خبر یزد

آخرين مطالب

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی: پیگیر افزایش سود صندوق هستیم اقتصادي

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی: پیگیر افزایش سود صندوق هستیم
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا / رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه به دنبال افزایش سود صندوق توسعه ملی با همکاری بخش خصوصی هستیم، گفت: صندوق توسعه ملی نمی تواند وارد بنگاهداری شود.
مهدی غضنفری درباره عدم اصلاح شیوه نامه اجرایی برنامه هفتم صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری 18 میلیاردی در پروژه عظیم فشار افزایی میادین گازی پارس جنوبی و اینکه گفته شد صندوق به دنبال ورود به بنگاه داری است، افزود: در این زمینه یک سوء برداشت شده بود که می خواهیم از طریق آن خودمان سرمایه گذاری و بنگاهداری کنیم، در حالیکه بنگاه داری کاری تخصصی است و نمی توانیم وارد این بخش شویم.
وی خاطر نشان کرد: ما فقط به دنبال این هستیم که با همکاری بخش خصوصی به پروژه ها سرعت داده و سود صندوق را افزایش دهیم و امیدواریم این موضوع در آینده نزدیک حل شود و کار خود را آغاز کنیم.
غضنفری با بیان اینکه برای حل این سوء تفاهم درحال رایزنی و پیگیری هستیم، ادامه داد: ما درخواست تمدید شیوه نامه برای سه سال آینده را نیز کرده ایم و فعلا درحال بررسی این درخواست جهت پاسخ به ما هستند.
وی درباره اینکه آیا شما می خواهید به عنوان سرمایه گذار اصلی وارد میدان شده و خود راسا با همکاری بخش خصوصی، سرمایه گذاری کنید؟، گفت: چون سرمایه پایه بانک ها به لحاظ ارزی کم شده به همین دلیل نمی توانیم پروژه های بزرگ را با سرمایه بانک های عامل اجرا کنیم، به همین دلیل ما با شیوه نامه عاملیتی نیز می توانیم خیلی کارها را انجام دهیم و به نتیجه رسیدیم که نبود آن شیوه‌نامه نیز برای صندوق توسعه ملی نمی تواند خیلی دردسر درست کند.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی ادامه داد: اما متاسفانه در کشور ما وقتی یک تعدادی از مردم در حال هل دادن گاری به سمت جلو هستند، تعدادی دیگر در برابر آنها خواهان عدم حرکت گاری می شوند، ولی امیدواریم که مشکل صندوق توسعه ملی حل شود.
به گزارش ایرنا، طرح فشارافزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی با هدف «جبران افت فشار»، «حفظ تولید حداکثری گاز»، «کاهش ناترازی گاز و بنزین» و «جلوگیری از مهاجرت گاز به قطر از این میدان مشترک»، اسفندماه گذشته با امضای قراردادهای مربوطه در حضور رئیس‌جمهوری و مدیران ارشد صنعت نفت وارد فاز عملیاتی شد.
ارزش این قراردادها حدود 17 میلیارد دلار است، با اجرای این طرح افزون‌ بر حفظ امنیت انرژی کشور، زمینه اشتغال 17 هزار نفر به‌صورت مستقیم و 50 هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم فراهم می‌شود.
بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، میدان پارس جنوبی به هفت هاب فشارافزایی تقسیم می‌شود و برای هر هاب، حدود 60 هزار تن سازه ساخته می‌شود. در مجموع، 420 هزار تن سازه در این پروژه احداث می‌شود که 70 درصد از ملزومات آن از داخل کشور تأمین می‌شود.
با امضای این قرارداد، صنعت نفت ایران وارد مرحله‌ای جدید از بهره‌برداری پایدار از بزرگ‌ترین میدان گازی جهان می‌شود که نقش مهمی در تأمین پایدار گاز و توسعه اقتصادی کشور خواهد داشت.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/718754/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروژه «دروازه قمری» ناسا لغو می‌شود!

تاریخ‌سازی مولر؛ ستاره بایرن کنار گیگز و کروس

محمد عمری به پرسپولیس برمی‌گردد

توضیحات تاج درباره جشن قهرمانی تراکتور

اتفاقات باور نکردنی در سپاهان؛ از کتک‌کاری تا احضار به کمیته اخلاق!

توضیح مربی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان در مورد وضعیت ملی‌پوشان

کشتی‌گیران روسیه و آمریکا سرشاخ می‌شوند

6 سابریست ایران به گرجستان می‌روند

تیراندازان ایرانی از جمع برترین‌های جهان فاصله گرفتند

آخرین خبر از حضور ماتزاری در استقلال

فردا، اعلام زمان اهدای جام به تیم تراکتور

سرمایه گذاری در صنعت و ایجاد اشتغال در شرایط تورمی اهمیت ویژه‌ای دارد

هوشمند سازی 9 هزار کنتور مشترکان خانگی و تجاری در یزد

ظرفیت‌های یزد برای تبدیل شدن به هاب تجاری کشور قابل الگوبرداری است

تشکیل کمیته ایمنی کار در ذیل کمیسیون کارگری یزد

سیزدهمین دوره مسابقات المپیاد آماده دادرس در استان یزد برگزار شد

مردم ابرکوه به استقبال کاروان استقامت جاده‌ای ولایت رفتند

قول حردانی برای قهرمانی استقلال در جام حذفی

نوسازی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی مورد توجه قرار گیرد

حضور وزیر ورزش در مراسم خاکسپاری صالح‌نیا

حضور وزیر ورزش در مراسم تشییع پیکر بهمن صالح‌نیا

انتقال قطعی تیم هوادار به گلستان/ مالک موافقت کرد

هشدار: برای استقبال یا بدرقه بارسلونا نروید!

تصویر اختصاصی از آسیب‌دیدگی عجیب مچ رامین!

به جز بازی‌های خاص، سرخابی‌ها در تختی میزبانی می کنند

پدر ملوان در ورزشگاه سیروس قایقران بدرقه شد

تیم تیراندازی با کمان ایران آماده حضور در یونیورسیاد است

ستاره استقلال قول قهرمانی در جام حذفی را داد

گرگان خانه جدید تیم هوادار است

با تمام توان در کنار سرمایه‌گذاران خواهیم ماند

صالح‌نیا در خانه ابدی خود آرام گرفت / وزیر ورزش: صالح‌نیا یک معلم بود

خدمات‌دهی درمانی و بهداشتی 38 درصدی استان یزد به مردم مناطق جنوب کشور

رصد میدانی تخلفات کالابرگی؛ فروش پنیر پیتزا، به جای فروش انواع گوشت!

بازار شیرینی تلخ شد

کاهش شکایت از طلافروشی‌های آنلاین

علت طولانی شدن صف دریافت وام ازدواج

معلمان، اندیشه های امام و شهدا را به نسل آینده منتقل و راه آنان را ادامه خواهند داد

جانباز سرافراز «ابوالفضل درمانلو» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

دانش آموزان عزیز با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند

نویسنده معروفی که احتمالا جاسوس بود

کمک مردی که 856 بار توسط مارها گزیده شده به توسعه یک پادزهر جهانی

استقبال پرشور مردم از دانش ستاره‌شناسی در کتابخانه و موزه ملی ملک

بزرگترین چالش مغرورترین 17 ساله دنیا!

صعود بزرگ در گرو لبخند آسمان هیمالیا

شانس پرسپولیس، سپاهان و استقلال برای سهمیه آسیایی مشخص شد

تمرین پرانرژی دختران فوتسال ایران قبل از جام ملت‌ها

برگزاری اردوی تیم ملی ریکرو

کمک 1.6 میلیارد تومانی نیکوکاران میبدی در گلریزان آزادی زندانیان

پایانِ کار اعضای باند زورگیری و موبایل‌قاپی در یزد

وزیر ورزش و جوانان: صالح‌نیا جدا از یک ورزشکار حرفه‌ای، یک معلم بود/ حضور پیشکسوتان در مراسم تشییع