خبر یزد

آخرين مطالب

صوفی: مجلس از فوتبال و حضور تیم ملی در جام جهانی حمایت می‌کند ورزشی

صوفی: مجلس از فوتبال و حضور تیم ملی در جام جهانی حمایت می‌کند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرنگار مهر، عباس صوفی در پایان جلسه اعضای فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اظهار داشت: امروز جلسه‌ای با حضور دوستان محترم هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و همچنین ریاست محترم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این نشست، موضوعات مختلف مرتبط با فوتبال کشور از جمله حمایت از تیم ملی فوتبال برای حضور در رقابت‌های جام جهانی و مسائل موجود در لیگ‌های فوتبال کشور مورد بررسی قرار گرفت.
او ادامه داد: جلسه بسیار خوبی بود و هدف اصلی ما حمایت از ورزش، به‌ویژه فوتبال است؛ چرا که فوتبال به‌دلیل حساسیت و جایگاهی که در بین مردم دارد، اهمیت ویژه‌ای دارد، به‌خصوص با توجه به اهمیت حضور تیم ملی در جام جهانی. دوستان ما در فدراسیون فوتبال، از جمله ریاست محترم فدراسیون و سایر اعضای هیئت رئیسه، توضیحات کامل و خوبی در مورد وضعیت موجود ارائه کردند و مقرر شد که ان‌شاءالله جلسات به‌صورت مداوم ادامه داشته باشد تا بتوانیم در حوزه فوتبال که یک ورزش بسیار مهم است، در صورت نیاز حمایت‌های لازم را انجام دهیم و شاهد موفقیت فوتبال کشور در بخش‌های مختلف باشیم.
نماینده مجلس تصریح کرد: ما اعتقاد داریم که ورزش فوتبال واقعاً می‌تواند باعث ایجاد شادی در جامعه شود. این ورزش بسیار مهم است و مردم علاقه زیادی به آن دارند. در جلسه امروز، موضوعات مختلفی در حوزه‌های گوناگون از جمله لیگ‌های کشوری، استعدادیابی، فوتبال جوانان، نوجوانان، فوتبال بانوان و البته مهم‌تر از همه، بحث حمایت از تیم ملی برای حضور در جام جهانی مطرح شد.
صوفی خاطر نشان کرد: جلسه بسیار خوبی بود و امیدواریم که این جلسات ادامه داشته باشد. مجلس شورای اسلامی حتماً حمایت خود را از آماده‌سازی تیم ملی برای حضور موفق در جام جهانی اعلام می‌کند. همان‌طور که می‌دانید، انجام بازی‌های دوستانه و تدارکاتی هزینه‌های بسیار زیادی برای فدراسیون دارد، و ما امروز رسماً اعلام کردیم که مجلس از این مسیر حمایت خواهد کرد.
او افزود: همچنین قرار شد جلساتی نیز با وزارت ورزش داشته باشیم. قطعاً این اتفاق خواهد افتاد و مردم می‌توانند امیدوار باشند. مجلس در جایگاه نظارتی خود و به عنوان نهاد قانون‌گذاری، مطالبه‌گری از وزارت ورزش و دولت را در دستور کار خود قرار داده و از موضوعات مهم در عرصه ورزش کشور حمایت خواهد کرد.
نماینده مجلس در پایان گفت: یکی دیگر از موضوعات مهمی که در جلسه امروز مورد تأکید قرار گرفت، موضوع حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی، به‌ویژه فوتبال بود. تصمیم داریم جلسات مشترکی با سازمان صداوسیما، دیوان محاسبات و سایر نهادهای نظارتی کشور برگزار کنیم تا بتوانیم به این حوزه ورود جدی داشته باشیم و حق قانونی ورزش کشور از محل حق پخش پرداخت شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/724250/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساختمان پرسپولیس از مالکیت شستا خارج شد

پرسپولیس برای جذب قلی‌زاده درخواست داد

قهرمانی بارسلونا در خطر بزرگ!

مدت قرارداد نیازمند با پرسپولیس مشخص شد

اخراج گری لینکر از BBC به خاطر حمایت از فلسطین

شکار بزرگ از اصفهان؛ دروازه‌بان تیم ملی با پرسپولیس بست

خوش‌آمدگویی یزدی به بمب نقل و انتقالات

شتاب‌دهی به شمسه‌ رشد با اهتمام به جایگاه تربیت در مدارس سما یزد

توسعه پاراموی تای از اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان

ضرورت افزایش30درصدی آمار بیمه شدگان توسط هیئت های ورزشی آذربایجان شرقی

مناف هاشمی: باید دغدغه های ناشنوایان را برطرف کنیم

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: عده‌ای سودجو با ماینرها در حال جولان دادن هستند

پشت پرده گرانی حبوبات از زبان سخنگوی اتحادیه بنکداران فاش شد

تعرفه‌های برق از اول خرداد چهره جدید به خود می‌گیرند

برای حفظ سهمیه بنزین خود، فقط تا 31 اردیبهشت وقت دارید!

رئیس صندوق توسعه ملی: 103 میلیارد دلار به دولتی‌ها پول دادیم

رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

ادامه تمرینات اختصاصی دو بازیکن استقلال

جدال مهدی قایدی و قدوس با النصر

توسعه پاراموی‌تای از اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان

زمان مراسم توپ طلا 2025 اعلام شد

پایان رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

اجرای طرح «نه به حوادث ناشی از کار» در واحدهای تولیدی بزرگ استان یزد

پایان عملیات احداث سرریز رودخانه‌ کوه کاسه تفت

5 هزار تن گندم از کشاورزان یزدی خریداری می‌شود

خط آهن خواف هرات در آستانه افتتاح

فیاض زاهد: با انتخاب سخنگوی دستگاه ها مثل انتخاب معلم ورزش و تاریخ برخورد می شود/ نمی دانند که انتخاب سخنگو چقدر حیثیتی است

وزارت ورزش و جوانان میزبان مراسم اولین سالگرد شهیدان خدمت

هاشمی: باید دغدغه های ورزش ناشنوایان را برطرف کنیم

در استقلال بزرگ شدم و این تیم مثل خانه من است؛ می‌خواهم دوباره به تیم ملی دعوت شوم – خبرگزاری ورزش ایران

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

ادامه رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

بررسی پیشرفت پروژه‌های ابرکوه درنشست شورای معاونین باحضور معاون استاندار

درخواست کارترون از سپاهان برای جذب مهاجم خارجی

هاشمی: باید دغدغه‌های ورزش ناشنوایان را برطرف کنیم

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید

افزایش تولید و بهبود فشار آب در بخش بهمن ابرکوه

ساخت مرکز تجاری ایران در هرات

سرانه ورزش براساس استعدادهای استان‌ها تقسیم شود

بودجه اختصاصی به فدراسیون فوتبال 150 میلیارد تومان شد

کمالوند از سرمربیگری نفت آبادان استعفا کرد!

خودروسازها خواستار گرانی خودروهای وارداتی شدند!

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

استفاده از نانوحامل‌های هوشمند برای توقف رشد سرطان پستان

چند قدم پیاده‌روی روزانه کنید به سرطان مبتلا نمی شوید؟

فامنین میزبان مسابقات لیگ امید بسکتبال کشور خواهد بود

انتصاب جدید در شبکه یک بعد از عزل مدیران؛ سرپرست گروه اجتماعی معرفی شد

آغاز اولین دوره المپیاد استعداد‌های برتر ورزش مازندران از خردادماه