خبر یزد

آخرين مطالب

پیش بینی بورس فردا را بخوانید؛ بازار سهام قرمز می‌شود؟ اقتصادي

پیش بینی بورس فردا را بخوانید؛ بازار سهام قرمز می‌شود؟
  بزرگنمايي:

خبر یزد - خبرآنلاین / کارشناس بازار سرمایه درباره پیش‌بینی خود از روند معاملات فردا توضیح داد:« با توجه به اینکه فردا آخرین روز کاری هفته در بازار سرمایه است، معمولاً در چنین شرایطی که فضای سیاسی مبهم و ریسک‌پذیری پایین است، سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند دارایی خود را از معرض ریسک خارج کنند.»
آرمان زارعی: در پایان معاملات سه‌شنبه 6 خرداد، شاخص کل بورس تهران با رشدی 24 هزار و 914 واحدی به سطح 3 میلیون و 134 هزار واحد رسید و شاخص هم‌وزن نیز با افزایش 7749 واحدی به رقم 960 هزار واحد دست یافت.
ارزش معاملات کل بازار به 162 هزار میلیارد تومان رسید که از این میزان، 7.4 هزار میلیارد تومان به معاملات خُرد اختصاص داشت.
ارزش صف‌های خرید حدود 2 هزار میلیارد تومان بود که چهار برابر صف‌های فروش 512 میلیاردی محسوب می‌شود.
همچنین امروز 613 میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار شد، در حالی که از صندوق‌های سهامی، درآمد ثابت و اهرمی در مجموع حدود 396 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی خارج شد.
از سوی دیگر نماد «وبملت» با جذب 132 میلیارد تومان، و گروه بانک‌ها با جذب 300 میلیارد تومان در صدر توجه سرمایه‌گذاران حقیقی قرار گرفتند.
از سوی دیگر، گروه خودرویی و نماد «وساپا» با خروج سرمایه همراه بودند و سهام «خودرو» و «خساپا» نیز به‌دلیل افشاگری‌های اخیر در سامانه کدال با افت قیمت مواجه شدند.
در همین حال، نمادهای نیروگاهی با توجه به گزارش‌های مثبت مالی و افزایش درآمد ناشی از فروش برق آزاد، با استقبال خریداران همراه شدند و شاخص فرابورس نیز 117 واحد افزایش یافت.
حال این سوال مطرح است که بازار سرمایه در آخرین روز کاری خود در هفته جاری چه مسیری را دنبال خواهد کرد؟
در همین رابطه،بهناز اکبرپور، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به فضای حاکم بر بازار سرمایه اظهار کرد:«با وجود آنکه اخبار مثبتی از مذاکرات منتشر نشده و فضای خبری بیشتر خنثی است، بازار امروز با روندی منفی آغاز شد، اما در دقایق پایانی با تغییر جهت مواجه شد و شاخص‌ها وارد مدار مثبت شدند.»
وی با بیان اینکه در حال حاضر ایران در حال بررسی برخی آیتم‌های مرتبط با مذاکرات است و در سوی مقابل نیز ترامپ واکنش مثبتی نشان داده، تأکید کرد:«با وجود این تحولات، بورس همچنان تحت تأثیر ریسک‌های سیاسی قرار دارد.»
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه
اکبرپور درباره پیش‌بینی خود از روند معاملات فردا توضیح داد:« با توجه به اینکه فردا آخرین روز کاری هفته در بازار سرمایه است، معمولاً در چنین شرایطی که فضای سیاسی مبهم و ریسک‌پذیری پایین است، سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند دارایی خود را از معرض ریسک خارج کنند.»
وی خاطرنشان کرد:« بر همین اساس احتمال می‌دهم که فردا شاهد افزایش عرضه‌ها باشیم و بازار چندان روند مثبتی نداشته باشد.»
این کارشناس بازار سرمایه همچنین با اشاره به صنایع مورد توجه بازار در روزهای اخیر گفت:«شرکت‌هایی که گزارش فروش اردیبهشت‌ماه آن‌ها مطلوب بوده، همچنان در کانون توجه هستند. از جمله آن‌ها می‌توان به صنعت بانکی اشاره کرد که از ابتدای سال مورد اقبال بازار بوده و همچنان تقاضا برای آن بالا است.»
اکبرپور افزود:«صنعت نیروگاهی نیز به دلیل گزارش‌های مالی مناسب با استقبال مواجه شده است. در کنار این گروه‌ها، صنایع کوچک‌تر مانند زراعت، غذایی و دارویی نیز احتمالا، با افزایش تقاضا همراه می‌شوند.»
وی در پایان تأکید کرد:«در مجموع انتظار نمی‌رود بازار فردا چندان مثبت باشد و احتمالاً عرضه‌ها بر تقاضا پیشی خواهد گرفت.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/726507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کوشکی: خدا هوای من را داشت

چرا ستاره ژرمن‌ها بایرن را نخواست؟

تاج: منتظر اعلام رای بیرانوند باشید

کنون ای سخن گوی بیدار مغز...

ظهور و افول مرغ فیلی؛‌ چه بر سر بزرگ‌ترین پرنده تاریخ آمد؟

شادی استقلالی‌ها در خرم آباد پس از قهرمانی در جام حذفی

بیرانوند نمی‌تواند از شرایط ویژه سربازی استفاده کند

داستان محمد دانشگر؛ مذاکره با استقلال، تمدید با سپاهان!

بی اطلاعی مالک شمس آذر، از زمان قرارداد سید مهدی رحمتی!

تصویر باورنکردنی از یک هوادار در دیدار استقلال - تراکتور

زنگ انشا عبدالله روا؛ می‌خواهم در آینده ایجنت شوم، چون پول دلالی خیلی خوب است!

واکنش های عبدالله روا به دغدغه های صاب تایتل

تقدیم هفته به علیرضا بیرانوند، برای انجام بهترین مصاحبه قرن

قصه شب عمو روا برای امیر قلعه نویی و پسرش

سمپدوریا فعلا در سری B ماندنی شد!

گواهینامه پایه یک افتخاری جلالی، جایزه قهرمانی

اشک شوق مهدی فنونی‌زاده از قهرمانی استقلال

پایان خوش استقلال در سال سخت

کوشکی: خوشحالیم فصل با قهرمانی تمام شد

زبیر: فکر نمی‌کردیم هواداران این‌گونه حمایت کنند

کونسیسائو از میلان اخراج شد!

باشگاه ناپولی با انتشار ویدیویی خبر از ادامه همکاری با آنتونیو کونته را داد

آنخل دی‌ماریا به خانه برگشت!

رضاوند: جهرمی شیرموز دوست داشت، با موز آمدم!

زمان اعلام سرمربی استقلال مشخص شد

واکنش مجتبی جباری به اظهارات مازیار زارع در خصوص داوری

نظر کلاتنبرگ در مورد جنجالی ترین صحنه فینال جام حذفی

مجتبی جباری: با نیت درست توانستیم این مسیر را با موفقیت پشت سر بگذاریم

تاج : بهترین زمین برای بازی انتخاب شد جای هیچ اعتراضی نبود

مازیار زارع: آقای بنیادی‌فر و کوبل داوری! اگر همه هم‌نظر بودند که آرمین سهرابیان باید اخراج می‌شد و شما نگرفتید، حلالت نمی‌کنیم

مازیار زارع: دوست داشتند استقلال قهرمان شود که موعود بنیادی فر را داور بازی امشب گذاشتند

جمله کنایه‌آمیز مجتبی جباری: نه من آمادگی سرمربیگری استقلال را ندارم!

مازیار زارع: وقتی بعد از دربی روزبه چشمی می‌گوید چرا بنیادی‌فر را داور نمی‌گذارید و امروز این اتفاق می‌افتد، من شک می‌کنم

رقص و شادی بازیکنان استقلال داخل اتوبوس هنگام ترک ورزشگاه امام خمینی اراک

صحبت‌های نظری جویباری در مورد سرمربی فصل بعد استقلال

صحبت‌های ابوالفضل جلالی بعد از قهرمانی در جام حذفی

مازیار زارع سرمربی ملوان: من تیمم را قهرمان می دانم؛ تمام تلاشمان را انجام دادیم

صحبت‌های روزبه چشمی بعد از قهرمانی در جام حذفی

تحمل کردن من سخت است، مخصوصا وقتی استقلال نتیجه نگیرد

مازیار زارع: عوامل فوتبالی دوست نداشتند ملوان قهرمان شود

نظری جویباری: انتظار هواداران استقلال را برآورده می‌کنم

نظری جویباری: مجتبی جباری یکی از گزینه های سرمربیگری استقلال است

نظری جویباری: از فردا نقل و انتقالات استقلال را شروع می کنیم

مهدی تاج: از میزبانی اراک راضی بودیم و اتفاق خاصی هم نیفتاد

مجتبی جباری: ثابت کردیم فوتبال چیزی به غیر از حواشی هم هست

بی‌نظمی عجیب در مراسم جشن قهرمانی استقلال

روزبه چشمی: گلم در دقیقه 120 که گل قهرمانی هم بود لطف خدا بود

اتاق رصد جمعیت یزد افتتاح شد

جشن برداشت گل محمدی از 70 هکتار گلستان تفت

سایه سنگین هوش مصنوعی بر سر بازار کار