خبر یزد

آخرين مطالب

دکتر پزشکیان در همایش دیپلماسی مقاومت و گرامیداشت شهدای خدمت:

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است بنیاد شهید و امور ایثارگران

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رئیس جمهور با بیان اینکه کسانی سردمداران جمهوری اسلامی را به دنیاطلبی متهم می‌کنند که خودشان دنیاطلب هستند، گفت: مسئولان عالی جمهوری اسلامی ایران زندگی ساده‌ای را انتخاب کرده‌اند و همین بی‌نیازی از دنیا مبنای دیپلماسی مقاومت، دفاع از مظلوم و ایستادن در مقابل ظالم است.

به گزارش «ایثار»، دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز یکشنبه در همایش بین‌المللی «دیپلماسی مقاومت و گرامیداشت شهدای خدمت»، با گرامیداشت یاد شهیدان خدمت، با قرائت فرازهایی از وصیت‌نامه حضرت امام علی (ع) در تاکید بر تقوای الهی اظهار داشت: تقوا در باور و نگاه بنده یعنی حرکت بدون خطا در عرصه‌های مختلف، یعنی به تعبیر امیرالمومنین علی (ع) به دنبال دنیا راه نیفتیم، حتی اگر دنیا به دنبال ما راه افتاد.
رئیس جمهور بر ضرورت حرکت مبتنی بر تقوا در همه ابعاد فردی و اجتماعی تأکید کرد و افزود: توصیه به تقوا، دوری از دنیاطلبی و التزام به حق و عدالت ستون‌های اصلی وصیت علوی به عنوان نسخه‌ای جاودانه برای سعادت فرد و جامعه است.
دکتر پزشکیان با اشاره به تأکید امام علی (ع) مبنی بر همراهی با مظلوم و دشمنی با ظالم، دیپلماسی مقاومت را برخاسته از همین آموزه‌ها دانست و گفت: مسیر دفاع از حقوق مردم، مسیری است که باید با اخلاص و دوری از دلبستگی‌های دنیایی طی شود.
رئیس جمهور با اشاره به ساده‌زیستی مسئولان عالی نظام جمهوری اسلامی، این سبک زندگی را نشانه صداقت و وفاداری به آرمان‌های انقلاب دانست و تصریح کرد: زندگی شهید رئیسی، شهید امیرعبداللهیان و دیگر شهدای خدمت، الگویی روشن برای مسئولان است و باید مورد توجه و بازخوانی قرار گیرد. کسانی که خودشان دنیا را برگزیدند، سردمداران جمهوری اسلامی را متهم به دنیاطلبی می‌کنند، اما می‌توانند بیایند زندگی مسئولان ما را ببینند که چگونه زندگی ساده و بی‌تکلف را برگزیده‌اند.
دکتر پزشکیان در ادامه با اشاره به حضور وزیر خارجه عمان در منزل شهید امیرعبداللهیان، به تعجب او نسبت به سادگی محل زندگی این شهید نیز اشاره و آن را مصداقی از رفتار مردمی و بی‌تکلف مسئولان نظام اسلامی خواند و خاطرنشان کرد: این سبک از زندگی، نیازمند تبلیغ نیست، چرا که عمل، خود گویاتر از هزاران گفتار است. همین سادگی و بی‌نیازی نسبت به دنیا به انسان قدرت دفاع از حق و مظلوم را می‌دهد، چرا که کسی که نگران از دست دادن دنیا باشد، نمی‌تواند مقابل ظالم بایستد؛ این اصل مبنای دیپلماسی مقاومت است.
رئیس جمهور با تاکید دوباره بر اینکه زندگی ساده مسئولان جمهوری اسلامی ایران در عمل بالاتر از هر تبلیغی موثر است، اظهار داشت: امروز کسانی با ظاهر آراسته در جهان دم از حقوق بشر می‌زنند که وحشیانه‌ترین اعمال را مرتکب می‌شوند؛ هیچ جنایتی بالاتر از این نیست که ادعای دفاع از حقوق بشر داشته باشی، اما بی‌هیچ واهمه‌ای زنان و کودکان و پیر و جوان را بی‌ملاحظه بمباران کنی و بعد بگویی که این کارها در دفاع از خودم بود!!
دکتر پزشکیان با بیان اینکه کشورهای اسلامی باید بدانند و می‌دانند که دیپلماسی آن است که در برابر این ظلم به مسلمانان یا هر کس دیگری سکوت نکنیم، افزود: در حدیثی که سکوت در برابر فریاد مظلوم نکوهش شده، اشاره‌ای به این نشده که فریاد کننده مسلمان باشد یا غیرمسلمان، در برابر فریاد هر مظلومی باید از او حمایت کرد. امروز اگر کسی در برابر ظلم به مردم غزه و فلسطین سکوت کند، باید در مسلمانی و اساسا انسان بودن او شک کرد.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تمام مسئولان و مدیرانی که در این مملکت تلاش کردند، به دنبال خدمت به مردم و اقامه عدالت بودند، تصریح کرد: اگر عدالت برقرار شود، دیگر دعوایی وجود ندارد. وقتی ما به حقوق خود قانع نباشیم دعوا و تجاوز صورت می‌گیرد، همانگونه که امروز در دنیا شاهد هستیم. همه دین و بعثت پیامبران برای اقامه عدالت و حکمرانی بر اساس حق و پرهیز از عمل بر اساس هوای نفس در جامعه بوده است.
دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه باید این نگاه را در جامعه و منطقه و جهانی که در آن زندگی می‌کنیم، دنبال کنیم، گفت: عزیزانی که امروز برای گرامیداشت آنها اینجا اجتماع کرده‌ایم، از جمله شهید رئیسی به عنوان یک مدیر خستگی‌ناپذیر، با عشق تمام تلاش خود را در این مسیر به کار گرفته بود که به مردم خدمت کرده و باورهایی را که در زمینه عدالت و انصاف داشت، اجرا کند. لذا باید همیشه یاد و نام این عزیزان و همه کسانی که جانشان را در راه اجرای عدالت تقدیم کردند، زنده نگاه داریم.
رئیس جمهور از خداوند مسئلت کرد که در مقابل خون شهیدان شرمنده نشود و خاطرنشان کرد: اگر نیت ما خدمت برای مردم باشد، این میدان دعوایی ندارد. میدان برای خدمت به مردم در گستره ایران، منطقه و جهان گسترده و آماده است و منت بر کسی که به جای حرف در این میدان، آستین بالا بزند؛ این آن چیزی است که ما به دنبال آن هستیم و از خداوند می‌خواهیم که ما را در این مسیر یاری کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/724767/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با هوش مصنوعی، لباس‌ها را تن بزنید؛ سرویس جدید گوگل معرفی شد

پای جوایز عجیب و غریب به فوتبال ایران باز شد

ستاره ایرانی با گلادیاتورها در فینال لیگ آلمان

معرفی 15 دوومیدانی‌کار اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا

سیاست کاروان پارالمپیک ایران برای حضور در دبی

دلایل باخت نوشاد عالمیان در قهرمانی جهان

اندونگ در اختیار کمیته انضباطی استقلال

پرسپولیس رکورددار درآمدزایی از لباس

تأمین برق نهضت ملی مسکن یزد به 3 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

ضرورت تشدید نظارت‌ها بر ثبت‌نام مدارس در یزد

تاکید دادستان یزد بر جلوگیری از رسوب وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ ها

میراث فرهنگی و گردشگری در اولویت‌های برنامه یزد پایدار

برای سومین سال متوالی یک بانوی یزدی 2 زندانی آزاد کرد

برگزاری اختتامیه باشکوه نخستین جشنواره رسانه و ورزش استان

اگر بدن سالمی میخواهید به مغزتان توجه کنید

از استقلالی‌ها دلخور شدم ولی فوتبال حرفه‌ای همین است؛ مدیون مادرم هستم و گل‌هایم را به او تقدیم می‌کنم – خبرگزاری ورزش ایران

برنامه‌ریزی برای صدور مجوز باشگاه‌داری برای دانشگاه‌ها

راهکارهایی که سلامت مغز را تضمین می‌کند

سلامتی سالمندان با این راهکار تضمین می‌شود

همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی همدان جمعه برگزار می‌شود

پیش‌نویس آیین‌نامه کارگروه ورزش و محیط‌زیست به تصویب رسید

تداوم افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 84 هزار تومان بازگشت

آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز

مرگ خاموش معادن در سایه قطعی برق

اظهارات یک اقتصاددان؛ 50 سال است از مردم مالیات تورمی می‌گیریم

سخنگوی سازمان تعزیرات: افزایش قیمت خودروهای ثبت‌نامی مصداق گرانفروشی است

ضرورت انعکاس حداکثری تلاش‌ها و خدمات ارائه شده در استان

نقش برجسته موزه‌داران در حفظ و حراست از میراث و هویت یزد

انعقاد تفاهم‌نامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان یزد

سفر معاون توسعه مدیریت و منابع استانداریزد به ابرکوه

نگرانی جدید درباره تاثیر هوش مصنوعی روی افکار خودش

آرزوی گولسیانی در ایران برآورده شد!

رونالدو در آستانه انتقال به بوتافوگو!

توضیح مربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره چرایی تغییر برنامه اعزام‌ها

احضار مسئولان فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به مجلس

تیم ملی کشتی آلیش بانوان عازم هند شد

سنگ‌نوردی دختر نابینای تهرانی

ادعای سنگین مدیرعامل استقلال علیه دانشگر

رکوردشکنی تماشاگران استقلال در آسیا

خط انتقال آب بین مخازن خیرآباد و باغ‌خان یزد تعمیر شد

برنامه قطعی برق یزد چهارشنبه 31 اردیبهشت + جدول

واکنش پلیس یزد به انتشار کلیپ فرودگاه یزد

آه از مرگ تو!

تعطیلی پیست‌های اتومبیلرانی بعد از حادثه تلخ

احضار مسئولان فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به فراکسیون ورزش مجلس

احضار مسئولان فدراسیون اتومبیلرانی به مجلس

برخورد قاطع با گران‌فروشان نان، بلیت هواپیما و اجاره مسکن

رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی: همه فعالان اقتصادی به جای فعالیت منتظر نتیجه مذاکرات هستند

کارگران بدون قرارداد و بیمه؛ قربانیان خاموش بازار کار

عضو هیأت مدیره انجمن شیرینی و شکلات: آقای وزیر صمت! دقیقا چکار می‌کنی؟