خبر یزد

آخرين مطالب

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است ورزشی

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /شهاب گردان، دروازه‌بان سابق تیم ملی که سابقه بازی در تیم‌هایی چون پرسپولیس، سپاهان، فولاد و ذوب‌آهن را دارد، پس از سال‌ها حضور در سطح اول فوتبال ایران، در 40 سالگی کفش‌ها را آویخت. او که با درخشش در لیگ قهرمانان آسیا به تیم ملی رسید و در جام ملت‌های 2011 نیز به میدان رفت، حالا وارد عرصه صنعت شده و یک کارخانه تولید آجر نسوز در مازندران راه‌اندازی کرده است.
او در گفت‌وگویی درباره زندگی تازه‌اش صحبت کرد و نظرش را درباره بهترین گلر حال حاضر ایران گفت:
بازار
* فصل قبل از فوتبال خداحافظی کردی و برای همیشه کفش‌ها را آویختی. این مسئله باعث شده تا پیگیر فوتبال نباشی و نتایج را دنبال نکنی؟
نه خیلی. شاید ابتدا یا اواسط لیگ را کج‌دار و مریز تماشا می‌کردم اما حالا که بازی‌ها حساس شده، اغلب مسابقات را دنبال می‌کنم، به‌خصوص بازی‌های نساجی، ذوب‌آهن، سپاهان، فولاد و پرسپولیس که تیم‌های سابقم بوده‌اند.
* فکر می‌کنم عِرق خاصی هم به نساجی، تیم زادگاهت داری.
دقیقا. متأسفانه یکی از دل‌نگرانی‌ها، دغدغه‌ها و دلایلِ حال بدِ این روزهای نساجی است. نمی‌دانم باید خودمان را گول بزنیم و قانع کنیم که هنوز امیدی برای بقای نساجی است یا نه؛ واقعاً نمی‌دانم. روی کاغذ امید داریم اما نیاز به یک معجزه است. امیدوارم این اتفاق بیفتد و نساجی در لیگ بماند. با توجه به اختلاف شش امتیازی، کار نساجی کمی سخت است اما غیرممکن نه.
* بعد از پایان دوران فوتبال، کار خاصی انجام می‌دهی و مشغول به بیزینس جدیدی هستی؟
یکی دو سال به پایان فوتبالم مانده بود که کسب و کاری را در شمال کشور راه انداختم. یک صنعتی را از اصفهان، به عنوان سوغات به شمال بردم و خدا را شکر از آن استقبال هم شده است. من در صنعت تولید آجر نسوز و نما فعالیت می‌کنم. این صنعت متعلق به اصفهان است و من هم به واسطه سال‌ها بازی در این استان و همچنین دوستانی که داشتم، کارخانه‌ای در شمال کشور تأسیس کردم و الان هم به همین کار مشغولم.
* اغلب فوتبالیست‌هایی که به عنوان بازیکن از فوتبال خداحافظی می‌کنند، خیلی زود به مربیگری روی می‌آورند. تو چنین فکر و تصمیمی در سر نداری؟
هنوز به صورت جدی به مربیگری فکر نکرده‌ام. باید کارهایم یک مقدار روی غلتک بیفتد تا نیاز نباشد که خودم حضور فیزیکی در کارخانه داشته باشم. چون مربیگری به زمان زیادی نیاز دارد و شغلی است که تمام تمرکزت را باید روی آن بگذاری. نصف و نیمه که باشی، هرگز به موفقت نمی‌رسی و پیشرفت نمی‌کنی. باید به کلاس‌های مربیگری بروم، مدارک را بگیرم و از نظر تئوری بیشتر کار کنم. ضمن اینکه باید فکر کنم و ببینم آیا مربیگری با روحیات من سازگاری دارد یا نه.
* تو سال‌ها در فوتبال حضور داشتی. دوری از هیاهوی این رشته پرطرفدار، تو را اذیت نمی‌کند؟
خودم هم فکر می‌کنم نمی‌شود از فوتبال خیلی دور ماند. بعد از یک عمر حضور در فوتبال، سخت است که کامل آن را بگذاری کنار و اصلاً فعالیتی نکنی. باید بیشتر فکر کنم اما حدس می‌زنم به زودی برمی‌گردم و فعالیتم را این بار به عنوان مربی آغاز می‌کنم.
* و به عنوان سؤال پایانی، بدون تعارف به ما بگو که بهترین دروازه‌بان حال حاضر فوتبال ایران چه کسی است؟
به نظر من حسین حسینی. امسال بسیار آماده بود و در خیلی از مسابقات، واکنش‌های خیره‌کننده‌ای به نمایش گذاشت. حالا دو سه بازی هم اشتباهات نصف و نیمه‌ای داشت که طبیعی هم است. شما در 30 بازی که نمی‌توانی بدون اشتباه بازی کنی. بنابراین دو سه اشتباه، اتفاق عجیب و غریبی نیست. باور کنید اگر جای حسینی، دروازه‌بان دیگری در استقلال بازی می‌کرد، نتایج ضعیف‌تری برای این تیم رقم می‌خورد و چه بسا اتفاقات تلخ دیگری هم رخ می‌داد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/718427/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری روز نجوم 1404 در سراسر ایران با شعار «نجوم، آموزش و ترویج علم»

رسمی: سیمونه اینزاگی محروم شد

بازداشت ستاره‌های تیم صنعتی در میهمانی شبانه

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

افتتاح خانه‌های بهداشت کارگری در شهرک صنعتی میبد

شهداب به زودی بمب منفجر می‌کند

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

صحبت هایی دلنشین از باران نیکراه

معاون استاندار یزد: خدمت به کارگران، جهاد در راه خداست

ساخت ربات‌های بومی «آرش» و «مایا» برای درمان کودکان مبتلا به سرطان و اوتیسم

مورچه جهنمی؛ شکارچی مرگبار 113 میلیون ساله

انقلاب در خط حمله؛ تابستان شلوغ برای لیورپول

جای خالی عبدی برابر مس برای پرسپولیس

داور فینال لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

تسویه حساب یامال با پزشک سابق رئال

نفس راحت انریکه؛ دمبله به بازی آرسنال می‌رسد

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است

فاضلاب شهرهای میبد و ندوشن مهرماه امسال به بهره برداری می رسد

«زرتشتیان خود را مانند مسلمین ایران از یک خون دانسته‌اند»

پیام تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت پدر فوتبال گیلان

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پدر فوتبال گیلان و باشگاه ملوان

مرد آمریکایی با کمک اپل واچ از مرگ گریخت / سکته هنگام ورزش

قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی چند؟

گزارش به وزیر کار درخصوص نحوه و نوع چیدمان کالاها در بنادر

آخرین وضعیت نرخ سود بین بانکی

ارز تجاری ارزان‌تر شد/ کاهش 1000 تومانی حواله یورو

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

برگزاری نشست بررسی مسائل مربوط به پردیس بزرگ فرهنگی یزد

بابایی مدیرعامل چادرملو شد؛ عطایی: برکناری نه، خودم استعفا کردم

سارقان به عنف یک خانم در میبد دستگیر شدند

مسابقات بوکس جام پوریای ولی در مسیر ثبت در تقویم جهانی

رئیس اتحادیه کباب: چلوکباب‌های زیر 100 هزار تومان سرطان‌زاست

روز کم رمق بازار سکه و دلار

سفری جسورانه به دنیایی ورای اندرونی

نانولوله‌های تک‌جداره، شارژ سریع را به واقعیت تبدیل کردند

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

پالایش نفت، پالایش ورزش را استارت می‌زند؟

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

اعزام حجاج یزدی به مدینه از 20 اردیبهشت با پروازهای داخلی

نگاه ویژه وزارت نیرو به رفع مشکلات موجود در ناترازی آب و برق است

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پدر فوتبال گیلان و باشگاه ملوان بندرانزلی

ضرب‌آهنگ چوگان در نقش جهان

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟