خبر یزد

آخرين مطالب

سریع و ساده؛ بلو اقتصادي

سریع و ساده؛ بلو
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ad / سرعت سبک زندگی این نسل است، نسلی که با اینترنت به دنیا آمده، با اپلیکیشن‌ها بزرگ شده و با هر آپدیت، زندگی‌اش را به‌روز کرده. نسلی که نه وقت اضافه دارد، نه تحمل بروکراسی‌های اداری، نه حوصله قوانین پیچیده و گیج کننده. می‌خواهد هر آنچه که اضافه و دست‌وپاگیر است را کنار بزند و کارها را با کمترین کلیک ممکن پیش ببرد. برای این نسل هر چیزی باید آنلاین انجام شود؛ از خواندن کتاب گرفته تا گرفتن وام.
این نسل در زمینه مالی هم به سرویسی نیاز دارد که با استفاده از تکنولوژی‌های هوشمند، به فرایندهای بانکی سرعت دهد و با توجه به خواسته‌ها و سلیقه‌های متفاوت‌شان، نظام بانکی منعطفی را در اختیارشان قرار دهد. نسل جدید دیگر صرفا به دنبال یک محصول کار راه‌انداز نیست؛ بلکه به دنبال تجربه‌ی راحتی و سرعت است. تجربه‌ای به دور از هر نوع پیچیدگی.
نئوبانک‌ها از دل همین نیاز متولد شده‌اند؛ کاربرمحور، سریع، انعطاف‌پذیر و همگام با تحولات اجتماعی. این بانک‌ها با تحلیل داده‌ها، بهره‌گیری از الگوریتم‌های هوشمند و ارائه اطلاعات دقیق، به کاربران کمک می‌کنند تا کنترل بهتری روی امور مالی خود داشته باشند، بدون آنکه وقت‌شان صرف فرایندهایی شود که واقعا بود و نبودشان فرقی ندارد.
این بانک‌های تمام‌دیجیتال با هدف ساده‌سازی خدمات مالی و صرفه‌جویی در زمان طراحی شده‌اند، بنابراین شعبه‌ی فیزیکی ندارند و به همین دلیل خدمات‌شان را با کمترین کارمزد یا حتی رایگان ارائه می‌دهند.
بلو برای نسل‌های جدید
بلو با شنیدن دغدغه‌های نسل جوان محصولات خلاقانه‌ای در زمینه بانکداری و امور مالی در اختیار کاربران خود قرار داده‌است.
1- فاصله شما تا داشتن یک حساب در بلو تنها هفت دقیقه است، هر جا که باشید و در هر ساعتی از شبانه‌روز.
2- پس‌انداز مثل آب خوردن است. در اپلیکیشن بلو می‌توانید تا 10 باکس پس‌انداز داشته باشید و به راحتی مبلغی را به عنوان پس‌انداز از حساب اصلی خود جدا و در باکس موردنظر ذخیره کنید. بلوباکس، پس‌انداز را از یک کار سخت و فراموش‌شده، به عادتی هدفمند و ساده تبدیل می‌کند. 
3- با داشتن بلو، پس‌انداز به اینجا ختم نمی‌شود؛ اگر سرویس رُند را فعال کرده باشید، با هر تراکنش، مبلغی که خودتان تعیین می‌کنید، رُند می‌شود و به باکس پس‌انداز موردنظرتان واریز می‌کند.
4- دیگر نیازی به محاسبه‌ و حساب کتاب‌های پیچیده برای هزینه‌های سفر یا دورهمی با دوستان‌تان ندارید. به راحتی می‌توانید در سرویس دُنگ بلو یک گروه تشکیل دهید و هزینه‌ها را بین دوستان خود تقسیم کنید. این قابلیت برای دورهمی‌ها و هزینه‌های مشترک بسیار کاربردی‌ست.
5- وام بلو دست‌یافتنی‌ست و در کمتر از 10 دقیقه به حساب شما واریز می‌شود. اگر کاربر بلو باشید می‌توانید بر اساس میانگین مانده موجودی و سابقه خوش‌حسابی‌تان 10 تا 40 میلیون تومان از بلو وام بدون ضامن و وثیقه بگیرید.
6- برای آن دسته از کاربرانی که دوست دارند تراکنش‌های‌ خود را به صورت منظم و دسته‌بندی شده پیگیری کنند، بلو باز هم راه‌حل جذابی دارد. شما می‌توانید برای هر تراکنش هشتگ تعیین کرده و آن‌ها را سازماندهی کنید. در کنار این، شما می‌توانید با بررسی گزارش ماهانه هزینه‌ها و درآمدهای‌تان، تصمیمات مالی بهتری بگیرید.
7- اگر هم کارت‌تان گم شد؛ نگران نباشید. شما می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز فقط با یک لمس ساده داخل اپلیکیشن، کارت را به طور موقت غیرفعال و در صورت نیاز دوباره فعال کنید. 
این تنها چند مورد از قابلیت‌های بلوبانک سامان است که با تمرکز بر نیازهای نسل جدید طراحی شده است. از رابط کاربری جذاب تا پشتیبانی هوشمند و انتقال وجه فوری، همه چیز در بلو به زبان نسل جدید تنظیم شده؛ زبانی که روی سرعت، سادگی و شفافیت تاکید دارد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/726624/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل استقلال به ملوان به دلیل خطا مردود اعلام شد

شوت کوشکی در اختیار فرعباسی قرار گرفت

تاریخ‌سازی ریحانه مبینی با کسب اولین طلای تاریخ بانوان ایران

کسب مدال طلای اسکواش‌باز ایران در مسابقات قطر

انصراف محیطی‌زاده از ادامه مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا

املاکی‌ها با این روش کمیسیون می‌گیرند

پیگیری مطالبات رانندگان کامیون

نوزادان متولد 1404 هدیه 70 میلیون تومانی می‌گیرند؟

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعهدی جمعی و رسالتی الهی است

استاندار البرز: باید با تمام توان، در جهت حفظ و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم

داستان قهوه زندگی

صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه استقلال

قرارداد صادقی با پرسپولیس امضا شد

زخم کهنه مسکن خانوار

گزارش زنده؛ استقلال 0 - 0 ملوان

معاون وزیر جهاد کشاورزی: محصولات باغی و زارعی ایران به 80 کشور جهان صادر می‌شود

یک استاد دانشگاه: مدیران وزارت میراث فرهنگی با میراث فرهنگی بیگانه‌اند

همه چیز درباره طرح جدید بنزینی دولت

استوری روحیه‌بخش سیدورف برای بازیکنان استقلال

قربانی با انگیزه حضور فیکس در اردوی امیر قلعه

بلان: الهلال نه، ما بهترین تیم عربستان هستیم

دوومیدانی قهرمانی آسیا؛ طیبی و مبینی طلایی شدند

قهرمانی بنیامین فرجی در ازبکستان؛ نقره هم به ایران رسید

شرکت‌های اعتبارسنجی رتبه‌بندی شدند

اولین موشک چینیِ قابل استفاده مجدد آزمایش شد

فرار از مزرعه، پناه به خدمات؛ کاهش اشتغال کشاورزی و رشد مشاغل خدماتی

تابستان گرمی در پیش است! / راه‌حلی ساده برای خنک‌ شدن در روزهای داغ تابستان

ملی‌پوش آینده‌دار از روسیه رسید

پُر شدن ورزشگاه اراک دو ساعت قبل از فینال

شرط برخورداری از کمک هزینه تامین اجتماعی برای زوج‌های جوان

خانواده‌ها و کودکان با وجود مشکلات اقتصادی هنوز به مطالعه علاقه دارند

تنش میان طرفداران ملوان و استقلال

چمن تیم قهرمان سرانجام تعویض می‌شود!

سرمربی استقلال تقریباً مشخص شد

دونده ایران در فینال قهرمانی آسیا آخر شد

دومین ملی‌پوش پرسپولیس در پست دروازه‌بانی

پایان کار فرهاد مجیدی در البطائح

هزینه‌های پنهان اتلاف منابع؛ از جیب مردم تا سرمایه ملی

هشدار به خریداران مسکن؛ مراقب تعاونی‌های بدون مجوز فعالیت باشید

وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف‌کننده برسد

پرتاب‌های بیرانوند کجا رفت!

من یک فینال را باخته‌ام و می‌دانم چه دردی دارد

روزبه تنها بازمانده از آخرین قهرمانی استقلال

نماینده مجلس: عملکرد سازمان بورس ضد تولید است

ثبت بالاترین نرخ بیکاری در یک استان مرزی

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان و فرمانده سپاه نینوا با خانواده پاسدار شهید حسین خان‌بیکی

دوره آموزشی روابط عمومی دیجیتال و خبرنگاری موبایل برگزار شد

انتشار «ریشه» پس از 14 سال

تشدید رقابت با OpenAI؛ هوش مصنوعی دیپ‌سیک آپدیت شد

وفادارترین دشمن بشر؛ ساس‌ها 60 هزار سال است که آرامش را از ما گرفته‌اند