خبر یزد

آخرين مطالب

سال 2040؛ کدام بخش‌ها اقتصاد آینده را شکل می دهند؟ اقتصادي

سال 2040؛ کدام بخش‌ها اقتصاد آینده را شکل می دهند؟
  بزرگنمايي:

خبر یزد - عصر ایران / سال 2040 چندان دور نیست و جهان کسب و کار از هم اکنون در حال آماده شدن برای تغییرات بزرگ است. گزارش شرکت مشاوره مدیریت مکینزی با پیش بینی بزرگ ترین صنایع آینده، به ما کمک می کند تا از این تحولات عقب نمانیم و برای فردایی متفاوت برنامه ریزی کنیم. کدام صنایع در این رقابت پیشتاز خواهند بود و چه فرصت هایی در انتظار ماست؟
بنابر گزارش شرکت مشاوره مدیریت مکینزی، بزرگ ترین صنایع سال 2040، که از آنها به عنوان «عرصه های رقابت» نیز یاد می شود، صنایعی هستند که رشد و پویایی بالایی از خود نشان می دهند و پتانسیل آن را دارند که به طور چشمگیری اقتصاد جهانی را تغییر دهند. پیش بینی می شود درآمد این صنایع تا سال 2040 به 48 تریلیون دلار برسد.
بازار



در ادامه برخی از صنایع کلیدی که در گزارش مکینزی به عنوان صنایعی با بیشترین پتانسیل رشد تا سال 2040 شناسایی شده اند، ارائه شده است.
تجارت الکترونیک: تجارت الکترونیک که در حال حاضر بازار بزرگی است، انتظار می رود به رشد قوی خود ادامه دهد و تا سال 2040 به درآمد بالقوه 20 تریلیون دلار برسد.
نرم افزارها و خدمات هوش مصنوعی: انتظار می رود این بخش سریع ترین رشد را با نرخ رشد سالانه مرکب تخمینی 17 تا 25 درصد بین سال های 2022 تا 2040 تجربه کند و درآمد آن به حدود 4.6 تریلیون دلار برسد.
خدمات ابری: با افزایش اتکا به زیرساخت های دیجیتال، پیش بینی می شود خدمات ابری رشد قابل توجهی داشته باشند و درآمد آنها به 3.4 تریلیون دلار برسد.
خودروهای الکتریکی: تغییر به سمت حمل و نقل پایدار، رشد قابل توجهی را در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد خواهد کرد و درآمد آن به 3.2 تریلیون دلار خواهد رسید.
تبلیغات دیجیتال: با ادامه سلطه پلتفرم های دیجیتال، انتظار می رود درآمد تبلیغات دیجیتال به 2.9 تریلیون دلار برسد.
نیمه هادی ها: به عنوان فناوری اساسی برای بسیاری از صنایع دیگر، پیش بینی می شود که درآمد بازار نیمه هادی ها به 2.4 تریلیون دلار برسد.
خودروهای خودران: توسعه و پذیرش خودروهای خودران، بازار جدید قابل توجهی با درآمد تخمینی 2.3 تریلیون دلار ایجاد خواهد کرد.
فضا: با گسترش تجاری سازی فعالیت های مرتبط با فضا، انتظار می رود درآمد این صنعت را به 1.6 تریلیون دلار برساند.
امنیت سایبری: با افزایش اتصال دیجیتالی و تهدیدات سایبری، امنیت سایبری یک صنعت حیاتی و در حال رشد خواهد بود و انتظار می رود درآمد آن به 1.2 تریلیون دلار برسد.
باتری ها: باتری ها که برای خودروهای الکتریکی و ذخیره سازی انرژی ضروری هستند، پیش بینی می شود صنعتی با درآمد 1.1 تریلیون دلاری را تشکیل دهند.
ساخت و ساز ماژولار: انتظار می رود این رویکرد نوآورانه در ساخت و ساز به درآمد 1.1 تریلیون دلار برسد.
استریمینگ: تقاضا برای سرگرمی های دیجیتال به رشد خدمات استریمینگ ادامه خواهد داد و انتظار می رود درآمد آن به 1 تریلیون دلار برسد.
بازی های ویدیویی: تخمین زده می شود که درآمد جهانی صنعت بازی های ویدئویی تا سال 2040 به 910 میلیارد دلار برسد.
رباتیک: اتوماسیون و رباتیک در بخش های مختلف، انتظار می رود این صنعت را به درآمد 910 میلیارد دلار برساند.
زیست فناوری (بیوتکنولوژی): انتظار می رود پیشرفت ها در زیست فناوری به یک بازار قابل توجه با درآمد تخمینی 900 میلیارد دلار تا سال 2040 کمک خواهد کرد.
جابجایی هوایی: فناوری های نوظهور مانند تاکسی های هوایی و پهپادها برای حمل و نقل، انتظار می رود بازار جدیدی با درآمد تخمینی 340 میلیارد دلار ایجاد کنند.
داروهای چاقی: با افزایش آگاهی از سلامت و درمان های جدید، انتظار می رود این بخش به درآمد 280 میلیارد دلار برسد.
شکافت هسته ای: به عنوان بخشی از گذار انرژی، پیش بینی می شود صنعت شکافت هسته ای به درآمد 150 میلیارد دلار برسد.

خبر یزد

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/719505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینفانتینو علیه بارسا؛ امیدوارم اینتر به فینال برود!

دانیال و داستان پشیمانی پرسپولیس و سپاهان!

تودور: یک امتیاز در این ورزشگاه برای یووه عالی است!

رسمی؛ قرارداد اخباری با چادرملو تمدید شد

تمدید 2 ساله قرارداد سعید اخباری در چادرملو

عذرخواهی وزیر دادگستری فرانسه از هواداران لیورپول!

اخراج سرمربی وولفسبورگ بعد از تحقیر برابر دورتموند!

R2 آنتونی، گل بتیس به اسپانیول

درگیری گاسپرینی با یک خبرنگار؛ عجب الاغی هستی!

بولونیا 1-1 یووه؛ جنگ سهمیه هیجان‌انگیزتر شد!

هواداران رم اشک ستاره سابق را درآوردند!

غیبت در دورهمی قهرمانی؛ نویر با آشپزی جشن گرفت!

حمایت قاطع رئیس هیئت مدیره استقلال از اندونگ

محبی برگشت، بازی مساوی شد

نایب قهرمانی یاران حاج‌صفی پَر شد!

ایران _ پرتغال؛ شکست شود سبب خیر

فوری: سرمربی جوان 2 سال دیگر تمدید کرد (عکس)

گل اول بولونیا به یوونتوس

گل اول آاس رم به فیورنتینا توسط دووبیک

بیانیه استقلال پس از انتشار ویس جنجالی

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

این ربات از پله‌ها بالا می‌رود و 85 کیلو بار را بلند می‌کند

موتور پرنده‌ای را ببینید که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت پرواز می‌کند

فلیک بزرگ‌ترین درسش را از مربی سابق بارسا یاد گرفت!

ادعای مورینیو؛ می‌خواهند تیم خاص را قهرمان کنند!

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره‌ تا پایان سال

هوش مصنوعی می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل جدید کمک کند

نیاز 4 میلیارد دلاری "کشتیرانی" برای نوسازی ناوگان

دولت نسخه خودروهای وارداتی را پیچید

سقوط تاریخی بورس؛ هجوم سرمایه‌ها به بازار طلا و ارز

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

رنگ نور اقیانوس در آستانه تغییر است

ربات دیوانه سوژه داغ اینترنت شد

شانس آسیا برای نوراللهی و قربانی زنده شد

شرایط تاتنهام خوب است، به بازیکنانم افتخار می‌کنم

بنر لیورپولی‌ها علیه فرگوسن: یک عمر بیهوده تلاش کردی!

شاهکار رحمان عموزاد در مسابقات المپیک

رحمانی که هم لج باز است و هم احساسی

برادر دو قولو رحمان عموزاد ، این قدر شباهت عجیب است

رحمان عموزاد از کبوتر میترسد!

سرنوشت حریفی که به رحمان عموزاد دست نداد!

رحمان عموزاد : شب مسابقه فینال با ژاپن تا صبح بیدار بودم !

اقدام سازمان لیگ برای جلوگیری از تبانی در مسابقات!

تاج: باید وی‌ای‌آر را به خود باشگاه‌ها بسپاریم

مستند اردکان به کارگردانی جواد قارایی ساخته می‌شود