استاندار: وزارت ورزش به ارتقای زیرساخت های ورزشی کهگیلویه وبویراحمد اهتمام ورزد
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - ید اله رحمانی روز پنجشنبه در نشست با مدیرکل امور استانهای وزارت ورزش و جوانان که برای شرکت در جلسه تودیع و معارفه مدیران جدید و اداره کل ورزش و جوانان استان به یاسوج سفر کرد؛ با تاکید بر اهمیت ورزش در توسعه پایدار استان، خواستار تسریع در انعقاد تفاهمنامه همکاری با وزارت ورزش و جوانان و تکمیل طرح های نیمهتمام ورزشی شد.
وی بر لزوم توسعه زیرساختهای ورزشی و توجه به استعدادهای درخشان این استان تاکید کرد و افزود: وزیر ورزش برای توسعه ورزش استان قول مساعد دادهاند، و انتظار میرود تسریع در تنظیم و اجرایی شدن تفاهمنامه همکاری بین وزارت ورزش و استانداری در دستور کار قرار گیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیروی انسانی توانمند را مهمترین سرمایه استان دانست و بر خلاف تصور عمومی مبنی بر تمرکز بر منابع طبیعی و گردشگری، بر ضرورت توجه به این ظرفیت انسانی تاکید کرد.
رحمانی با اشاره به ظرفیت های بالای ورزشی استان، از موفقیت تیم هندبال استان بهعنوان نمونهای از استعدادهای درخشان یاد کرد که از یک شهر کوچک به تیم ملی رسیده است.
او با اشاره به فعالیت 33 هزار ورزشکار سازمان یافته و 290 هیات ورزشی، بر ظرفیت بالای استان در حوزه ورزش تاکید و لزوم برنامهریزی دقیق برای ارتقای این جایگاه را مورد توجه قرار داد.
استاندار با اعلام آمادهسازی مقدمات تهیه برنامه جامع ورزشی استان و بررسی آن در شورای ورزش، از وزارت ورزش خواست تا در اجرای این برنامه همکاری کند.
وی با تاکید بر اولویتبندی تأمین منابع برای طرح های نیمهتمام ورزشی، آمادگی استان برای همکاری با اداره کل امور اقتصادی و دارایی در صدور اسناد و بهرهبرداری از ظرفیتهای اراضی موجود را اعلام کرد.
احداث هتل ورزشی و تکمیل ورزشگاه ورزشی از جمله طرحهای کلیدی عنوان شده توسط استاندار بود که نیازمند پیگیری جدی هستند.
رحمانی با اشاره به حضور فعال خود در رویدادهای ورزشی، بر اهمیت ورزش در توسعه انسانی و پرورش نیروی انسانی سالم و توانمند تاکید کرد.
رحمانی ضمن تقدیر از زحمات مدیران پیشین و ابراز امیدواری برای موفقیت مدیر جدید، بر لزوم مدیریت صحیح منابع، پرهیز از تعارض منافع و اهمیت مردمیسازی ورزش با رویکردی دقیق و پایدار تاکید کرد.
امروز در آیینی مجید پارسایی به عنوان مدیرکل جدید ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد معرفی و از خدمات دهقان مدیرکل پیشین این نهاد تجلیل شد.
-
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷:۵۷
-
۵ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/723018/