خبر یزد

آخرين مطالب

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟ اقتصادي

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ad / هر بار که برای رسیدگی به کارهای بانکی از خانه بیرون می‌روید، سیلی از هزینه‌های ریز و درشت به سمت شما سرازیر می‌شود. در حقیقت، شما به جز پول، زمانی زیادی را هم از دست می‌دهید؛ شاید در آن لحظه، چندان قابل توجه نباشد؛ اما در پایان سال، با یک حساب سرانگشتی، متوجه می‌شوید که مفهوم جمله «قطره قطره جمع‌ گردد»، چندان هم بی‌راه نیست. 
بلو اینجاست تا مشکلات قدیم را برطرف کند و تجربه‌ جدیدی برای شما رقم بزند. این نئوبانک مجموعه‌ کاملی از خدمات دیجیتال را به شکل آنلاین و گاهی بدون کارمزد، به کاربران ارائه می‌دهد؛ مثلا باز کردن حساب ، ارسال کارت (برای بار اول) و ارسال پیامک در بلو رایگان است. بلو به کمک زیرساخت‌های پیشرفته و فناوری هوشمند، بخش زیادی از هزینه‌ها را از کاهش داده و تجربه متفاوت و کاربر پسندی را ایجاد کرده است.
بلو، نه‌ تنها هزینه رفت‌و‌آمد به بانک را از دوش‌ کاربران برداشته، بلکه بسیاری از خدمات بانکی مثل تغییر اطلاعات آدرس و شماره همراه، مسدود کردن موقت یا دائم حساب، رفع مسدودیت حساب و ... را به صورت آنلاین و بدون هزینه ارائه می‌دهد.
مهم‌تر از همه در بلو محدودیت «حداقل موجودی» وجود ندارد، یعنی لازم نیست مبلغی به عنوان حداقل مانده، در حساب‌تان نگه دارید؛ شما می‌توانید هر زمان که خواستید، کل پول‌تان را برداشت کنید؛ کارت بکشید، خرید اینترنتی کنید یا انتقال دهید.
علاوه‌بر این‌ها در بلو سرویسی وجود دارد به نام «برگشت پول»، در صورتی که از فروشگاه‌های آنلاین یا حضوری مشخص شده در این سرویس خرید کنید و با حساب یا بلوکارت خود از طریق کارتخوان‌های سامان کیش (که لوگوی بامن دارند) پرداخت کنید، به ازای درصد مشخص شده در اپلیکیشن، یا خرید شما شامل تخفیف می‌شود و یا بعد از پرداخت، پول به حسابتان باز‌می‌گردد.
نحوه ارائه وام هم در بلوبانک سامان متفاوت و کم هزینه است. وام نقدی بلو، بدون نیاز به وثیقه و ضامن، قابل دریافت است. کاربران بلو برای دریافت وام، کافی‌ست میانگین موجودی حساب ماهانه خود را بین 3 تا 10 میلیون تومان نگه دارند تا بعد از سه ماه متوالی، در عرض چند دقیقه وام خود را دریافت کنند. با این کار، مسیر دریافت وام ، برای افراد هموار و کم‌هزینه‌تر از همیشه شده است. چرا که دیگر خبری از رفت‌وآمدهای پیاپی، پُر کردن فرم‌های عریض و طویل و پرداخت هزینه‌های گوناگون نیست. 
البته این تمام ماجرا نیست؛ بلو علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، به‌ازای هر دعوت موفق توسط با کد دعوت شما ، 30 هزار تومان هدیه به حساب‌تان واریز می‌‌‌کند.
 حذف هزینه‌های پنهان، ارائه خدمات رایگان یا بدون کارمزد و ...، بلو همیشه راهی برای پس‌انداز بیشتر پیش پای‌تان می‌گذارد. 

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/721683/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنها جامی که امسال به رئال می‌رسد

تشرف اعضای تیم ملی والیبال نشسته بانوان به حرم‌رضوی

جانشین امیر غفور در شهداب مشخص شد

نیشیدای والیبال ایران جانشین امیر غفور شد

رئیس انجمن جودو نابینایان: خیرالله‌زاده و خجسته نوکلاس نشدند

مراسم اهدای جام لیگ برتر در اهواز برگزار می‌شود

رییس هیات مدیره باشگاه چادرملو: بهترین زمان برای تغییر مدیرعامل بود

بازگشت ستاره ترکمن‌ صحرا به شهداب؛ نیشیدای ایرانی دوباره در یزد!

حال ورزش در شهرستان بیرجند مطلوب نیست

سرانه ورزشی در شهرستان بیرجند پایین است

روابط‌عمومی می‌تواند وجه تمایز بِرَند موفق و ناموفق باشد

قیمت 4 قلم کالای اساسی تعیین شد

آغاز انتقال سهمیه سوخت به کارت های بانکی از مردادماه

کاهش ساعات ادارات در جبران ناترازی برق

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

برگزاری جلسه کارگروه توسعه صنایع خلاق یزد با حضور مسئولان استانی و کشوری

نظارت مؤثرو بهره‌وری، کلید دستیابی به توسعه پایدار درپروژه‌های عمرانی استان

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

تمرینات پرسپولیس برای بازی با هوادار

ترامپ چهارمین جایزه برترین بازیکن سال اسنوکر حرفه‌ای را کسب کرد

انتخاب شماره یک پیاتزا برای پست پاسور

پیگیری اردوی شمشیربازان در گرجستان در غیاب پاکدامن

سخت‌ترین حریف ایران در لیگ ملت‌ها ٢٠٢5

واکنش‌ها به کشتی جنجالی زارع - معصومی

رسانه لهستانی: قلی‌زاده پیراهن پرسپولیس را نمی‌خواهد!

قرارداد دو ساله بیفوما با فولاد؛ نه به سپاهان و پرسپولیس!

تراکتور تنها تیم ایرانی در رده‌بندی برترین باشگاه‌های آسیا

تغییر ساعت فعالیت ناوگان اتوبوسرانی یزد

خوش‌خبری استاندار یزد به اهالی فرهنگ و هنر

انعقاد تفاهم‌نامه میان صندوق کارآفرینی امید و ورزش و جوانان هرمزگان

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی: تلاش کردیم شایسته‌ترین نفرات به یونیورسیاد اعزام شوند

دیدار رئیس هیات کاراته استان با مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان

تقدیر نماینده ولی فقیه گلستان از سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان

مجموعه 10 جلدی کتاب مصور «آقای ورزش» رونمایی شد

تعریق زیاد موقع ورزش کردن نشانه چربی سوزی است؟

قانون تعارض منافع و ممنوعیت انتصاب‌های فامیلی ابلاغ می‌شود

عقب‌نشینی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

علت محکوم شدن اسنپ فود در شکایت تپسی فود از آن چه بود؟

رشد 79 هزار واحدی شاخص بورس

در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش ایران؛ امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پتروشیمی جم و شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی

یارانه گوشت حذف شد؛ هشدار وزارت جهاد به تصمیم سازمان برنامه

دیگه ماشینو کارواش نبر ... اونم با 228 تومن

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

رونمایی از خاطرات همسر دانشمند هسته‌ای «شهید علی‌محمدی» توسط سعید جلیلی

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

بررسی 22 پرونده کاربری اراضی در کارگروه زیربنایی استان یزد

تعیین تکلیف مزایده فرکانس‌های 3600 و 3700 مگاهرتز در هفته جاری

ابرکامپیوتر ژاپنی فوگاگو بشر را به شوخی گرفت!

صعود نماینده هیبال ایران به جمع 48 نفر برتر مسابقات جهانی