خبر یزد

آخرين مطالب

شادی: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک صلاح بدانند در انتخابات شرکت می‌کنم/ دریاچه آزادی برای روئینگ سم است ورزشی

شادی: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک صلاح بدانند در انتخابات شرکت می‌کنم/ دریاچه آزادی برای روئینگ سم است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - برنا - گروه ورزشی: سرپرست فدراسیون روئینگ در نشست خبری امروز در خصوص احتمال حضور در انتخابات این فدراسیون و امکانات آن صحبت کرد.
محسن شادی، سرپرست فدراسیون روئینگ در نشست خبری امروز این فدراسیون گفت: دنیامالی به دلیل سوابق و رزومه قهرمانی‌ام مسئولیت سرپرستی فدراسیون روئینگ را به بنده واگذار کرد که واقعا مسئولیت سختی است چرا که این رشته قبلاً به عنوان یک کمیته مستقل زیر نظر فدراسیون قایقرانی عمل می‌کرد و به همین‌خاطر تمام کارهای زیرساختی و بازسازی ساختمان تا تعیین ساختار کارمان را بسیار سخت کرد.
وی افزود: وقتی فدراسیون را تحویل گرفتیم تنها 6 قایقران در اردو بودند، اما هم‌اکنون 183 نفر در اردو‌های مختلف ملی روئینگ حضور داشته‌اند و در هر اردو بالای 30 قایقران در اردو بودند و تمرینات خیلی خوب و منظم پیش می‌رود. 3 کمپ برای تیم ملی در نظر داشتیم که 2 کمپ تابستانی است و طبق برنامه تیم دختران در سر شهرچای ارومیه و پسران در سد مهاباد تمرین می‌کنند که دلیل انتخاب استان آذربایجان غربی برای کمپ‌ها امکانات خوب این منطقه است. برای بازی‌های آسیایی گوانگژو و قهرمانی جهان در زمان قهرمانی خودم و دوستانم از امکانات سد‌های این استان استفاده می‌کردیم. بنا به شرایط این دو سد در نظر داریم این دو مکان به عنوان کمپ دائمی همواره مورد استفاده قرار گیرند.
سرپرست فدراسیون روئینگ درباره مسابقات پیش رو و اردوها توضیح داد: مسابقات سهمیه قاره‌ای در اردیبهشت ماه است و باید کمپ زمستانی در جنوب کشور داشته باشیم. بازدیدهایی از بوشهر داشتیم و اگر مشکل اسکان حل شود به عنوان کمپ زمستانی دائمی خواهد بود. تاکنون 5 اردو برگزار شده که تا بازی‌های آسیایی ناگویا ادامه دارد. چند رویداد هم برای سنجش آمادگی قایقرانان در نظر گرفته‌ایم. پیگیر لاین‌کشی محل تمرینات هستیم، اما مشکل پارو و ارگو داریم؛ هرچند منابع مالی تامین شده، اما هنوز مجوز اخذ ارز را دریافت نکردیم.
شادی با اشاره به کار‌های صورت گرفته از زمان سرپرستی‌اش گفت: در شش ماهی که فدراسیون را تحویل گرفتیم با هماهنگی وزارت ورزش به هیئت‌های استان‌هایی که در آن قایقرانی و روئینگ فعال بوده ابلاغ زدیم. متاسفانه برخی استان‌ها آب و قایق ندارند و نمی‌توانند فعالیت داشته باشند؛ از همین رو 18 هیئت استانی فعال می‌شوند که 16 هیئت ابلاغ گرفته‌اند و باید یادآوری کنم که مراحل مربوط به برگزاری انتخابات 80 درصد هیئت‌های استاتی انجام شده است.
وی در خصوص انتخابات فدراسیون اظهار کرد: فدراسیون‌های تازه تأسیس تا زمان برگزاری نخستین مجمع عمومی رسماً شناخته نمی‌شوند. طبق قوانین وزارت ورزش کاملا فدراسیون روئینگ و ساختارش تعریف شده است و این موضوع را پیگیر هستیم که مجمع عمومی برگزار شود. برگزاری مجامع با دبیر است و از فردا نامه‌های برگزاری مجمع به وزارت ارسال می‌شود که تا اواخر اردیبهشت ماه مجمع عمومی برگزار می‌شود.
سرپرست فدراسیون روئینگ ادامه داد: باید کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران تشکیل شود بعد از آن امکان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون وجود دارد که طبق زمانبندی فکر می‌کنم انتخابات تا مهر ماه برگزار شود مگر اینکه شرایطی پیش بیاید که این امر محقق نشود. روئینگ قبلاً کمیته بوده و باید برای برگزاری کمیسیون‌ها 11 نفر انتخاب شوند و بر اساس قوانین 75 روز بعد از کمیسیون می‌توان انتخابات را برگزار کرد.
شادی در واکنش به عدم تمایل ملی‌پوشان دختر در همکاری با خانم مرادخانی و عدم حضور برخی از ملی‌پوشان در اردو‌ها و تمرینات اظهار داشت: اردو‌ها از آذرماه آغاز شده و اردو‌های ملی را با 5 دختر و یک پسر از فدراسیون قایقرانی تحویل گرفتیم که عازم مسابقات قهرمانی آسیا شدند و نتایج خیلی خوبی هم گرفتند. نازنین ملایی قبل از استقلال فدراسیون روئینگ هم در اردو‌ها حصور پیدا نکرده بود و تقریباً 18 ماه دور از اردو‌ها بوده و پارو نزده است. ملایی هم تیمی من بوده و با توجه به سوابق او و اینکه در المپیک و قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی نتایج خوبی گرفته بود تا عید به او فرصت دادیم تا تصمیم بگیرد. 
وی افزود: ملایی به دنبال تمرینات در خارج از ایران بود و به او گفتم که یا در اردوی داخلی باشد یا خارجی. در اردوی 26 اسفند هم حضور نداشت و با او صحبت کردم و اطلاع دادم که قانونی نیست اسمش بدون حضور فیزیکی در اردو باشد. از اردوی 6 فروردین ملایی دیگر دعوت نشد. مهسا جاور بیشترین مدال‌ها را در قایقرانی دارد، اما به خاطر قرارداد و شرایطی که داشت قرار شد تا عید در اردو نباشد. فاطمه مجلل، مهسا جاور و زینب نوروزی سال پرفشاری را پشت سر گذاشته بودند و حتی مجلل در مسابقات جوانان هم حضور داشت. برای این 3 نفر مجوز صادر کردیم که در تهران طبق برنامه مرادخانی تمرین کنند.
سرپرست فدراسیون روئینگ در تمجید از عملکرد فنی مرادخانی گفت: بهترین نتیجه روئینگ در بازی‌های آسیایی جاکارتا کسب شد که با هدایت فنی مرادخانی بوده است. فاطمه مجلل زمانی که وارد اردو شد با فرزام کار کرد و مدال گرفت و درخواست داشت تا با او تمرین کند ولی این موضوع امکان نداشت و وزارت ورزش نیز در این خصوص که مربی مرد با تیم بانوان کار کند دستورالعمل‌هایی دارد. من و مربی با او صحبت کردیم و وی دوباره به اردو برگشت.
شادی ادامه داد: ابلاغ اعضای کمیته انضباطی را تازه داده‌ایم و هنوز ورزشکاری توسط کمیته انضباطی احضار نشده است. برخی اتفاقات و حرف‌هایی مطرح می‌شود که درست نیست. در مورد یکی از ورزشکاران اتفاقی افتاد که مربی از او خواست حاشیه نداشته باشد و تمرین کند. امیدوارم هیچ وقت هم جلسه کمیته انضباطی برای هیچ ورزشکاری تشکیل نشود.
وی در واکنش به عدم داشتن زیرساخت‌هایی از جمله پیست استاندارد روئینگ و تفکیک این رشته از فدراسیون قایقرانی گفت: مسابقات روئینگ 2 کیلومتر است و پیست دریاچه آزادی یک کیلومتر است. زمانی که خودم پارو می‌زدم تا سال 93 اکثر اردو‌ها خارج از تهران بود. به قول دنیامالی دریاچه آزادی برای روئینگ سم است و به همین دلیل اردو‌ها را خارج از تهران برگزار می‌کردند. 70 درصد کشور‌های آسیایی و اروپایی پشت سد‌ها و رودخانه‌ها تمرین می‌کنند. ورزشکاری که می‌خواهد در 2 کیلومتر پارو بزند به خاطر تمرینات استقامتی به مسافت 4 کیلومتر نیاز دارد.
سرپرست فدراسیون روئینگ درمورد احتمال حضور مربی خارجی افزود: روز اول که فدراسیون را تحویل گرفتیم و جلساتی که با مربیان داشتیم، قرار شد مربی خارجی بیاوریم که بالاتر از سطح مربیان ما باشد. فرزام کارنامه خوبی دارد و نتایج درخشانی در آسیا گرفته است. مربیان ایرانی هم استقبال کردند تا با حضور مربی سطح بالای خارجی سطح فنی خود را ارتقا دهند. باید به دنبال مربی عنوان‌دار و صاحب مدال جهانی و المپیک باشیم.
شادی ادامه داد: ایران، آلمان و استرالیا درخواست استخدام مربی خارجی را به فدراسیون جهانی اعلام کرده‌اند. چهل رزومه برای ما ارسال شده که از این بین 3-4 رزومه توسط مربیان مورد قبولمان بوده که به خاطر شرایط ایران نتوانستیم همکاری داشته باشیم. اگر بخواهیم فقط در آسیا مدال بگیریم مربی خارجی لازم نداریم و مربیان داخلی ما بهترین‌های آسیا هستند، اما دنبال این هستیم در جهان و المپیک حرفی برای گفتن داشته باشیم. باید با مربیان تاپ دنیا در ارتباط باشیم و برای مربی خارجی رایزنی کردیم و اگر اتفاق خاصی نیفتد از مربی خارجی استفاده می‌کنیم. ثبت نام و حضور در انتخابات فدراسیون روئینگ؟ اگر وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک صلاح بدانند در انتخابات شرکت می‌کنم و تصمیم دارم کاندیدا شوم. بعد از اتمام کار‌ها با هماهنگی وزارت ورزش کاندید می‌شوم. 
وی در واکنش به اینکه این گمان ایجاد نشود که فقط از همشهریان خود در فدراسیون روئینگ استفاده کرده، گفت: دکتر پزشکیان همشهری ما است. به وفاق ملی اعتقاد داریم و از ظرفیت همه استان‌ها در همه بخش‌ها استفاده می‌کنیم. همین الان چینش مربیان و ساختار اداری فدراسیون نشان از حضور افراد سرشناس از شهر‌های مختلف در فدراسیون روئینگ هستند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711741/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه استقلال برای ورود به فوتسال بانوان چیست؟

ورزش زورخانه‌ای، یادگار پوریای ولی

نقد و بررسی نوجوانان فوتبال ایران در اتاق وزیر ورزش – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

تصاویر/ 47 برنامه کانون‌های خدمت رضوی یزد در دهه کرامت برگزار میشود

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

به همت خیریه خلیل عقاب از ترویج کنندگان فرهنگ پهلوانی تجلیل شد

مارپیچ کیهانی را ببینید

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

انتقاد نماینده سراب از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد - سراب - نیر

زمان جدید قطعی برق یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق یزد 24 ساعت آینده

ورزش‌های مناسب برای مقابله با کبد چرب

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

دیگر گوشی‌ و لپ‌تاپ‌ها جوش نمی‌آورند!

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 | پیش‌بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده + آب و هوای یزد

نجات جوان ١٩ ساله در ارتفاعات مهریز

ثبت ملی شتردوانی یزد در دستور کار قرار گرفت

ورزش همدان با زیرساخت‌های قوی به جایگاه بالاتری راه خواهد یافت

ورزش در این ساعات خطرناک است!

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

تو آمدی ز دورها و دور ها!

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

تقویم شش ماه نخست فوتسال ایران مشخص شد

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

ویدیو/ کورس «شتردوانی» برای صعود به مسابقات آسیایی بحرین

سرخک دوباره برگشت؟ | موارد ابتلاء در هرمزگان و یزد گزارش شد

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید