کپیبرداری طارمی از علی دایی؛ پایان نافرجام دو مهاجم تیم ملی
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - مهر/ مهدی طارمی همچون علی دایی فرصت بازی در فینال مهم ترین بازی فوتبال باشگاهی در قاره اروپا را پیدا نکرد.
تیم فوتبال اینتر ایتالیا با شکست سنگین 5 بر صفر مقابل پاری سن ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا، به مقام نایبقهرمانی این رقابتها رسید. این مسابقه که در ورزشگاه آلیانز آرهنا شهر مونیخ برگزار شد، به شبی تاریخی برای تیم پاریسی تبدیل شد.
در این میان، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران و بازیکن اینتر، نتوانست فرصت بازی در این فینال مهم را پیدا کند و تمام 90 دقیقه مسابقه را از روی نیمکت تماشا کرد. سرنوشتی که طارمی تجربه کرد، بیشباهت به سرنوشت علی دایی، مهاجم نام آشنای فوتبال ایران، در فینال لیگ قهرمانان اروپا 1999 با پیراهن بایرن مونیخ نبود. دایی نیز در آن دیدار تاریخی برابر منچستریونایتد فرصت حضور در میدان را نیافت

ترکیب نه چندان مؤثر و انتخابهای تاکتیکی اشتباه سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، بهعنوان یکی از عوامل کلیدی در ناکامی این تیم عنوان میشود. تصمیم اینزاگی مبنی بر نیمکتنشین کردن طارمی، نه تنها فرصت تاریخی را از مهاجم ایرانی گرفت، بلکه اینتر را نیز از بهرهگیری از تواناییهای این بازیکن در یکی از حساسترین دیدارهای تاریخ باشگاه محروم کرد.
بازار
-
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲:۵۷
-
۵ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/727249/