خبر یزد

آخرين مطالب

جانی دوباره در کالبد تکواندو زنجان فرهنگی

جانی دوباره در کالبد تکواندو زنجان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش ایرنا،تکواندو یکی از رشته های ورزشی مهیج، پرتحرک و نیازمند تمرکز و توانایی بدنی بالا و منظم‌ترین و علمی‌ترین هنر رزمی سنتی کره‌ای است که علاوه بر تقویت و ارتقای توان جسمی، حرکتی و آموزش مهارت های دفاع شخصی، موجب سلامت روانی، افزایش اعتماد به نفس و بالا رفتن سطح کیفی زندگی ورزشکاران می شود.
این ورزش که جایگاه ویژه‌ای در همه جهان دارد یکی از بازی های رسمی المپیک نیز محسوب می شود.
افتخارات و عناوین مختلفی که تکواندوکاران ایرانی در عرصه جهانی، بازیهای آسیایی و المپیک کسب کرده اند این ورزش را در کنار ورزش های وزنه برداری و کشتی در ردیف رشته های مهم و پرطرفدار و مدال آور کشور قرار داده است.
هم اکنون تکواندو زنجان ورزشکاران خوشنام و قدری در سطح ملی و جهانی دارد و از موفقترین هیات ها طی سالهای اخیر به شمار می رود که ورزشکاران و مربیان توانمندی را در سطح کشور معرفی کرده است.
در زمان حاضر تکواندوکاران استان در کادر فنی تیم ملی نونهالان، سرمربیگری تیم ملی ناشنوایان و قهرمانی بخش پومسه نقش آفرینی می کنند تا تکواندو استان روزهای خوبی را سپری کند و برای موفقیت های بیشتر امیدوارتر باشد.
خبرنگار ایرنا برای اطلاع از آخرین وضعیت ورزش تکواندو در زنجان با اصغر محمدی رییس هیات تکواندو استان گفت و گو کرده است.

خبر یزد

ایرنا: تکواندوی زنجان چه وضعیتی دارد؟
هم اکنون تکواندوی زنجان به لحاظ قهرمانی، فضاهای ورزشی، باشگاه‌ها و جمعیت آماری به وضعیت خوبی رسیده است.
در حال حاضر 185 مربی و داور در این رشته فعالیت می کنند، این آمار در رشته های ورزشی دیگر حتی در سطح ملی و کشوری مشاهده نمی شود، گواه این موضوع هم وجود بانک اطلاعاتی به روز این رشته است که با کوچکترین و کمترین هزینه و در سریعترین زمان ممکن می توان آمار تمامی حوزه ها از قبیل مربیان، داوران، قهرمانان و باشگاه های ورزشی را استخراج کرد.
هم اکنون تکواندو زنجان در برگزاری مسابقات مختلف، رویدادها و فعالیت‌های فرهنگی پیشرو است و اولویت اول خود را برنامه‌ریزی برای ارتقای این رشته در بعد قهرمانی و همگانی قرار داده ایم.
از زمان حضور هشت ماهه من در مدیریت هیات، اقدامات مختلفی صورت گرفته که در اولین اقدام، بحث ساختار هیات را فراخ‌تر و گسترده‌تر کردیم، با این تصور که همه در این هیات مسوول هستند، بنابراین تعداد کمیته های هیات از 14 به 25 کمیته در بخش بانوان و آقایان ارتقا یافت.
در انتخاب مسوول کمیته ها هم در وهله اول تخصص لحاظ شد و این مهم در تمامی حوزه ها مورد توجه قرار گرفت، در موضوع مهم استعدادیابی هم با تعامل صورت گرفته با دانشگاه های استان، این مهم بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفت.
هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان 6 استاد در مقطع دکترای تربیت بدنی مشغول به تدریس هستند که از آنان درخواست شده هیات تکواندو استان را در برنامه های مربوط به سه کمیته اصلی آموزش، استعدادیابی و پژوهش یاری کنند که تحت عنوان دپارتمان کمیته‌های یاد شده قرار دارد و برنامه ریزی ها هم حول این محور خواهد بود.
همچنین یکی از برنامه های هیات تکواندوی استان زنجان، توجه جدی به ورزش تکواندوی شهرستانهاست که این موضوع در مدیریت های قبلی هیات کمرنگ بود.

خبر یزد

ایرنا: وضعیت تکواندو در شهرستان های استان چگونه است؟
بر اساس آخرین آمار، شهرستان های ابهر و خرمدره جزو فعالترین هیات شهرستانی به شمار می روند و با ساز و کارهای فراهم شده تمامی شهرستان های استان دارای هیات های ورزشی تکواندو هستند.
جلسات هیات تکواندو استان هم به صورت تخصصی‌، میدانی و دوره‌ای در سطح استان برگزار می شود که دوره های دانش افزایی برای شهرستان‌ها در این راستاست.
با توجه به محدودیت منابع مالی و برای تامین تجهیزات سخت افزاری فنی با هدف استقلال شهرستانها در برگزاری رخدادها، یک سیستم داوری به هیات شهرستانها اهدا شده که تاثیرگذاری زیادی برای رشد فنی این رشته دارد.
از دیگر اقدامات این هیات،برگزاری دوره‌های هماهنگی سالانه با توجه به رسالت، سیاست و برنامه فدراسیون بوده است.
این دوره ها همه ساله در ابتدای سال برگزار می شود که داوری مربیگری به صورت برخط برگزار شده و عملی آن نیز در قالب کمپ تمرینی و دانش افزایی برای مربیان و داوران طی هفته‌های آتی و همچنین دوره هماهنگی ممتحنین نیز برگزار خواهد شد.
تکواندوی زنجان ظرفیت های زیادی دارد که نگاه به بخش داوری و مربیگری استان و حضور این داوران و مربیان در تیم‌های ملی و حتی وجود چهار مدرس استان در کمیته آموزش فدراسیون نشانگر این ظرفیت هاست.
این هیات ورزشی سال گذشته بالاترین آمار برگزاری لیگ تکواندوی استانها را با 10 تیم در چهار رده سنی داشت و به جز استان های تهران و البرز هیچ استانی به این وسعت لیگ استانی را برگزار نکرد.
متاسفانه این هیات ورزشی در بعد ارتقا و به روز رسانی سیستم داوری تا حدودی در تنگنا قرار دارد که هرچند مدیریت قبلی ورزش و جوانان استان نیز قول مساعد برای رفع این کمبود را داده بود ولی تاکنون محقق نشده است.

خبر یزد

ایرنا: چه تعداد علاقه‌مند در رشته تکواندوی زنجان فعالیت می کنند؟
در زمان حاضر 13 باشگاه و 25 کلاس آموزشی تکواندو در سطح شهر زنجان،چهار تا پنج باشگاه ورزشی و هشت کلاس آموزشی در شهرستان های ابهر و خرمدره و تعداد کمتری از باشگاه ها و کلاسها در سایر شهرستان ها فعالیت دارد.
تلاش می کنیم تکواندو از لحاظ جمعیت و جایگاه، امکانات و فضا و از حیث شرایط آمایشی به هدفگذاری مطلوبی برسد و هم اکنون طبق آمارها حدود هشت هزار ورزشکار بیمه شده در رشته تکواندوی استان فعالیت می کنند.
در دوران کرونا وقفه ای در توسعه این رشته ایجاد شد و در مقایسه با سال های قبل افتی را در تکواندوی استان شاهد بودیم اما اکنون وضعیت بهتری را شاهد هستیم و تفاهم نامه هایی را با دستگاه های متولی نظیر آموزش و پرورش منعقد کرده ایم که طی هفته های آتی طرح جامع استعدادیابی تکواندو در تمامی مدارس شهر زنجان انجام خواهد شد.
طبق برنامه قرار است مربیان و کارشناسان تکواندو در یک روز مشخص با فراخوان نسبت به استعدادیابی علاقه مندان در خانه تکواندو اقدام کنند.
همچنین در قالب تفاهم نامه با دانشگاه آزاد زنجان طرح غربالگری سلامت تکواندوکاران به صورت آزمایشی در کشور(پایلوت) اجرایی خواهد شد و با بهره گیری از متخصصان بحث غربالگری سلامت عمومی، ناهنجاریهای اسکلتی در استعدادیابی و سنجش و گزینش افراد مستعد برای قهرمانی لحاظ خواهد شد.

خبر یزد

ایرنا: تکواندوی زنجان سال گذشته چه افتخاراتی کسب کرد؟
تکواندوی زنجان در سطح کشور صاحب سکو است و طی سال گذشته بانوان تکواندوکار زنجان در بخش پومسه در لیگ دسته یک به مقام اول دست یافتند و در لیگ دسته برتر سوم شدند.
قهرمانان استان در جام بین المللی هانمادانگ نیز در بخش پومسه و در بخش های رکوردی عنوان بین المللی را کسب کردند.
همچنین تکواندوکاران استان در بخش قهرمانی منطقه و انتخابی تیم ملی در رده های سنی پایه دختران و پسران خوش درخشیدند.
در مسابقات منطقه ای نونهالان که در استان آذربایجان غربی برگزار شد چهار تیم اعزام کردیم که تیم پسران استان اول و دختران سوم شدند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/720347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

دستور موقت برای متخلفان سنگ آهن بافق در رده پایه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن

اسکیت‌بازان دشتستانی صاحب زمین تمرین و پیست استاندارد شوند

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

هم‌اندیشی برای توسعه ورزش همدان؛ پیشکسوتان با مسئولان دیدار کردند

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

یزد شانه‌به‌شانه استان‌های والیبالی کشور ایستاده است

درگیری خونین، فحاشی ناموسی و تبر در زمین مسابقه؛ ماجرای جنجالی در لیگ پایه چه علت بود؟

خدمتی به شیرینیِ لهجه زیبای یزدی

تولید فرش دستباف با فعالیت 40 هزار بافنده در یزد

رکورد اجتماع ورزشی 1404 دانش‌آموز دختر نوجوان در یک رشته‌ ورزشی

بهترین راهکار برای کاهش «چربی کبد»

کاپیتان ایران به زودی برمی‌گردد

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

کونته: باید کار قهرمانی و اینتر را یکسره کنیم

ترکیب پرسپولیس کاملا تغییر می‌کند

مدافع خارجی آبی‌ها در آستانه فسخ قرارداد!

کپی سردار از محرز؛ صندلی، روزنامه و قهرمانی

احتمال غیبت گندوز در بازی پایانی قوت گرفت