خبر یزد

آخرين مطالب

درخشش تنیس ساحلی ایران در قلب خلیج فارس ورزشی

درخشش تنیس ساحلی ایران در قلب خلیج فارس
  بزرگنمايي:

خبر یزد - فارس /رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی در جزیره کیش با نام همیشه مانای «خلیج فارس» و با قهرمانی دختران و پسران ایرانی مقابل رقبای اروپایی پایان یافت.
 رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT50 برای نخستین بار در خاورمیانه به میزبانی جزیره زیبای کیش در سواحل نیلگون خلیج همیشگی فارس برگزار شد که در این مسابقات که هم در بخش مردان و هم در بخش زنان صورت گرفت، تیم کشورمان با پیروزی مقابل نمایندگانی از قاره اروپا با خلق یک شگفتی به عنوان قهرمانی رسید تا در نخستین تجربه برگزاری یک رویداد بین‌المللی در ایران، این نمایندگان کشورمان باشند که کاپ زیبای قهرمانی که منقش به نام و طرح خلیج فارس هم بود، در خانه نگه دارند.این تورنمنت در حالی به میزبانی کشورمان برگزار شد که پیش از این نه تنها در ایران، بلکه منطقه هم شانس میزبانی از این رویداد با این سطح را نداشت و برای نخستین بار، به همت کمیته تنیس ساحلی فدراسیون که ریاست آن را میلاد کی‌مرام برعهده دارد؛ جزیره کیش میزبانی از آن را برعهده گرفت. با تدبیر تیم برنامه‌ریزی مسابقات، این تورنمنت در روزهایی برگزار شد که منتهی به روز گرامی‌داشت خلیج فارس باشد و جام قهرمانی را هم که عبارت و طرح Persian Gulf را در خود داشت، تیم قهرمان در روز خلیج فارس بالای سر ببرد.جام فوق از سوی مسئولان تنیس ساحلی ایران پیش از شروع سال 1404 طراحی شده و به تأیید فدراسیون جهانی هم رسید تا در نخستین تور جهانی و اولین مسابقه برگزار شده، تیم ایران به قهرمانی برسد. با توجه به قهرمانی اخیر و میزبانی شایسته ایران در جزیره کیش از این تور سطح بالای جهانی که رضایت ورزشکاران خارجی را هم به همراه داشت، اکنون این جزیره و در واقع ایران به پایگاه و هاب تنیس ساحلی در منطقه آسیای غربی تبدیل شده که این موضوع به افتخاری جداگانه برای جامعه تنیس ایران تبدیل شده است.
 دقیقاً در روزهایی که اظهارنظرهای بی‌ربط و بی‌اساسی درباره نام همیشه مانای خلیج فارس در اخبار و رسانه‌ها منتشر می‌شود، جام بین‌المللی تنیس ساحلی خلیج فارس با حضور قهرمانان خارجی کار خود را به پایان رساند و تنیسورهای مطرحی نظیر «میکل گاپلاتی» نفر اول لیست رنکینگ و قهرمان تنیس ساحلی جهان، «آنتومی راموس» قهرمان سه‌گانه تنیس ساحلی و «میکل اسپاتو» نفر سوم تنیس ساحلی جهان، با ارسال پیام‌هایی به حمایت از این رشته نوپا در ایران پرداختند.امیرعلی بنده‌نژاد و مهدی بازگیر در مسابقات BT10 آقایان، ساره هژبر و عسل فرهبدنیا در مسابقات BT10 بانوان، فرهان اهرزاد و شهریار اهرزاد در مسابقات BT50 آقایان و یاسمن حیدری و فاطمه سرسنگی نیز در مسابقات BT50 بانوان در این رویداد به عناوین قهرمانی رسیدند تا یک جام بین‌المللی، قهرمانان تمام ایرانی داشته باشد. تنیس ساحلی ایران با این میزبانی شایسته، نشان داد که بستری مناسب برای ظهور استعدادهای کشورمان است تا در نهایت، قهرمانانی از سرزمین پارس در دنیای راکت و شن، به افتخارات جهانی دست یابند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/722575/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک آزمایش، راز آلزایمر را فاش کرد

تلخ‌ترین برد تاریخ پرسپولیس با گلزنی رامین رضاییان!

پایان جدول مقدماتی تور جهانی تنیس مردان

تنها راه مدیریت بحران آب در تابستان، از مسیر مشارکت عمومی می گذرد

یزد، می تواند الگوی موفق حکمرانی مردمی و مدیریت واحد شهری در کشور باشد/گفتمان حکمرانی یکپارچه شهری نیازمند الگو است

اجرای بیش از 500 برنامه‌ بزرگداشت شهدای خدمت در یزد

عاملی که مغز را کوچک می‌کند

چرا با رژیم لاغر نمیشیم؟

برگزاری سومین جلسه شورای عالی ورزش استان البرز با محوریت مسابقات بیسبال قهرمانی غرب آسیا

آغاز اردوی تیم ملی جوانان « موی تای » در ارس، آمادگی برای مسابقات آسیایی بحرین

مراسم تودیع و معارفه سرپرست ورزش و جوانان لرستان برگزار شد

انتصاب سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد با حکم دنیامالی

ورزش و جوانان استان نیازمند تحولی اساسی است

60 درصد متقاضیان در سال 1403 موفق به دریافت وام ازدواج شده‌اند

اختصاصی/ اولین مصاحبه سردار دورسون در ایران

برگزاری نشست معاون توسعه ورزش بانوان با مسئولان استانی

حکم نهایی دادگاه داوری ورزش علیه داروین نونیز

داغ خا‌موشی؛ روایت سیستانی‌ها‌ ‌از برقی که هر روز می‌رود

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی

کمیسیون صنایع به درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه اینترنت ورود می‌کند

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

سنگاپور برای نگهبانی، راهنمایی و گشت‌زنی به سگ‌های رباتیک روی می‌آورد

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

پایان فصل تلخ منچسترسیتی با یک جام

رد خون کارگران در فرش قرمز بن‌سلمان برای ترامپ و رئیس فیفا

هشدار به آرسنال: این خرید گران‌قیمت اشتباه است

تشریح برنامه‌های تیم‌های ملی رده سنی پایه کاراته؛ معرفی اعضای کادر فنی

ترسناک‌ترین ستاره لیگ قهرمانان آسیا

مدال برنز کشتی‌گیر ایرانی در مکزیک با پای شکسته

اطلاعیه رسمی برای اردوی تابستانه پرسپولیس

گلایه قایقران المپیکی و قهرمان آسیا از تقسیم بورسیه‌های المپیک

یزد و ارومیه؛ جدالی تماشایی در گام یکی مانده به آخر برای صعود به لیگ یک

اجلاسیه رؤسای شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها در یزد

نشستن زیاد، مغز را می‌فرساید!

تشریح برنامه‌های هفته ملی جمعیت

واکنش وزیر نفت به ادعای بابک زنجانی: حکم دستگاه قضایی فصل‌الخطاب است

نماینده مجلس: اگر افزایش قیمت اینترنت طبق قانون بودجه 1404 نباشد مجلس مانع آن می‌شود

آخرین مهلت اجرای طرح انتقال کارت سوخت به کارت بانکی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند با قیمت مصوب باید توزیع شوند

در راستای توسعه همکاری‌های بین بخشی و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست در میان دانش‌آموزان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد با مدیرکل آموزش و پرورش این استان دیدار و گفتگو کرد.

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

شهرام شاهرختاش درگذشت

کشف سرنخ‌هایی از بقا در میکروب‌های سرسخت اتاق‌های تمیز ناسا

خداداد عزیزی: عجب تیم خوبی قهرمان ایران شد!

عطایی و نیاز به آماده‌‌ترین ورژن بهترین بازیکن المپیک

آخرین تمرین این پنج نفر در پرسپولیس

زهرا رحیمی: قبل از پارالمپیک به پدرم گفتم اگر مدال بگیرم برایش تریلی میخرم

رشته‌های دانشگاهی مرتبط با سالمندی در دانشگاه ها توسعه یابند

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون وزنه‌برداری برگزار شد

محسن خلیلی امروز مهمان خانه ملت بود