خبر یزد

آخرين مطالب

3 نیاز اساسی مغز ورزشی

3 نیاز اساسی مغز
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مغز شما هم مانند بقیه‌ی اعضای بدنتان نیازهایی دارد که اگر نیازهای مغزتان را برآورده نکنید، به احتمال زیاد کارهایی را که باید انجام دهد، انجام نخواهد داد. در حالی که این موارد ممکن است ساده به نظر برسند، شگفت‌آور است که چقدر سریع می‌توانیم از خودمان غافل شویم و بعد بنشینیم و تعجب کنیم که چرا اینقدر احساس بدی داریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پیشنهاد می‌کنم این سه روش ساده و در عین حال مؤثر برای بهبود سلامت مغزتان را حتما انجام دهید. ورزش
اول از همه و احتمالاً و کمتر مورد علاقه برای بسیاری از مردم، ورزش است. چرا باید ورزش کنم؟ ورزش راهی عالی برای مغز است تا مواد شیمیایی "احساس خوب" خود به نام اندورفین را دریافت کند. اندورفین در پاسخ به ورزش آزاد می‌شود و به کاهش استرس، تحریک لذت، کاهش درد و احساس خوب در ما کمک می‌کند. مغز عاشق دریافت یک هجوم خوب اندورفین است زیرا احساس سرخوشی، لذت ایجاد می‌کند و به تسکین استرس کمک می‌کند. بنابراین، وقتی کمی احساس ناراحتی و بی‌حوصلگی می‌کنید، ممکن است بخواهید به آخرین باری فکر کنید که کمی وقت برای خودتان گذاشتید و ورزش کردید.

خبر یزد

تغذیه
دومین چیزی که به عملکرد مغز کمک می‌کند، تغذیه است. مغز شما به غذا نیاز دارد. آیا می‌دانید مغز برای سوخت‌گیری و ادامه عملکرد از چه چیزی استفاده می‌کند؟ گلوکز که قند سوختی است که مغز برای ادامه عملکرد از آن استفاده می‌کند. بنابراین، تثبیت قند خون برای سلامت مغز شما بسیار مهم است. مغز شما می‌تواند زمانی خوشحال باشد که مقدار مناسبی انرژی دریافت کند؛ نه خیلی زیاد و نه خیلی کم.
بهترین راه برای داشتن قند خون پایدار، خوردن غذای سالم به طور منظم است. حالا، آیا یک شکلات به عنوان سوخت برای مغز عمل می‌کند؟ بله، عمل خواهد کرد، اما باعث افزایش سریع قند در دسترس می‌شود و سپس منجر به کاهش سریع آن می‌شود، که در نهایت منجر به احساس بدتر شدن و نه بهتر شدن می‌شود. من توصیه می‌کنم رژیم غذایی داشته باشید که سرشار از میوه‌ها (که قندهای طبیعی هستند)، سبزیجات (که کربوهیدرات هستند) و سپس کربوهیدرات‌های پیچیده (مانند محصولات سبوس‌دار) باشد.
این مواد باید هضم شده و به شکل قابل استفاده‌ای از قند برای مغز تجزیه شوند. این امر منجر به آزاد شدن تدریجی گلوکز می‌شود و به مغز اجازه می‌دهد تا تمام عملکردهای مهم خود، از جمله تولید کافی انتقال‌دهنده‌های عصبی برای کمک به خلق و خوی ما را انجام دهد.

خبر یزد

خواب
در نهایت، و به نظر من مهم‌ترین این سه مورد، خواب است. بدون خواب، مغز تمام وقت با تمام ظرفیت کار می‌کند. خواب یک جنبه ضروری زندگی است، درست مانند غذا، آب و اکسیژن. ما باید خواب با کیفیت و کمیت خوب داشته باشیم. آیا می‌دانستید که یک سوم زندگی خود را در خواب می‌گذرانید؟ خواب به مغز ما کمک می‌کند تا خاطرات جدید بسازد، تمرکز کند، اطلاعات را پردازش کند، چند کار را همزمان انجام دهد و خلق و خوی خوبی داشته باشد.
اگر کمتر از شش ساعت یا بیشتر از ده ساعت در شب می‌خوابیم، خطر ابتلا به افسردگی یا بدتر شدن آن را افزایش می‌دهیم. اگر خواب کافی نداشته باشیم، مدیریت استرس را سخت‌تر می‌کند که می‌تواند سطح اضطراب را نیز افزایش دهد.

خبر یزد

این سه مورد، در حالی که ممکن است ساده به نظر برسند، اغلب اولین چیزهایی هستند که وقتی زندگی سخت می‌شود کنار گذاشته می‌شوند. ما ممکن است وقت ناهار خود را فدای عقب نماندن از کار کنیم یا ممکن است تا دیروقت بیدار بمانیم تا یک پروژه یا کار را تمام کنیم. ما اغلب بیش از حد کار می‌کنیم و وقت کافی برای مراقبت از خود به این روش‌های ساده نمی‌گذاریم. اگر مراقب نباشیم، ممکن است متوجه شویم که سطح استرس ما در حال افزایش است، اضطراب طاقت‌فرسا شده و حتی ممکن است افسردگی ما بدتر شود یا به آن مبتلا شویم. بنابراین، اگر بتوانید شروع به تمرین این سه مورد کنید، در مسیر داشتن مغزی هستید که می‌تواند کار خود را بهتر انجام دهد.
منبع: focusedlifeclinic
بیشتر بخوانید: 3 راهکار برای بهبود حافظه
4٧4٧
کد خبر 2057990

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/719242/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رگولاتور سلامت روده کشف شد

حمله به کاپیتان آرسنال: هیچ ارزشی در زمین نداری!

سوپرگل قیچی برگردان مهدی طارمی به چلسی

قیمت میلیونی بلیت مسابقات جهانی کشتی

گاف عجیب دونده‌ای که خط پایان را اشتباه گرفت

ملاک استان یزد در بحث نرخ گذاری میوه و تره بار «نقد فروشی» است

قشم، البرز، ارومیه، یزد: سلام من به تو لیگ قدیمی!

شیوه‌های دریافت ارز حج تمتع برای زائران یزدی

تفاهم‌نامه وزرای ورزش و علوم/ دنیامالی: در یونیورسیاد 2027 باید جز برترین‌های دنیا شویم

لزوم استفاده از ظرفیت چهارمحال و بختیاری در راستای توسعه ورزش قهرمانی

افتتاح سومین خانه جوان چهارمحال و بختیاری در سورشجان

توسعه ورزش همگانی نقش مهمی در کاهش فشارهای روانی دانشجویان دارد

افتتاح سومین خانه جوان چهارمحال و بختیاری در بخش لاران

حسن روشن تحت عمل جراحی قرار گرفت

گفت وگو با مجتهدی که توی گوش رئیس مداحان تهران زد/ پرونده ای برای روحانیت در زورخانه های ورزش باستانی

استاندار یزد: توسعه گردشگری مذهبی و سلامت در دستور کار قرار دارد

سهم 30 درصدی قاچاق از بازار نساجی و پوشاک کشور

مصوبه واردات خودروهای نو و کارکرده به گمرکات ابلاغ شد

بازدید معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد از مرکز مشاوره ویژه ایثارگران

معاون استاندار یزد از دبستان روستای شحنه بازدید کرد

تقدیر از معلمان دبیرستان شهید فصاحت یزد با حضور معاون استاندار

نقش کلیدی دانشگاه علمی‌کاربردی در پیوند دانش و مهارت

«مین» جدید ارتش امریکا برای نابودی تانک‌های نسل جدید

سرحال‌ترین ورژن ستاره والیبال ایران

وظیفه سنگین امباپه؛ باید رئال را قهرمان کنی

رویای تیم تاریخی فرانسه نقش بر آب شد

با انجام قرعه‌کشی تورجهانی تنیس؛ رقابت مدعیان در تهران آغاز شد

ثبت رکوردی جدید برای ماراتن لندن

دنیا سر تعظیم جلوی وزنه برداران ما فرود خواهد آورد

صحبت های کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان پیش از شروع تمرین برای قهرمانی در آسیا

قایدی بالاتر از آزمون در لیگ فوتبال

برترین گلزنان سال 2025

سیدحسین حسینی بهترین دروازه‌بان آسیا شد

بازیکنان تیم قهرمان ممنوع‌المصاحبه شدند

تنها واکنش پرسپولیس به قهرمانی تراکتور

شرکت نفت استان: انبار نفت یزد خطری ندارد؛ مردم را نگران نکنید!

برطرف نشدن نیازهای مغز چه تاثیری روی ما می‌گذارد؟ | 3 نیاز اساسی مغز

پاداش هنگفت برای الاهلی بعد از قهرمانی تاریخی

درخواست کاندیدا‌های انتخابات فدراسیون بدنسازی برای عزل دبیر مجمع و ابطال مصوبات کمیسیون صلاحیت‌ها

دنیامالی: در یونیورسیاد 2027 باید جز برترین های دنیا شویم

دنیامالی: در یونیورسیاد 2027 باید جزو برترین‌های دنیا شویم

ملاقات قویترین مرد ایران با علی دایی

دنیامالی: در یونیورسیاد 2027 باید جز برترین‌های دنیا شویم/ اتصال بین ورزش دانش آموزی و دانشگاهی باید برقرار باشد

دنیامالی: در یونیورسیاد 2027 باید جزو برترین های دنیا شویم

وزارتخانه‌های ورزش و علوم تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

بانک‌مرکزی: مطالبه بیش از کسری چک تخلف است

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب، بدون اعلام دلیل، جُرم است

وعده ثبت‌نام وام ودیعه در ابهامِ نبود سقف اجاره‌بها

ریزش 23 هزار واحدی شاخص بورس

سارا فلاحی: دولت در قطعی‌های برق تبعیض قائل می‌شود