خبر یزد

آخرين مطالب

پزشکیان: برق ادارات بدون پنل خورشیدی در تابستان قطع می‌شود سیاسی

پزشکیان: برق ادارات بدون پنل خورشیدی در تابستان قطع می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت در حوزه تامین انرژی اظهار داشت: تمامی ادارات باید به پنل‌های خورشیدی مجهز شوند. در تابستان برق به ادارات داده نخواهد شد، مگر اینکه از پنل خورشیدی استفاده کنند. قرار است چهارشنبه آینده وزرا گزارشی از اقدامات خود در این زمینه ارائه دهند.
مسعود پزشکیان، صبح امروز دوشنبه در جریان سفر به استان قم، در نشست بررسی اقدامات و برنامه‌های دولت برای اجرای عدالت آموزشی در این استان، با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های آموزشی کشور گفت: ما وظیفه داریم مدرسه بسازیم و نباید هیچ منطقه‌ای با کمبود کلاس درس مواجه باشد.
پزشکیان با اشاره به شیوه‌های نوین آموزش، افزود: در روش‌های جدید تدریس که دانش‌آموزمحور هستند، حتی پرجمعیت بودن کلاس‌های درس نیز می‌تواند در ارتقای کیفی آموزش مؤثر باشد. برخلاف شیوه معلم‌محور که در آن تعداد کم دانش‌آموز اهمیت دارد، در مدل نوین، تمرکز بر کیفیت فرآیند یادگیری و استفاده از فناوری و مشارکت فعال دانش‌آموزان است.
رئیس جمهور تأکید کرد: در شرایط فعلی، قدم نخست، تأمین فضای آموزشی و تجهیزات مورد نیاز است.
پزشکیان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بخش خصوصی گفت: مسئولیت اجتماعی کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی، منبع خوبی برای ساخت مدارس است.
بازار
رئیس جمهور همچنین بر نقش مردم در این مسیر تأکید کرد و افزود: مدارس را با مشارکت مردم می‌سازیم، همان‌گونه که در گذشته برای ساخت خانه‌های بهداشت مردم پیش‌قدم بودند. باید مشارکت عمومی را جلب کنیم؛ اگر مردم پای کار بیایند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
به گفته پزشکیان، بررسی راه‌های نوین برای جلب مشارکت عمومی و افزایش بهره‌وری فضاهای آموزشی در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس جمهور تصریح کرد: گاهی می‌خواهیم فضای آموزشی بزرگ بسازیم، اما به نتیجه نمی‌رسد؛ باید به دنبال راه‌های جدید برای استفاده بهتر از فضاهای موجود هم باشیم.
 پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های دولت در حوزه تامین انرژی پرداخت و گفت: تمامی ادارات باید به پنل‌های خورشیدی مجهز شوند. در تابستان برق به ادارات داده نخواهد شد، مگر اینکه از پنل خورشیدی استفاده کنند. قرار است چهارشنبه آینده وزرا گزارشی از اقدامات خود در این زمینه ارائه دهند.
پیش از سخنان رئیس جمهور، استاندار قم و تعدادی از مقامات به ارائه گزارشی از وضعیت قم در زمینه ارتقای کیفی آموزش و اقدامات انجام شده برای رفع کمبود فضاهای آموزشی پرداختند.
این نشست با حضور آیت‌الله سعیدی تولیت حوزه علمیه قم، حجت‌الاسلام ذوالنور نماینده قم در مجلس، دکتر حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، استاندار قم و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
پزشکیان پس از این نشست حرم حضرت فاطمه معصومه (س) را نیز زیارت کرد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/719752/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف علت پس زدن پیوند کلیه خوک به انسان

کامبک سلاح مرگبار رئال

استایل جذاب عقاب آسیا پس از عمل جراحی

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

با وجدان کاری و احساس مسئولیت به میدان بیایید

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

شرط مالیات صفر اعلام شد

دستور تامین ارز واردات خودرو جانبازان صادر شد

توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با همراهی جهاد دانشگاهی و خانه معدن یزد

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

عکس روز ناسا از چتر کیهانی

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت!

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو

حذف دسته 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

شهرداری‌ها قاطعانه جلوی تخلفات در ساخت و ساز‌ها را بگیرند

صدای پای زندگی در پردیس زندگی یزد به گوش می‌رسد

معاون استاندار بر صیانت راهبردی از تاریخ استان تأکید کرد

بررسی طرح تله‌کابین نیر و بهسازی مسیرهای توریستی

راز بقای سوسمارهای شب پس از برخورد شهاب‌سنگ به دایناسورها چه بود؟

آغاز تمرینات تیم چادرملو اردکان با شرایط خاص

ترس تانک روس از قهرمان ایرانی

سقوط 2 پله‌ای کاروان نصف و نیمه ایران در مسابقات جهانی کارگران

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

ویژگی مثبت «پیاتزا» در تیم ملی والیبال

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

اوقات شرعی به افق یزد

ساماندهی اتباع باید با هوشمندی و دقت انجام شود

قلی‌زاده و وضعیت مبهمی که ادامه دارد

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو