خبر یزد

آخرين مطالب

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟ اقتصادي

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /با گذشت چند ماه از برداشتن اولین قدم‌ها برای دسترسی آزادانه به برخی سکوهای خارجی، درباره زمان برداشته شدن محدودیت سایر پلتفرم‌ها از جمله اینستاگرام و تلگرام به نقل از برخی مسئولان اعلام شده که وزیر ارتباطات به صورت جدی پیگیر این موضوع هستند اما همه اختیار این امر به این وزارتخانه و دولت مربوط نیست بلکه یک کار جمعی و تصمیم‌گیری کلان کشوری است.
اولین قدم‌ها برای برداشته شدن محدودیت دسترسی به سکوهای خارجی زمستان سال گذشته با رفع فیلتر گوگل پلی و واتس آپ آغاز شد. با وجود تحقق وعده رئیس جمهوری و برداشتن اولین قدم برای این مطالبه مردم، همچنان درخواست دسترسی آزادانه به سایر سکوهای ارتباطی از سوی کاربران وجود دارد.
سیدستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اوایل سال جاری در این باره اعلام کرد در قالب کار کارشناسی با توجه به تأکید رئیس‌جمهور این موضوع را دنبال می‌کنند و امیدوار هستند امسال نیز شاهد گشایش‌هایی در این زمینه باشند. در واقع وقتی می‌شود با نگاه کارشناسی و با نگاه علمی کار را با گفتمان وفاق پیش برد، نیازی به جنگ و دعواهایی که بعضی اوقات دیده می‌شود، نیست.
بازار
بررسی‌ها نشان می‌دهد فیلترینگ و تداوم آن طی سالهای گذشته به مانع بزرگی در مسیر فعالیت کسب‌وکارهای اینترنتی تبدیل شده است و شرکت‌های کوچک و بزرگ توان کار با این زیرساخت را ندارند. طبق آمارهای رسمی حدود 83 درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند که مشکلاتی را برای خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان و در بخش نرم افزاری و بدافزار ایجاد می‌کند.
به گفته مسئولان، وزارت ارتباطات متولی این امر بوده و جلسات منسجم و منظمی در این زمینه برگزار می‌شود تا آثار هر اقدام در نظر گرفته شود اما به صورت کلی شورای عالی فضای مجازی در اینکه سکویی فیلتر شود، نقش نداشته و برای رفع فیلتر و دسترسی به سکوها تلاش‌ها و اقداماتی در حال انجام است.
در این زمینه با گذشت تقریبا 6 ماه از مرحله اول امیدواری برای رفع فیلترینگ سایر سکوها از جمله تلگرام و اینستاگرام وجود دارد. حمید فتاحی- معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- اخیرا درباره زمان برداشتن محدودیت‌های فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی از جمله تلگرام و اینستاگرام در کشور گفته است استفاده از پلتفرم‌های خارجی براساس مصوبه‌ای که شورای عالی فضای مجازی تصویب کرده و مراحلی که دارد، باید انجام شود که در گام نخست بازگشایی دو پلتفرم بین المللی در کشورمان بوده است.
به گفته وی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت جدی و مداوم پیگیری برداشتن محدودیت‌های تلگرام و اینستاگرام هستند، اما همه اختیار این امر مربوط به وزارت ارتباطات و دولت نیست؛ یک کار جمعی و تصمیم گیری کلان کشوری است. مطابق برنامه ریزی‌ها اقداماتی برای برداشتن برخی محدودیت‌ها در گذشته انجام شد و برنامه ریزی‌های دیگری نیز در حال انجام است.
به اعتقاد برخی کارشناسان درحال حاضر این احتمال وجود دارد گوشی بسیاری از کاربران به دلیل استفاده از فیلترشکن به بدافزار آلوده شود بنابراین بهترین راه این است که نیاز مردم به فیلترشکن کاهش پیدا کند چراکه در این صورت راه رخنه هکرها به وسایل الکترونیکی مانند گوشی سخت تر می شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/721532/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عظمت پرسپولیس من را گرفت/ برای فرگوسن جوک تعریف می‌کردم/ امانتی مورینیو هنوز پیشم است

واکنش معاون وزیر ورزش به حضور سیدورف در ایران؛ با من هماهنگ نشده است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اولین واکنش استقلال به بحث مجوز سیدورف

جدایی کاپیتان وفادار باشگاه لندنی بعد از 13 سال

علوی: دو باشگاه گل گهر و سپاهان دستگاه وی ای آر را برای فصل آینده خریداری کردند

بازی ایران و کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود؟

توضیحات علوی درباره برگزاری فینال جام حذفی در اراک

توضیحات علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره مجوز حرفه ای استقلال و پرسپولیس

آزمون، بازیکن شباب الاهلی: نمی‌خواستم چیز بدی بگویم؛ عذرخواهی می‌کنم

فروش بلیت مسابقه فوتبال سپاهان و استقلال آغاز شد

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!

تدارک ویژه بازی تیم ملی در راه جام جهانی از زبان امیر مهدی علوی

دیدار مخفیانه ویرتز با منچسترسیتی در انگلیس!

صعود فوتسال بانوان به نیمه‌نهایی آسیا در روز افشای ترفند غیراخلاقی جذب ستاره‌ها در والیبال

تصادف دردسرساز دروازه‌بان سابق بارسا در شیلی!

سقوط باشگاه سرشناس ایتالیا به سری c

مهاجم ناتینگهام فارست در خطر مرگ بود!

ژوائو پالینیا:با بایرن قهرمان شدم اما سخت‌ترین فصل عمرم بود!

اسدی: منافع استقلال در اولویت اول قرار دارد

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

نبی: دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی مشرف شدن تیم به حرم امام رضا بود

«فرهاد دیناروند» مدیرکل جدید ورزش و جوانان لرستان شد

تجلیل از چهره‌های ماندگار ورزش با حضور وزیر ورزش و جوانان

میرزاآقابیک: ادای احترام به نسلی کردیم که مسیر ورزش کشور را ساختند

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

پیام انگیزشی استاندار اصفهان برای سپاهان!

انتخاب سرمربی استقلال با نظر سیدورف

عالیشاه در نزدیکترین فاصله به سرمربی پرسپولیس!

جیغ‌های ستاره در حال مرگ را بشنوید!

آموریم خساست مالک یونایتد را جبران کرد!

علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال:انتقاد کردن حق رسانه است اما باید خط قرمزی باشد

علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال: در اولین فرصت مفصل حرف میزنیم از سیدورف تا سرمربی

13 ورزش مناسب برای زنان بالای 50 سال

تجلیل از 22 چهره ماندگار ورزش ایران در حضور وزیر ورزش و جوانان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

از 22 چهره ماندگار ورزش ایران در حضور وزیر ورزش و جوانان تجلیل شد

واکنش وزارت ورزش به استخدام سیدورف در استقلال

واکنش وزارت ورزش به قرارداد سیدورف و استقلال

صدقی: به دنبال تضمین موفقیت مدیران جوان در سایه خرد و تجربه بزرگان ورزش هستیم

واکنش وزارت ورزش به استخدام سیدورف

بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ورزش قهرمانی یک ضرورت است

سازمان غذا و دارو از اصلاح قیمت داروها خبر داد

تفاوت عجیب قیمت آرد آزاد و یارانه‌ای

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

قیمت خودروهای گروه بهمن

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

آغاز شمارش معکوس برای مستأجران / بیگی‌نژاد: اجاره مسکن با درآمد خانوارها متناسب نیست

تعطیلی بانک‌ها در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان

بازدید رئیس جهاددانشگاهی از سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

شفق قطبی روی سیاره مشتری زیباتر از زمین