران و صبر و استقامت خانواده های آنان در دنیا عزت دارد.
داوطلب مذاکرات روز گذشته را نمونه ای از عزت و اقتدار ایران اسلامی دانست و گفت: دنیا در یک طرف و ایران در طرف دیگر است و این افتخار را شهدا و ایثارگران برای ما رقم زدند.
وی با بیان اینکه شهدا و ایثارگران حقانیت انقلاب اسلامی را ثابت کردند، ادامه داد: خدمت به این قشر عزیز و شریف، اجر دنیوی و اخروی دارد.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان، بیمه را یک صنعت دانست که نیازمند روزآمدی است و متذکر شد: پرسنل بیمه باید برای رفع مشکلات جامعه هدف، روزآمدی خود را نسبت به قوانین بیمه ای و دستورالعمل های درمانی حفظ کنند و ارتقا ببخشند.
وی با تاکید بر لزوم وفاق و همدلی دو مجموعه بنیاد شهید و بیمه دی جهت رفع مشکلات جامعه هدف به ویژه در حوزه درمان، افزود: بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است؛ شهدای ما خون دادند تا نظم و قانون در کشور برقرار شود و امروز نیز خانواده های شاهد و ایثارگر، خواسته فراتر از قانون ندارند و باید با صبر و تحمل، شنوای دردهای آنان باشیم.
داوطلب با بیان اینکه خانواده های شهدا و ایثارگران باید از مسئولان صداقت و شفافیت ببینند، ادامه داد: بیمه دی نسبت به تامین بیمه های مهم برای آینده ایثارگران همچون بیمه عمر و بیمه حوادث و... اهتمام داشته باشد.
وی با اشاره به پرداخت 422 میلیارد تومانی بیمه دی به ایثارگران، اضافه کرد: سالانه حدود هزار میلیارد تومان هزینه های جانبی داریم.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه سه آمبولانس فعال داریم و مدیریت درمانگاه صابرین را اخذ کردیم، گفت: به دنبال گرفتن موسسه ایثار نیز هستیم تا پایش سلامت ایثارگران را دنبال کنیم.
داوطلب بیش از 40 درصد ایثارگران را روستایی دانست و عنوان کرد: خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران ماندگار است و باید این خدمت را جدی بگیریم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710936/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران در حال ساخت 20 ماهواره است

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

لیگ برتر فوتبال/ تقابل تیم‌های چهارم و هشتم جدول در یزد

همه ناکامی‌های پرسپولیس به مدیریت درویش برمی گردد/ وزارت ورزش سریع تغییرات گسترده بدهد

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

پیام استاندار یزد به مناسبت فرارسیدن 11 اردیبهشت؛ روز جهانی کار و کارگر

محورهای اصلی سخنان استاندار در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد

آئین کلنگ‌زنی نیروگاه‌های خورشیدی روستایی در یزد

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

باورکردنی نیست اسماعیل کارتال!

مرگ دلخراش 3 نفر بر اثر تصادف تریلی‌ها در محور بافق - سیریز

آغاز رقابت حدود 13 هزار داوطلب یزدی در آزمون سراسری 1404

جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 11 اردیبهشت

باران چشمه: 130 زورخانه کشور فرسوده است/ 22 کشور در قهرمانی آسیا شرکت می‌کنند

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

وزش باد شدید و رگبار پراکنده در یزد

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

سرمربی چین باید 20 سال زندان برود!

هم‌نظری مثبت وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال؛ هر کس سر جای خودش بنشیند! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نسخه‌ای طبیعی برای خواب بهتر در سالمندان

چطور ورزش به کنترل خشم و عصبانیت کمک می‌کند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

متخصصان ورزش: استراحت عضلات به اندازه ورزش اهمیت دارد

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم / شانس صعود چند پله‌ای داریم

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

ملیکا میرحسینی طلایی شد | نسترن به نقره بسنده کرد | افرا ورزش

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر