خبر یزد

آخرين مطالب

اسبقیان: وزارت ورزش به وعده‌اش عمل کرد ورزشی

اسبقیان: وزارت ورزش به وعده‌اش عمل کرد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مهر / وزیر ورزش با تاکید بر اینکه وزارت ورزش طبق وعده خود برای رعایت «فاصله زمانی کوتاه»، زمان انتخابات فدراسیون ها را نهایی کرد در مورد شرایط کاندیداهای آنها توضیح داد.
سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه انتخابات فدراسیون های ورزشی در سال جاری از 11 تیر با بدنسازی و پرورش اندام آغاز می شود و سپس با تشکیل مجمع برای 4 فدراسیون دیگر پیگیری می شود، در مورد روند اقدامات صورت گرفته و همچنین شرایط کاندیداها برای حضور در انتخابات پیش رو توضیح داد.
وی بر لزوم رعایت شفافیت و عدالت در روند انتخابات فدراسیون ها تاکید کرد و یادآور شد: بر این اساس اینگونه تصمیم گیری شد که بعد از اتمام دوره 4 ساله روسای فدراسیون ها، برای آنها سرپرست انتخاب شود. در واقع این تصمیم اتخاذ و اجرایی شد تا هیچ کاندیدایی احساس تضعیف حق نکند و رقابت در شرایطی کاملا برابر و عادلانه برگزار شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش تصریح کرد: تاکید وزیر ورزش بر برگزاری انتخابات فدراسیون در فاصله زمانی کوتاه است چرا که این اعتقاد وجود دارد که فدراسیون ها نباید در دوره طولانی سرپرستی باشند. بر این اساس این موضوع را در نظر داشتیم که فاصله زمانی میان اتمام دوره چهار ساله ریاست در یک فدراسیون با زمان برگزاری انتخاباتش نباید طولانی شود. بنابراین از ابتدا مبنای کار را به گونه ای قرار دادیم که در فاصله زمانی 80 تا 85 روزه، انتخابات فدراسیون ها را به سرانجام برسانیم.
اسبقیان با یادآوری اینکه وزارت ورزش پیش از آغاز ثبت نام رسمی از کاندیداهای فدراسیون های مختلف و در اطلاع رسانی برای اعلام زمان نام نویسی ها آنها بر «فاصله زمانی کوتاه» برای انجام انتخابات تاکید داشت، خاطرنشان کرد: خوشبختانه زمان نهایی شده برای انتخابات فدراسیون های بدنسازی و پرورش اندام، کاراته، نجات غریق و غواصی، اسکی و اتومبیلرانی و موتورسواری به گونه ای است که زمان بندی موردنظر برای آنها اعمال شده است. اینگونه که با تشکیل مجمع خیلی زود به دوره سرپرستی آنها پایان داده می شود و دوره جدید ریاست آغاز خواهد شد.
معاون وزیر ورزش همچنین در مورد وضعیت کاندیداهایی که برای حضور در انتخابات 4 فدراسیون کاراته، نجات غریق و غواصی، اسکی و اتومبیلرانی و موتورسواری ثبت نام کرده اند و همچنین بدنسازی و پرورش اندام که پیش از این زمان انتخاباتش اعلام شده بود، گفت: هنوز تائید صلاحیت نهایی کاندیداها اعلام رسمی نشده است اما با توجه به تعیین زمان انتخابات، مطابق با قانون در این زمینه تصمیم گیری می کنیم.
بازار
وی در این زمینه اینگونه توضیح داد: مطابق با بخشنامه معاون اول رئیس جمهور، از زمان ارسال پرونده کاندیداها و درخواست استعلام وضعیت آنها از مراجع ذی صلاح، طی مدت زمان یک ماه باید نتیجه تائید صلاحیت ها اعلام شود تا ملاک کار برای برگزاری انتخابات قرار بگیرد. در غیر این صورت و اگر در این بازه زمانی نتیجه ای به دستمان نرسد، به منزله مثبت و تائید صلاحیت تلقی می کنیم.
اسبقیان تصریح کرد: این بخشنامه ای است که پیش از این توسط محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور وقت ابلاغ شده بود. دکتر دنیامالی از زمان تصدی وزارت ورزش و ورود به پرونده انتخابات فدراسیون ها، بر توجه به این بخشنامه و ملاک عمل قرار دادن آن تاکید داشت.
خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی با عنوان «اقدام مثبت وزارت ورزش و برای انتخابات فدراسیون ها و تدبیر برای مجمع سالم» رویکرد جدید وزارت ورزش مبنی بر برگزاری انتخابات فدراسیون ها در «فاصله زمانی کوتاه» را اتفاقی خوشایند در ورزش قلمداد کرده بود؛ اتفاقی که با وجود انتقادات وارد به «ابطال ثبت نام های قبلی و نام نویسی مجدد از کاندیداها» و «ابهامات ثبت نام الکترونیکی»، می تواند مسیری نو و آینده دار در ورزش ایجاد کند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/725954/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویری از حجم گرفتن خورشید تا 5 میلیارد سال بعد

کشف گونه‌ای ناشناخته از یک باکتری بیماری‌زا در ایستگاه فضایی چین

همه چیز درباره گران شدن نان

رشته‌کوه گامبورتسف؛ رمزگشایی از تولد و فروپاشی ارتفاعات مدفون در دل جنوبگان

اوبلاک بهترین گلر فصل لالیگا شد

شوک تازه به اقتصاد یورو؛ بخش خصوصی وارد رکود شد

آزادگانی که هویتشان هویدا نبود روایتگران موثری هستند

پخش HD شبکه یزد در شهرستان‌ها به‌زودی آغاز می‌شود

رشد خوداظهاری ملکی با اتصال بیمه و فراجا به سامانه املاک

دیدار مدیران باشگاه لیگ برتری با قلعه‌نویی

برگزاری قطعی فینال جام حذفی در اراک

دروازه‌بان استقلال خوزستان یک‌ طرفه فسخ کرد

همایش آموزشی تخصصی نمایندگی‌های فروش شمال غرب بیمه دی در تبریز برگزار شد

آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن

نماینده مجلس: برای پرداخت کالابرگ 17 همت کسری داریم

ورود 2 فروند ایرباس A330 به کشور

ارزان شدن قیمت بلیت هواپیما فقط به یک شرط!

تذکر دیوان عدالت اداری به وزیر راه درباره وام مسکن مجردها

ایلنا مدعی شد؛ چینی‌ها هواپیماهای 30 میلیون دلاری را 116 میلیون دلار به هما قالب کردند!

نامه وزیر کار خطاب به دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمات به بازنشستگان

تحولات درمانی اولویت امسال بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام است

نخبگان ایثارگر در مسیر پیشرفت ایران اسلامی نقش مهمی دارند

نقد و بررسی کتاب، در قالب 30 حلقه مطالعاتی

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار

فایل صوتی پنالتی جنجالی رئال منتشر شد

تیم ملی شمشیربازی ایران به جدول بازنده‌های جام‌جهانی رفت

آغاز تمرین مشترک تیم ملی کشتی ایران و مجارستان

حریفان تیم ملی والیبال زنان ایران در جام ملت‌های آسیا مشخص شد

جانشین کارلتو از لورکوزن رسید؛ ژابی آلونسو سرمربی جدید کهکشانی‌ها

آغاز دوباره واردات انبه

مشکل نانواها چیست؟

هشدار بانک مرکزی به بانک‌ها؛ انحراف از مصرف مجاز تسهیلات ممنوع

ایران و هند در دیدار افتتاحیه لیگ ملت‌های آسیای مرکزی

اعلام زمان برگزاری انتخابات 5 فدراسیون

نماینده مجلس: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند

واکنش سازمان هواپیمایی به سفر خانوادگی وزیر راه به کیش؛ همه کارکنان این امکانات رفاهی را دارند!

ایران پنجمین قدرت معدنی جهان

احزاب، پل ارتباطی مردم و حاکمیت هستند/احیای خانه احزاب با 14 گام عملیاتی

اردوی مشترک تیم ملی قزاقستان با ایران در خانه تکواندو

مدال نقره کاراته آسیا بر گردن مرتضی نعمتی

دلیل برگزار نشدن بازی ایران و کره‌شمالی در مشهد معلوم شد

هم سودش خوبه هم کمک به تولید کشوره!

معاون اسبق وزیر نفت: در فرزاد A و B، عربستان سالی 15 میلیارد دلار سود می‌‌کند ولی ما سودی نمی‌کنیم

قالیباف: اگر به اندازه یک بسته اینترنت توجه به انرژی داشته باشیم وضعمان درست می‌شود

ریزش 32 هزار واحدی شاخص بورس

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

بازدید معاون استاندار از اراضی معوض طرح توسعه فرودگاه یزد

توسعه گردشگری سلامت از ارکان اصلی برنامه یزد پایدار

تداوم اخلاص و فداکاری بسیجیان به برکت وجود رهبر فرزانه انقلاب

گام بلند به‌سوی ابربینایی؛ لنز تماسی دانشمندان چینی نور فروسرخ را مرئی می‌کند