استان یزد محل جولان سارقان نخواهد بود
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش خبرنگار مهر، سردار عباسعلی بهدانی فرد ظهر پنجشنبه با حضور در صحنه بازسازی جرم سارقین به عنف در شهرستان میبد اظهار داشت: در بهمن ماه سال گذشته یک فقره سرقت به عنف و خشن توسط 2 سارق از یک خانم در یکی از محلات شهرستان میبد رخ داد.
وی ادامه داد: بلافاصله بررسی این موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان میبد قرار گرفت و با توجه به اینکه هیچ سرنخی از سارقان در دست نبود، دستگیری سارقان با پیچیدگی و مشکل رو به رو کرده بود که دستور ویژه ای برای دستگیری این سارقان صادر شد.
فرمانده انتظامی استان یزد افزود: با تلاش مأموران پلیس آگاهی شهرستان میبد هر 2 سارق در یکی از شهرستانها در مخفیگاهشان دستگیر و به اداره پلیس منتقل شدند.
سردار بهدانی فرد ضمن اشاره به اینکه سارقان به جرم خود اعتراف کردند، عنوان کرد: این افراد غیر بومی و دارای سابقه سرقت نیز میباشند که در این مدت دست به سرقت موبایل و دیگر اقلام میزدند.
این مقام ارشد انتظامی استان یزد ادامه داد: در سال جاری در استان یزد 5 باند سرقت به عنف و خشن دستگیر شدند که انتظار داریم با بالا رفتن هزینه جرم، سرقت و دیگر جرایم کاهش پیدا کند.
سردار بهدانی فرد در پایان ضمن یادآور شدن این نکته با متهمان برابر قانون برخورد خواهد شد گفت: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس بود و هست و انتظامی استان با مخلان نظم و امنیت جامعه برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.
کد خبر 6453348
-
پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷:۲۱
-
۶ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/718556/