خبر یزد

آخرين مطالب

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی اقتصادي

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه، منابع بیمه کارگران ساختمانی باید حفاظت و صیانت شود، گفت: از حق بیمه کارگران ساختمانی نباید صرف جای دیگری شود و البته که از دیگر منابع نیز نباید صرف این حوزه شود.
مصطفی سالاری در نشست بررسی و ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی بیان کرد: قانون صراحتاً اشاره دارد که مازاد بر حق بیمه کارگران ساختمانی نمی‌توان از منابع مربوط به بیمه شده دیگری برای این بخش صرف کرد و این مسأله خط قرمز ما در حوزه بیمه کارگران ساختمانی است.
وی با بیان اینکه بیمه کارگران ساختمانی پیچیدگی خاص خود را دارد، افزود: در این چارچوب کارفرما نمی‌تواند به دلیل متغیر بودن کارگران ساختمانی، لیست مشخصی ارائه دهد و این موضوع فلسفه اصلی برقراری این نوع بیمه است.
سالاری همچنین به وجود تعارضاتی در موضوع بیمه کارگران ساختمانی اشاره کرد و گفت: کارگران ساختمانی متقاضی پوشش بیمه‌ای، بیشتر از ظرفیت پیش بینی شده این حوزه هستند.
بازار
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه کرد: ممکن است برخی بیمه‌شدگان کارگران ساختمانی در این حوزه مشغول به کار نباشند که نشان می‌دهد، معیارهای کنونی دقیق و کافی نیست. مساله اصلی این است که چه افرادی واقعا کارگر ساختمانی هستند،. ما غیرکارگرانی داریم که اکنون از برخی قسمت‌های قانون‌ استفاده می‌کنند و در مقابل کارگران مستحقی داریم که در صف قرار گرفتن تحت پوشش بیمه منتظر هستند.
وی ادامه داد: ما هیچ پیش‌فرض قطعی برای روش‌ شناسایی و بیمه کردن کارگران ساختمانی نداریم؛ به این واسطه تصمیم‌گیری جمعی و هم‌اندیشی در این حوزه موردنظر تأمین‌اجتماعی است.
سالاری همچنین توضیح داد: هدف نشست با فعالان این حوزه، سامان دادن به موضوع کارگران ساختمانی است و در این حوزه باید با مشارکت ذینفعان تصمیم‌سازی کنیم.
او در ادامه بیان کرد: پیشنهاد این است که کارگروه مربوط به کارگران ساختمانی بر منابع و مصارف، نظارت و شناسایی افراد مشمول را عهده‌دار باشد. همچنین چگونگی مصرف حق بیمه در حوزه افراد واجد شرایط نیز در قالب کارگروه مذکور قرار دارد و به این واسطه مدیریت منابع و مصارف حوزه بیمه کارگران ساختمانی در سطح همه شهرستان‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه اضافه کرد: در کارگروه استانی می‌توان حتی امکان انتقال سهم بیمه کارگران ساختمانی را در بین شهرستان‌های مختلف و بین استانها فراهم کرد.
سالاری گفت: بر اساس مصوبه سال گذشته هیات وزیران 10 درصد ظرفیت بیمه کارگران ساختمانی افزایش داده شده است. طبق مجوز قانونی، سهم حق بیمه کارگران ساختمانی به 27.5 درصد افزایش یافته است.
او همچنین تاکید کرد: برای تصمیم‌گیری‌های کارگروه کارگران ساختمانی، اطلاعاتی در دسترس است و داده‌های دیگری باید اضافه شود. باید ببینیم که با چه شاخص‌هایی می‌توان دقت شناسایی افراد متقاضی بیمه کارگران ساختمانی را افزایش داد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: کنترل درست منابع و مصارف‌ و حذف افراد غیرواقعی، مشکل اصلی بیمه کارگران ساختمانی را حل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه 27 درصد مربوط به صدور پروانه ساختمانی باید توسط تأمین‌اجتماعی دریافت ‌شود، اضافه کرد: هدف ما دریافتی در چارچوب قانون و صرف در راستای افراد واجد شرایط است. اگر جرایم مربوط به کمیسیون ماده 99 و 100 را که در شهرهای بزرگ و کلانشهرها وصول می‌شود، تعمیم دهیم و قانون به درستی رعایت شود، منابع جدید برای بیمه کارگران ساختمانی فراهم می‌شود.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه کرد: ما معتقدیم در چارچوب قانون فعلی بیمه کارگران ساختمانی، با استفاده از تعامل و هم‌اندیشی، بخش قابل توجهی از مشکلات موجود قابل حل است.
به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی، گفتنی است نشست امروز با موضوع بررسی و ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی با حضور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، اعضای هیأت مدیره، معاونین و جمعی از مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی، جمعی از مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس و اعضای هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، رئیس کانون کارگران ساختمانی، مدیران سازمان شهرداری‌ها و دهیاریها و سازمان نظام مهندسی برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/722675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توسعه‌ رابط‌های گرافنی مغز و کامپیوتر؛ پروژه‌ جسورانه‌ در اسپانیا

مسی، سوارز و پیکه مانع انتقال نیمار به رئال شدند!

حریف پرسپولیس: سقوط را باور نداریم و می‌جنگیم!

حریف اینتر فقط یوونتوس است، میلان حریف نیست!‏

نابغه ایرانی مجوز جهانی گرفت

دنیامالی: پیشکسوتان نیاز به توجه دارند؛ صندوق حمایت از قهرمانان به نظم خوبی رسیده است

قهرمانی تیم تکواندوی پسران ایران در قهرمانی نونهالان جهان

اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های 2025

کارتال:از وقتی آمدم بیشترین امتیاز را ما و قهرمان لیگ گرفتیم

هزینه میلیاردی سالانه حمل زباله، سد توسعه اردکان شده است

ساعت آبی مدرسه‌ رکنیه یزد رونمایی شد

بازدید مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان از اردوی تیم ملی گلبال

دنیامالی: پیشکسوتان نیاز به توجه دارند/ صندوق حمایت از قهرمانان به نظم خوبی رسیده است

چرا پیست یخ ایرانمال منحصر بفرد است؟ | افرا ورزش

هاشمی طبا: قهرمان باید بداند چه کرده و به خود افتخار کند؛ آنها الگوی جامعه هستند

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

پوستر فیلم سینمایی تا هشت صبح رونمایی شد

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

همه ما مدیون زبان فارسی هستیم

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

لزوم توسعه ماهواره‌برها و خودکفایی در حوزه فناوری فضایی

محافظت‌کار: تا آخرین لحظه لیگ تلاش می‌کنیم

گواردیولا قلک را می‌شکند؛ برنامه بزرگ تابستانی سیتی

خرید پرسپولیس هفته آخر غایب است

لیورپول به دنبال هایجک بزرگ از سیتی؛ فلوریان ویرتز!‏

اسکوچیچ همه را به خوزستان بُرد

تأیید شد؛ بیفوما با قرارداد دو ساله در پرسپولیس

چراغ سبز علی کریمی به استقلال

اولویت اصلی استان یزد آب شرب است / ریل‌گذاری به سمت فعالیت‌های کم آب‌خواه و دانش‌بنیان

خدمات شهید رئیسی به مردم استان یزد

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

مذاکره برای انتقال تیم«هوادار» به گرگان

نوروزی: فیتنس از فوتبال ورزش بسیار دشوار‌تری است

نوروزی: چوپان باارزش‌ترین‌مدال تاریخ ورزش ایران را کسب‌کرد

کاهش روند پیر شدن مغز تنها با یک فرمول!

بازی‌های کشور‌های اسلامی| برگزاری نشست فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری و بازی‌های بومی محلی

طرح استادیوم 120 هزار نفری برای تبریز

6 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات تامین شد

حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی؛ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

پیشنهادی برای ساماندهی اتباع خارجی در بازار کار ایران

فروردینِ سرد صنعت؛ سقوط 30 درصدی تولید در نخستین ماه 1404

بازار سیمان در دست دلالان؛ صنعت ساختمان در آستانه بحران تعطیلی است

وزیر کشور: در حوزه پسماند کار نیمه تمام زیاد داریم