خبر یزد

آخرين مطالب

هم نباید حاشیه ساخت؛ هم نباید حاشیه رفت و حاشیه سازی کرد / مردم میبد و مردم تفت، خواهان عدالت در تقسیم حوزه‌های انتخاباتی سیاسی

هم نباید حاشیه ساخت؛ هم نباید حاشیه رفت و حاشیه سازی کرد / مردم میبد و مردم تفت، خواهان عدالت در تقسیم حوزه‌های انتخاباتی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرآنلاین از یزد،حضرت آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های این هفته شهرستان میبد با بیان اینکه کاهش جمعیت چالشی جدی برای قدرت و اقتدار ملی کشور است، اظهار داشت: مقوله جمعیت امروز مقوله فردی و خانوادگی نیست؛ مقوله اجتماعی است؛ مقوله فرهنگی است؛ مقوله دینی است؛ آینده کشور، اقتدار و عظمت کشور به رشد جمعیت و جوان و بهره مندی از وجود جوانان بانشاط وابسته است و همه در اینجا باید احساس مسئولیت کنند.
وی با تاکید بر این موضوع که هم نباید حاشیه ساخت؛ هم نباید حاشیه رفت و حاشیه سازی کرد، افزود: متأسفانه مسائل و اولویت‌های شهرستان میبد قدری دیر اعلام شد. قبلاً عرض شد که اولویت‌ها باید اول اردیبهشت اعلام می‌شد و همه به دنبال آن حرکت می‌کردند. در حال حاضر که الویت ها اعلام شده باید با سرعت در همین فصل بهار پیگیری و اجرای آنها آغاز شود. باید برای تحقق صد محور ویژه ای که امسال برای رشد و تحول و ترقی، سرمایه گذاری و پیشرفت شهر تعیین شده، تلاش شود. باید با فاصله گرفتن از حواشی، در کنار هم و در چارچوب آنچه که تصویر و طراحی شده شهر را پیش برد و انتظار می‌رود که هم مردم، هم گروههای گوناگون سرمایه گذار و هم دستگاه‌های مسئول با هم افزایی، همکاری و هماهنگی، با جدیت تمام مسیر پیشرفت را بپیمایند و فارغ از حواشی، کارهای اساسی را رقم بزنند.
امام جمعه میبد در مورد اصلاح حوزه‌های انتخاباتی در استان یزد ابراز داشت: مردم میبد و مردم تفت، خواهان عدالت در تقسیم حوزه‌های انتخاباتی و رعایت این نکته کلیدی هستند که نسبت بین شهرهای پرجمعیت و شهرهای با جمعیت کمتر در تقسیم بندی حوزه‌ها مد نظر قرار گیرد.
وی در پاسخ به یاوه‌گویی‌های اخیر ترامپ در منطقه اظهار داشت: شما پیمان جهانی مورد اعتماد همه عالم را پاره کردید و اکنون بازهم عربده می‌کشید و یاوه گویی می‌کنید؛ ما البته با حکمت، تدبیر و عنایت رهبری معظم به راه خود ادامه خواهیم داد.
آیت الله اعرافی ادامه داد: ما البته مشکلاتی داریم که هم به خاطر تحریم‌های آمریکا و برخی هم ضعف‌های خودمان است. ما نمی خواهیم آنها را نفی کنیم؛ اما ملت ایران این را می فهمد که ایران آزاد و مستقل است ایرانی که در خیلی از شاخص‌ها روی پای خود ایستاده و رشد کرده است.
امام جمعه میبد در پایان تصریح داشت: امروز ما هم قدرتمندیم؛ هم سلاح داریم؛ هم ابزار داریم و هم توانایی مقابله با شما را داریم. و بدانید به فضل خدا ملت ایران راه بلند آزادی و استقلال و عظمت و ایمان و معنویت خود را ادامه می‌دهد و در مقابل شما، مثل دولت‌های مرعوب در منطقه ضعف نشان نخواهد داد.
کد خبر 2065135

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/723461/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیوع بیشتر برخی اختلالات روانی در افراد چپ‌دست!

بارسلونا، فتح لالیگا در خانه دیگران!

پرسپولیس به شایعات درباره خرید جدیدش پایان داد

توضیحات مسئول کمیته سرعت فدراسیون اتومبیلرانی درباره حادثه پیست آزادی

رونمایی از دومین خرید پرسپولیس؛ ستاره شمس‌آذر سرخ‌پوش شد

خلاصه بازی زنان ایران 3 - زنان چین 1

گلزن‌ترین وینگر لیگ پرسپولیسی شد؛ کاظمیان شاگرد جدید کارتال

راهنمای کامل ویزای توریستی آمریکا (B1/B2) در سال 2025 – خبرگزاری ورزش ایران

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی روسای کمیته ایران و قطر

پیشنهاد جالب به وزارت ورزش؛ در ورزشگاه زون خانوادگی درست کنید!

اختصاص مجموعه و سالن های ورزشی دستگاه های اجرایی برای فعالیت ورزشکاران

ستاره فجر: یک سر و گردن بالاتر از سایر تیم‌ها بودیم – خبرگزاری ورزش ایران

دومین خرید رسمی پرسپولیس رونمایی شد

رسمی: دومین انتقال قطعی پرسپولیس به صورت زنده!

دومین و سومین خرید‌های فصل آینده فوتبال ایران!

دعوای اوپک و آژانس بین‌المللی انرژی بر سر تولید نفت ایران

تامین ارز واردات از 6.5 میلیارد دلار عبور کرد

ناترازی صندوق‌های بازنشستگی؛ از چالش‌های اقتصادی کشور

حق بیمه سلامت دهک‌های 6 تا 9 برای امسال اعلام شد

شهید رئیسی خودش را بدهکار جامعه ایثارگری می‌ دانست

کاهش 50 درصدی قیمت بلیت دیدار استقلال و صنعت نفت

پایان مسیر گئورگی گولسیانی با پرسپولیس

دنیامالی در نشست تخصصی دوومیدانی بر چه چیزهایی تأکید کرد؟

فرستاپن: تغییر تیم در فرمول یک منطقی به نظر نمی‌رسد

کاهش نگران‌کننده نرخ باروری در یزد؛ زنگ خطری برای آینده جمعیت استان

اعلام اسامی نفرات دعوت‌شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان

برگزاری فصل دوم یکشنبه های الگونمایی باعنوان «سفیران کتاب»

انتخابی اسلحه اپه بانوان با 16 ورزشکار

اسامی نفرات دعوت شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان اعلام شد

یزد؛ از هویت اصیل تا هجوم اسامی بیگانه

پژوی حادثه‌ساز در یزد متوقف شد

گزارش نشست تخصصی فدراسیون دوومیدانی با حضور وزیر ورزش

بازگشت چلسی به جنگ سهمیه لیگ قهرمانان – خبرگزاری ورزش ایران

دنیامالی: حمایت مالی از دوومیدانی در سال جاری ادامه می‌یابد

بودجه فدراسیون جانبازان دو برابر شده است

جدایی رسمی محمد ربیعی از ذوب‌آهن – خبرگزاری ورزش ایران

حمایت مالی از دوومیدانی در سال جاری ادامه می‌یابد

ورزش همگانی ارتقای نشاط عمومی را به همراه دارد

نشست تخصصی فدراسیون دوومیدانی با حضور وزیر ورزش

ایجاد زون خانوادگی در استادیوم‌های ورزشی

وزیر اقتصاد بعد از 7 خرداد به مجلس معرفی می‌شود

ریز ارز پرداختی به واردات تا 23 اردیبهشت ماه

10 مدل لوستر لاکچری که دکوراسیون شما را متحول می‌کند

سهم ناچیز ایران از بازار 600 میلیارد دلاری روسیه

چاپ سوم قدرت مذاکره تمام شد

بازسازی زیستگاه دایناسورهای قطبی؛ جنگل‌های جنوبگان زمانی میزبان هیولاهای ماقبل تاریخ بود

نسل جدید پنل های خورشیدی با الهام از هنر اوریگامی ژاپن

پروتئینی که به درمان سرطان کمک می‌کند

رژیم غذایی عجیب قوی‌ترین مرد جهان

آنچلوتی: تبریک به بارسا ولی ورق بر می‌گردد!