برگزاری نخستین دوره آموزش «زبان اشاره بین المللی» ناشنوایان – آفتاب نو | اخبار ورزشی
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش آفتاب نو به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، مصطفی نکولعل آزاد رئیس فدراسیون در راستای ارتقای سطح علمی خانواده ورزش ناشنوایان برگزاری دوره های آموزشی در زمینه های مختلف را برای نخستین بار در برنامه این فدراسیون قرار داده است تا اینگونه هم خلاء چندساله آموزش در میان ورزشکاران، مربیان و مسئولان این خانواده پرجمعیت جبران و به بهبود کیفیت عملکرد آنها کمک شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دوره های آموزشی ده گانه در فدراسیون ورزش های ناشنوایان قرار است با دوره «زبان اشاره بین المللی» آغاز شود. این دوره از روز چهارشنبه (31 اردیبهشت) در محل فدراسیون آغاز به کار خواهد کرد و به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت.
محمد پرگر رئیس کنفدراسیون ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه مدرس این دوره آموزشی است که چند روز ابتدایی آن به صورت حضوری برگزار می شود و سپس به صورت آنلاین پیگیری می شود.
60 نفر شامل ورزشکاران، قهرمانان رشته های مختلف و روسای انجمن ها برای حضور در این دوره آموزشی اعلام آمادگی کرده اند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران؛ نقدی بر نحوه برگزاری و اهداف فرهنگی حقوق زنان، قربانی تأخیر؛ لایحه منع خشونت از مجلس پس گرفته شد الان بخر، بعداً پرداخت کن(BNPL): آزادی مصرف یا دام بدهیهای پنهان؟ نقدی بر عملکرد دولت و رسانهها در فاجعه بندرعباس گافهای پرهزینه رسانه ملی؛ تشدید اختلافات داخلی و تنش در روابط خارجی
-
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۳:۳۹
-
۱۲ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/724748/