خبر یزد

آخرين مطالب

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال اقتصادي

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا / رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه گفت: سال گذشته به بیش از 2100 پرونده حقوقی در مراجع قضایی و شبه قضایی ورود کردیم که منجر به صرفه جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال و صیانت از اراضی و اموال دولت شد.
محمد عزیزی اظهار داشت: با پیگیری موثر دعاوی حقوقی، مشاوره‌های تخصصی و فعالیت در کمیسیون‌های مختلف، این سازمان در سال گذشته موفق به صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت‌المال و صیانت از اراضی و اموال دولت شد.
وی افزود: تنها در سال 1403، این سازمان در بیش از 2100 پرونده حقوقی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی ورود جدی داشته و تمامی مراحل مربوط به دادخواست‌ها، لوایح و دفاعیات با دقت و مستند انجام شده است.
وی یادآورشد: در زمینه اجرای احکام و اسناد لازم‌الاجرا چه له و چه علیه سازمان، اقدامات کاملی انجام شده است. همچنین تمامی خدمات حقوقی مورد نیاز سازمان و دستگاه‌های تابعه، از مشاوره و معاضدت حقوقی تا پاسخ به استعلامات تخصصی، به صورت کامل ارائه شده و تنها طی سال گذشته به بیش از 1150 استعلام پاسخ داده‌ایم.
عزیزی با اشاره به فعالیت موثر معاونت حقوقی در کمیسیون‌های مختلف اعلام کرد: در سال 1403، کارشناسان ما در 150 جلسه کمیسیون حقوقی و قضایی کشور شرکت فعال داشته‌اند و نظرات کارشناسی سازمان در اغلب آیین‌نامه‌ها و لوایح مورد توجه واقع شده است.
رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت پرونده‌های کلان حقوقی این سازمان گفت: در یکی از مهم‌ترین پرونده‌ها، سازمان موفق شد از منابع عمومی کشور حدود 17 هزار میلیارد تومان صیانت کند. علاوه بر این، در راستای ماده 24 قانون الحاق 2، با پیگیری دقیق و مستند پرونده‌ها، سازمان موفق به صرفه‌جویی حدود هزار میلیارد تومان دیگر شد که تأثیر بسزایی در حفظ منافع ملی داشته است.
وی با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه املاک و اموال غیرمنقول خاطرنشان کرد: با حضور فعال در کمیسیون‌های ماده 69، در سال 1403 تعداد 149 پرونده مربوط به اموال غیرمنقول دستگاه‌ها بررسی شد که با دقت کارشناسی و بررسی همه‌جانبه، مانع از هدررفت 100 ها هکتار از املاک دولتی شدیم و استانداردسازی فرایندها نیز در دستور کار قرار دارد.
عزیزی ادامه داد: تیم امور حقوقی سازمان با حداقل نیروها، حجم عظیمی از پرونده‌ها و استعلامات را به صورت شبانه‌روزی پیگیری و مدیریت کرده‌اند. بخش قابل توجهی از این پرونده‌ها بار مالی سنگین و اهمیت ملی داشته که با تلاش همکاران و اتکا به استانداردهای قانونی، از حقوق بیت‌المال پاسداری شده است.
رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت مستندسازی و تعیین بهره‌بردار اموال عمومی گفت: اقدامات کارشناسی برای مستندسازی اموال و رسیدگی به درخواست دستگاه‌ها مستلزم بررسی‌های دقیق حقوقی، مالی و انطباق با اسناد بالادستی است که همه این اقدامات با دقت و جدیت پیگیری شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/723015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوخی عبدالله روا با جذب سیدورف توسط باشگاه استقلال

رئال به بارسای قهرمان تبریک گفت

قصه شب عمو روا برای تیم ملی فوتسال بانوان

برد در خانه اسپانیول؛ بارسلونا رسماً قهرمان لالیگا شد

بن‌یدر: امروز فقط دلم خانواده را می‌خواهد

هانسی فلیک اینطور بیست و هشتمین قهرمانی تاریخ بارسلونا را به ارمغان آورد

ببینید | خلاصه بازی چادرملو اردکان 0 – گل گهر سیرجان 1

تاثیر 11 دقیقه فعالیت بدنی در روز برای پیشگیری از حمله قلبی

یزله پورحمیدی و آقاسی با آهنگ بندری در جشن قهرمانی

ترابی: چون به حاشیه‌ها غلبه کردیم توانستیم جام ببریم

جشن تراکتوری‌ها و سلفی ترابی با هوادار معلول

مظفری زاده: بیرانوند و اسماعیلی فر می‌مانند

استاندار اصفهان نایب قهرمانی سپاهان را تبریک گفت: از ابتدای فصل آینده تیم را حمایت می‌کنیم!

عکس یادگاری محمدحسین اسلامی با هوادار استقلال بعد از بازی با سپاهان

واکنش جالب حسین‌زاده به قهرمانی؛ اَمِیزینگ!

گل دوم بارسلونا به اسپانیول توسط فرمین لوپس در دقیقه (90+5)

صحبت‌های رضا میرزایی بازیکن ملوان بعد از بازی با فولاد

صحبت‌های علی نعمتی بازیکن فولاد بعد از بازی با ملوان

دانیال اسماعیلی‌فر، مدافع تراکتور: امید دارم به تیم ملی دعوت شوم

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در اردبیل برگزار شد

شیری: قراردادم تمام شده، فعلا از جشن لذت ببریم

حضور پرشور هواداران تراکتور در ائل گولی تبریز

گل اول بارسلونا به اسپانیول توسط یامال

تیم فوتبال الاتحاد با پیروزی مقابل الرائد، دو هفته مانده به پایان مسابقات قهرمان لیگ حرفه‌ای عربستان شد

صحبت های روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از ورود به ایران

خداداد: قهرمان شدن تراکتور زیاد هم سخت نبود

سرمربی چادرملو اردکان: برای فصل آینده با تیمی قدرتمندتر حاضر می‌شویم

واکنش امیری در مورد جدایی از پرسپولیس

در حاشیه دیدار بارسلونا - اسپانیول یک فرد با ماشین اقدام به حمله به هواداران کرد!

واکنش احسان بعیدی مدیر تیم سپاهان به شایعه مذاکره با یحیی گل محمدی

به بهانه قطعی شدن حضور بیفوما در جمع پرسپولیسی ها

استوری کنایه‌آمیز حردانی؛ زور کارما زیاد بود!

برنامه جشن قهرمانی تراکتور از زبان کاظم محمودی مشاور مدیرعامل باشگاه

اولین خرید تابستانی کارتال؛ ستاره آبی‌پوشان پرسپولیسی شد

تارتار: فقط قهرمانی جام حذفی را می‌خواهیم

سرمربی گل‌گهر سیرجان آخرین ناراضی شرایط زمین چمن ورزشگاه شهید نصیری یزد

اخباری: بابایی کارهای بزرگی در دو هفته انجام داد

ساعت کاری شعب کشیک بانک‌ها در روز پنجشنبه از چه ساعت تا چه ساعتی است؟

دلارهای نفتی اعراب چگونه ستون سلطه آمریکا شد؟

شگفتی اقتصادی در شمال اروپا؛ جهش تاریخی اقتصاد نروژ در آغاز 2025

نمایشگاه بین‌المللی کتاب؛ بدون تبلیغ مثل هر سال

برد سرخ‌ها کافی نبود؛ راهیابی سپاهان به پلی‌آف آسیا

اردوی بدن سازی تیم ملی شمشیربازی بانوان در یزد به پایان رسید

خلاصه بازی چادرملو اردکان 0 – گل گهرسیرجان 1

استعدادیابی از مهمترین وظیفه فدراسیون روستایی است

قهرمانان وزنه‌برداری جهان در مشگین‌شهر تجلیل شدند

برتری ایران برابر بنگلادش در بیس بال غرب آسیا

شوک ترامپ به قیمت نفت؛ طلای سیاه عقب نشست

تغییر مسیر طلای جهانی

کارشناس اقتصاد: بانک‌های خصوصی مقصر اصلی افزایش پایه پولی هستند