خبر یزد

آخرين مطالب

سالن 6 هزار نفری گرگان؛ زیرساختی نیمه‌تمام که چشم به حمایت ملی دارد فرهنگی

سالن 6 هزار نفری گرگان؛ زیرساختی نیمه‌تمام که چشم به حمایت ملی دارد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: پروژه سالن ورزشی 6 هزار نفری گرگان، یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های ورزشی استان گلستان است که از سال 1390 با اعتبارات شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور آغاز شد. این پروژه که قرار بود نماد پیشرفت زیرساخت‌های ورزشی در یکی از قطب‌های مهم رشته‌هایی مانند بسکتبال، والیبال و هندبال باشد، حالا پس از گذشت بیش از یک دهه، تنها 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل آن، اعتباری حدود 6 هزار میلیارد ریال مورد نیاز است.
در تمام این سال‌ها، مشکل کمبود اعتبارات، نبود ردیف بودجه مشخص، تغییر اولویت‌ها و رکود در تخصیص منابع باعث شده است تا این سالن ورزشی که می‌توانست میزبان مسابقات ملی و بین‌المللی باشد، به سازه‌ای متروکه در میانه شهر تبدیل شود. در شرایطی که گرگان با تیم بسکتبال مطرح خود در سطح اول کشور حضور دارد، نبود یک سالن استاندارد، ضربه‌ای اساسی به توسعه ورزش حرفه‌ای و نشاط اجتماعی در استان زده است.
ورود مقامات عالی؛ امیدی تازه یا وعده‌ای تکراری؟

خبر یزد


امروز، با سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان و بازدید میدانی از این پروژه، بار دیگر توجه‌ها به این طرح مهم جلب شد. محمدباقر قالیباف که مستقیماً از فرودگاه به محل پروژه رفته بود، تأکید کرد:
این پروژه از ابتدا در برنامه سفر ما قرار داشت و اهمیت ویژه‌ای دارد. مصوبات روشنی تصویب شده و تصمیماتی که گرفته‌ایم، به‌صورت قطعی اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به نارضایتی عمومی از بلاتکلیفی پروژه‌هایی از این دست، گفت: مردم باید از نتیجه این سفر مطمئن باشند و بدانند که وعده‌هایی که داده می‌شود، تحقق‌پذیر است؛ نه اینکه امروز بگوییم پروژه ردیف ندارد یا پول ندارد. این مشکلات نباید ادامه پیدا کند و نباید گرفتار زمان و فراموشی شود.
قالیباف این بار وعده داد که مسیر اجرای پروژه به شکل شفاف و با مصوبه روشن، پیگیری خواهد شد؛ وعده‌ای که اگر به نتیجه برسد، می‌تواند نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های ورزشی گلستان باشد.
تلاش برای تأمین مالی؛ مولدسازی و تهاتر به‌جای بودجه‌های سنتی

خبر یزد


احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان نیز در جریان این بازدید، با واقع‌گرایی به محدودیت‌های مالی کشور اشاره کرد اما راهکارهایی برای عبور از آن نیز پیشنهاد داد.
وی گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مولدسازی و تهاتر با مجری و پیمانکار پروژه، در تلاشیم روند اجرا را تسریع کنیم.
وی همچنین تأکید کرد: کارهای کارشناسی لازم برای پیش‌برد پروژه انجام شده و پس از بررسی‌های نهایی، تصمیم‌های لازم اتخاذ و عملیاتی خواهد شد.
این اظهارات از زبان وزیر ورزش، نوید آن را می‌دهد که نگاه صرف به بودجه‌های دولتی برای تکمیل پروژه‌ها در حال تغییر است. اگر سازوکارهای نوین تأمین مالی به‌درستی پیاده‌سازی شوند، شاید گلستان یکی از نخستین بهره‌برداران این الگو در حوزه ورزش باشد.
استانِ مرزی با ظرفیت‌های فراموش‌شده

خبر یزد


اما در کنار وعده‌های مقامات کشوری، استاندار گلستان نیز تلاش کرد تصویری کامل‌تر از وضعیت استان ارائه دهد. علی‌اصغر طهماسبی با اشاره به ظرفیت‌های بالای ورزشی گلستان، گفت: در سراسر استان شاهد نارسایی‌های متعددی در حوزه ورزش و جوانان هستیم. گلستان پایتخت سوارکاری کشور است؛ گنبدکاووس، آق‌قلا و گرگان در رشته‌هایی مانند والیبال و بسکتبال در لیگ برتر حضور دارند.
وی افزود: با این همه استعدادهای ورزشی در استان، زیرساخت‌های لازم وجود ندارد. گلستان یک استان مرزی با ظرفیت‌های فراوان است، اما در حوزه نشاط اجتماعی و ورزش، نیاز به حمایت ویژه دارد.
استاندار گلستان از قالیباف و مجمع نمایندگان استان خواست تا در بودجه‌ریزی و تخصیص اعتبارات ورزشی، نگاه ویژه‌تری به این منطقه داشته باشند.
وی گفت: امیدواریم حمایت مجلس و دولت گره‌گشای مسیر توسعه ورزش در استان باشد.
آزمون دوباره برای وعده‌ها و همت ملی
بازدید اخیر از پروژه سالن 6 هزار نفری گرگان، اگرچه بارقه‌هایی از امید را در دل ورزش‌دوستان استان روشن کرده، اما تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد که بدون ضمانت اجرایی، این بازدیدها به سرنوشتی مشابه وعده‌های فراموش‌شده گذشته دچار خواهند شد.
ترکیب حضور رئیس مجلس، وزیر ورزش و استاندار گلستان، فرصتی طلایی برای عبور از رکود این پروژه است. بهره‌گیری از ابزارهایی چون مولدسازی، تهاتر و ورود بخش خصوصی، می‌تواند جان تازه‌ای به این طرح ببخشد؛ به شرط آن‌که اراده برای اجرا، پشتوانه لازم را داشته باشد.
گلستان جز استان‌هایی است که سال‌ها با کم‌توجهی به زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی دست‌وپنجه نرم کرده‌. حالا چشم امید جوانان این دیار، به همت ملی دوخته شده است. باید دید آیا وعده‌ها این بار به عمل می‌رسند یا باید باز هم به انتظار نشست.
کد خبر 6460282

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/720622/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

جام جهانی فوتبال ساحلی؛ ترس از برزیل، بلای جان ایران شد

اثر جنگ هند و پاکستان بر اقتصاد ایران

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دو خط کتاب/ بیچارگان

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

خلاصه بسکتبال بوستون سلتیکس - نیویورک نیکس

گلاره ناظمی داور بازی حساس جام ملت‌های فوتسال زنان

شکست عنوان داران جهانی در جام تختی!

نفرات برتر انتخابی تیم ملی اسکیت ُبرد مشخص شدند

توقیف صفحه اینستاگرام بلاگر معروف از سوی دادستانی

انفجار و حریق در آزادشهر؛ 8 مصدوم دچار دودزدگی شدند

گفتگو با سخنگوی کمیسیون انرژی: ثابت کردن فساد دشوار است؛ در برخوردها مصلحت وجود دارد؟

رئیس اتحادیه خواربار: حبوبات را دپو کردند و قطره‌چکانی به بازار فرستادند تا قیمت بالا برود

وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است

بانک‌ها مجاز به خرید شمش طلا شدند

اشتباه است فکر کنیم افراد فوق مدرن با داستان زندگی نمی‌کنند

پیگیری تأمین اعتبار پروژه بلوار شهید رئیسی در نیر

معاون استاندار یزد از گلزار شهدای نیر بازدید کرد

پیام معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار یزد به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

تجلیل نماینده مجلس و معاون استاندار یزد از خانواده معلم فقید اردکانی

معاون استاندار یزد از مراکز بهزیستی میبد بازدید کرد

برگزاری نشست ماهانه فرمانداران استان یزد

دیدار اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان دولتی یزد با معاون استاندار

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

ترکیب احتمالی ذوب‌آهن مقابل مس رفسنجان

یک روز تاریخی برای وزنه‌برداری ایران در پرو

با شکست قهرمان نوجوانان اروپا؛ سرلک مقتدر ظاهر شد

هت‌تریک آسیایی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا

پیروزی شمس‌پور مقابل حریف هلندی در 79 kg

نامگذاری بوستان(پارک)شکوفه سابق بنام پهلوان خلیل عقاب

ادامه صادرات نفت در بالاترین سطح با وجود تحریم‌ها

دستورالعمل محدودیت ارائه خدمات بانکی برای عدم ایفای تعهد ارزی صادرکنندگان ابلاغ شد

اشتباه در کتاب‌ درسی!

رسالت معلمان و اساتید؛ رسالت انبیا الهی است

پیام معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد به مناسبت روز جهانی صلیب سرخ

نقش برجسته معلم در مسیر هدایت و آگاهی دانش آموزان

پیام استاندار یزد به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر و صلیب سرخ

بازدید معاون استاندار یزد از مراکز بهزیستی اردکان

بررسی اجرای حمل‌ونقل هوایی پیشرفته شهری در یزد با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف

همایش پهلوانان دانش‌آموز میبد با حضور معاون استاندار یزد برگزار شد

بازآموزی مغز، امید تازه‌ای برای مبتلایان به درد مزمن رقم می‌زند

هفت قایق ایران راهی فینال مسابقات قهرمانی آسیا شدند

نفرات برتر روز سوم مسابقات کاراته قهرمانی کشور در اردبیل معرفی شدند

٩ دلیل صداوسیما برای پخش دیدار استقلال-چادرملو از شبکه نسیم

حضور تنیسور ایرانی در تیم قاره آسیا

موضع جدید استقلال: بازی ما را پخش نکنید!

سپاه الغدیر یزد، هزار و 300 میلیارد ریال صرف آبرسانی به روستاها کرد

آتش‌سوزی منزل مسکونی در یزد با 6 مصدوم

زمینه جذب 4200 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ورزش بوشهر