خبر یزد

آخرين مطالب

بازار جهانی بانکداری اسلامی به 6 تریلیون دلار می‌رسد اقتصادي

بازار جهانی بانکداری اسلامی به 6 تریلیون دلار می‌رسد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه، در مجمع سرمایه‌گذاری قفقاز (CIF) گفت: حجم بازار جهانی بانکداری اسلامی ممکن است تا سال 2026، به 6 تریلیون دلار افزایش یابد.
دمیتری ولواچ، گفت: در سال 2021، بازار جهانی تامین مالی مشارکتی اسلامی بیش از چهار تریلیون دلار بود که منبع مالی عظیم است و متخصصان پیش‌بینی کردند که رشد آن در سال 2026، تقریبا به 6 تریلیون دلار برسد و افزود: چنین نرخ رشدی، چشمگیر است و بانکداری اسلامی «به‌عنوان نوعی از مدل مشارکتی» اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.
ولواچ اظهار کرد: توسعه بیشتر آزمایش معرفی تامین‌ مالی مشارکتی که به آن بانکداری اسلامی نیز می‌گویند، از طریق ایجاد سیستم بانکداری دوگانه در روسیه امکان‌پذیر است. یکی از راه‌های ممکن برای توسعه بیشتر که در تشکیل سیستم بانکی دوگانه دیده می‌شود، زمانی است که صحبت از عملکرد موازی بخش‌های بانکی سنتی و اسلامی به میان می‌آید، همانطور که قبلا در مالزی، قزاقستان و آذربایجان اجرا شده است. البته، این امر مستلزم به‌روزرسانی جدی چارچوب نظارتی، بخش بزرگی از پرسنل حرفه‌ای، پلتفرم‌ها و سازوکارهای دیجیتال مدرن مناسب، ادغام با نهادهای موجود است.
به گفته وی، چنین رویکردی ثبات کل سیستم مالی و همچنین «دسترسی آزاد به منابع جدید نقدینگی سرمایه‌گذاری» را افزایش می‌دهد. ولواچ ادامه داد: روسیه قادر خواهد بود به‌طور فعال با کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی برای ایجاد پلتفرم‌های سرمایه‌گذاری، حمایت از زیرساخت‌ها، پروژه‌های زیست‌محیطی و اجتماعی تعامل داشته باشد.
بازار
معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه اظهار کرد: اصول بانکداری اسلامی با مفهوم «محیط زیست - بوم‌شناسی، اجتماعی - حوزه اجتماعی، حاکمیت - مدیریت شرکت» (ESG) هماهنگ است.
ولواچ تاکید کرد: ارزش‌های شریعت به ویژه بر انصاف، اخلاق و پایداری تاکید دارند که تامین مالی اسلامی را به یک شریک طبیعی در تحول ESG و در دستور کار بین‌المللی مربوطه تبدیل می‌کند. این امر پتانسیل انتشار اوراق قرضه سبز، صندوق‌های اجتماعی و جذب سرمایه‌گذاران متمرکز بر توسعه پایدار را ایجاد می‌کند.
به گفته وی، امروزه تامین مالی مشارکتی نشان‌دهنده «ذخیره توسعه استراتژیک» است که می‌تواند هجوم سرمایه‌گذاری‌های اضافی به اقتصاد کشور را در مواجهه با چالش‌ها و فشارهای خارجی تضمین کند.
ولواچ خاطرنشان کرد: تحقق این پتانسیل، مستلزم ادغام بیشتر تلاش‌های دولت و تجارت، هماهنگ‌سازی قوانین، دیجیتالی شدن فرآیندها و ادغام ساختار مالی جهانی است، اما چنین رویکردی مطمئنا پایه و اساس قابل اعتمادی برای رشد پایدار سرمایه‌گذاری ایجاد خواهد کرد.
آزمایش توسعه تامین مالی مشارکتی از اول سپتامبر 2023 تا اول سپتامبر 2025 در جمهوری‌های باشقیرستان، تاتارستان، چچن و داغستان روسیه در حال انجام است. پیش از این، لایحه‌ای به دومای روسیه، ارائه شده بود تا این آزمایش را تا اول سپتامبر 2028 تمدید کند.
خبرگزاری تاس گزارش کرد، بانکداری اسلامی به معنای انجام فعالیت‌های بانکی مطابق با موازین اسلامی است. پرداخت سود و معاملات مشتقه سود، معاملات با شرایط عدم قطعیت و همچنین تامین مالی بخش‌های خاصی از اقتصاد مانند قمار، تولید گوشت خوک، مشروبات الکلی، دخانیات، سلاح و مهمات ممنوع است و شما نمی‌توانید تجارت را در تمام زمینه‌های فوق، تامین مالی کنید و عملیات رایج بانکداری اسلامی شامل اقساط، اجاره و تامین مالی سهام است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/726774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر خوب برای استقلال؛ احتمال حذف النصر!

دروازه‌بان تراکتور در آستانه انتقال جدید!

فقط 10 روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران!

تغییر بزرگ آلونسو در رئال؛ خداحافظ سیستم 3 دفاعه!

علی کریمی: مامه‌تیام استقلالی است!

علی‌رغم شایعات بازگشت؛ نورافکن در اصفهان ماندنی شد

تغییر مهم در هیئت مدیره استقلال

پیرامیدز مصر، قهرمان لیگ قهرمانان آفریقا

هوش مصنوعی، «بازرس» می‌شود!

مصرف برق استخراج هر یک بیت‌کوین چقدر است؟

پیام هشدارآمیز ترکیه قبل از لیگ ملت‌ها

درخت زبان گنجشک و غار علی شنگالی ثبت ملی شد

ملک تخریب شده محدوده امامزاده جعفر یزد تاریخی نیست

تابستان داغ اجاره‌نشینی؛ مستأجران زیر سایه بی‌تصمیمی

تکان سنگین قیمت‌ها در بازار خودرو؛ آخرین قیمت پژو، شاهین، سمند، دنا و کوییک

مهار تورم؛ ماموریت ممکن مدنی‌زاده

پیش‌بینی قیمت دلار 12 خرداد 1404

پرداخت 403 همت وام به بخش مسکن

آیا واقعا می‌توان ذهن انسان را در رایانه ریخت؟

مدافع اینتر از فهرست تیم ملی آلمان خط خورد

مورد عجیب دروازه‌بان ملوان با ذوب‌آهن!

آخرین وضعیت مذاکرات عارف آقاسی و استقلال

دستور وزیر ورزش برای بررسی دقیق اتفاق اخیر در دوومیدانی

بیانیه فدراسیون دوومیدانی درباره اتفاق رخ‌داده در کره‌ جنوبی

پیاتزا و آخرین حرص و جوش‌ها قبل از لیگ ملت‌ها

تغییر در ریاست کمیته فوتسال

بازار سرمایه درگیر ترس و احتیاط؛ 2000 میلیارد تومان از بورس خارج شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 12 خرداد 1404

ثبت ارزش 492 میلیارد تومانی گواهی سپرده طلا در بورس کالا

وام 280 میلیون تومانی پاداش صاحب‌خانه‌های منصف

چرا ایران‌خودرو نمی فروشد؟

رقم عجیب قاچاق سالانه سوخت در کشور

مدیرکل بنیاد شهید استان در ادامه سفر به مینودشت با جانباز 60 درصد پاسدار الیاسی دیدار کرد

مرا می‌بینی و هر دم زیادت می‌کنی دردم...

خرید جدید پرسپولیس استقلالی بودنش را تایید کرد!

کشورهای عربی همسایه، مدام به تولیدکنندگان ما می‌گویند چرا در ایران معطل هستید؟

انیسیان: بیمه‌ها به شرکت‌های دارویی بدهکارند

شرایط جدید دریافت دسته چک اعلام شد

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان: سیستم بانکی از تسهیلات ساخت مسکن فراری است

چرا قلقلک باعث خنده ما می‌شود؟

دمبله بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا

تیم ملی والیبال و نیاز به بهترین ورژن این بازیکن

دومین برد دختران هاکی روی یخ ایران در جام آسیایی

تکلیف عمری با پرسپولیس مشخص شد

مدافع تراکتور از هواداران خداحافظی کرد

اولین خرید پرسپولیس دوباره در ساختمان باشگاه!

عملیات پس گرفتن مهندس استقلال از کایسری!

افت قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

معمای نحوه نابودی جو مریخ حل شد

لواندوفسکی: از نظر بیولوژیکی‌ 30 ساله‌ام!