خبر یزد

آخرين مطالب

واکنش بنی‌تمیم به انتقاد پارالمپیکی‌ها ورزشی

واکنش بنی‌تمیم به انتقاد پارالمپیکی‌ها
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم /مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان گفت: مدیرکل منابع طبیعی خوزستان درباره اهدای زمین زراعی پنج هکتاری به ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی، قول دو هفته آینده را داد که امیدوارم عملی شود.
حمید بنی‌تمیم مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در واکنش به انتقادات دو مدال‌آور پارالمپیک به عمل نکردن مسئولان این استان به وعده‌های‌شان که پیش از اعزام به پاریس داده بودند، اظهار داشت: ما سه قول دادیم. یک قول که پرداخت هدیه نقدی و در اختیار من بود، در اولین فرصت پس از بازگشت مدال‌آوران پرداخت شد. موضوع دیگر مربوط به زمین زراعی کاشت چوب می‌شد. هفته گذشته جلسه‌ای با مدیرکل منابع طبیعی در این باره برگزار شد. موضوع این بود که در شهرستان‌ها نسبت به این مسئله همکاری نشد و برای اهدای پنج هکتار زمین به هر ورزشکار مشکل وجود داشت. مدیرکل منابع طبیعی خوزستان این راه حل را ارائه کرد که یک زمین بزرگ در اهواز و به صورت تمرکز به این کار اختصاص پیدا کند. برای تحقق این وعده باید 17 زمین پنج هکتاری اختصاص داده شود که میزبان قابل توجهی است. من از مدیرکل منابع طبیعی خوزستان ممنونم، چون هنوز روی حرفش هست، اما می‌گفت که پروسه قانونی برای تحقق این موضوع کمی زمان‌بر است و البته قول دو هفته آینده را داد. صادق بیت‌سیاح نیز به نمایندگی از ورزشکاران در این جلسه حضور داشت و آقای موسوی مدیرکل منابع طبیعی به او قول دو هفته آینده را داد که امیدوارم عملی شود.
وی درباره وعده اهدای زمین مسکونی گفت: پیش‌نویس قرارداد زمین‌ها در همان مراسم تجلیل از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی تحویل ورزشکاران داده شد، اما اتفاقاتی رخ داد. برخی می‌گفتند که زمین را در مرکز استان می‌خواهند، نه شهرستان. همچنین برخی از مدیران شهرستانی هم کم‌لطفی کردند و یک نقطه غیرمناسب را به این مسئله اختصاص دادند و این به کج‌سلیقگی برخی از این مسئولان در شهرستان‌ها بازمی‌گردد. ما از فرمانداران و در جلسه شورای اداری از استاندار خواهش کردیم که دستور لازم برای تسریع فرآیند واگذاری را بدهند و همچنین یک جای مناسب‌تر به این قهرمانان که همشهریان خودشان هم هستند، اهدا کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان ادامه داد: همه ما در یک طرف شمشیر می‌زنیم. نمی‌دانم چرا برخی فقط مرا خطاب قرار می‌دهند. من به‌عنوان وظیفه جلو آمدم و مسئولان را به این سمت آوردم که چنین قولی را از آنها بگیریم. خیلی از استان‌ها حتی چنین کاری (اهدای زمین مسکونی و زراعی) برای ورزشکاران‌شان نکردند. نمی‌دانم چرا فقط مرا مورد انتقاد قرار می‌دهند، آنهم در حالی که باید به من کمک کنند. ما با در نظر گرفتم زمین زراعی برای کاشت چوب دنبال این بودیم که یک درآمد پایدار ایجاد کنیم. در واقع کار روی همین زمین زراعی نوعی اشتغال برای خود ورزشکار و چند نفر دیگر است. ضمن اینکه پیدا کردن 85 هکتار زمین کار ساده‌ای نیست، اما این زمین جانمایی شده است و آدرسش را به بیت‌سیاح به‌عنوان نماینده ورزشکاران هم داده‌اند.
بنی‌تمیم درباره وضعیت اشتغال ورزشکاران نیز تصریح کرد: این قانون مجلس است که ورزشکاران مدال‌آور در المپیک، پارالمپیک و مسابقات جهانی، باید شاغل شوند. ما یک لیست 68 نفری را تقدیم استانداری کردیم و این کار چند ماه قبل انجام شد. این کار برای خودمان نسبت به سایر دستگاه‌ها، ایجاد تعهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/728688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دشان: باختیم اما تسلط بیشتری بر بازی داشتیم

امباپه به ساعت داور شک کرد

روا: روزبه چشمی باورش نمی‌شد در آن دقیقه گل زده!

یه ذره جمع‌تر بشینید، سیدورف هم جا بشه!

بوژوویچ: قهرمانی استقلال متعلق به من است نه جباری!

کنایه روا به رتبه یک کنکور ارشد طباطبایی و مقایسه با بیرانوند!

پاداش جالب و عجیب قهرمانی استقلال!

به وقت اخراج حقوقی‌های پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات!

اسپانیا حریف پرتغال در فینال لیگ ملت‌های اروپا شد

بخش اول نشست خبری امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی بعد از دیدار با قطر

گل سوم فرانسه به اسپانیا توسط دنیل ویویان

بخش دوم و پایانی نشست خبری امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی بعد از دیدار با قطر:

گل چهارم فرانسه به اسپانیا توسط رندال کولو موآنی

خلاصه بازی قطر 1_ 0 ایران

گل دوم فرانسه به اسپانیا توسط رایان چرکی

پیروزی کره‌جنوبی و تاریخ‌سازی اردن با صعود به جام‌جهانی

گل چهارم اسپانیا به فرانسه توسط پدری

عتراض شدید بازیکنان تیم ملی به داور عربستانی بعد از شکست مقابل قطر

گل اول فرانسه به اسپانیا توسط امباپه

گل پنجم اسپانیا به فرانسه توسط لامین یامال

مهدی طارمی: برای بازی مقابل قطر خیلی بازیکن مصدوم داشتیم

شکست قلعه‌نویی و شاگردانش در شب کم فروغ ستاره‌ها

تازه‌ترین ضربه دولت آمریکا به علم؛ بودجه تحقیقات واکسن HIV قطع شد

گل اول اسپانیا به فرانسه توسط نیکو ویلیامز

گل دوم اسپانیا به فرانسه توسط میکل مرینو

یک پیش بینی از قیمت طلا

با خواص و مضرات زنجبیل آشنا شوید

انتقال آقای گل ترکیه‌ای پرسپولیس با 500 هزار دلار

هانسی فلیک در حقم بی‌انصافی کرد!

ترکیب تیم‌ملی مقابل قطر جوان شد؟

احتمال یک سورپرایز بزرگ از پیاتزا مقابل برزیل

تیم ملی و آغاز یک سفر برای شگفتی‌سازی

سه پیشنهاد در جیب بازیکن سابق استقلال

بازگشت ستاره پرسپولیس به پیراهن آبی رنگ ملی

استرالیا با شکست ژاپن در آستانه صعود به جام جهانی قرار گرفت

تجارت آوا گزارش می دهد/ ارائه خدمات بهتر به بیمه‌گذاران با سرمایه‌گذاری‌های مناسب بیمه دی

آینده اقتصاد و کسب و کار در سایه هوش مصنوعی

طرح جدید ترامپ برای راه‌اندازی ETF بیت کوین؛ حمایت از رمز ارزها در بازار سرمایه

سایه دلارهای نفتی بر سر دینار عراق

شاعرانه/ آنقدر رشیدی تو که شعرم نتوانست

رضایت نهایی تارتار برای جدایی ستاره‌هایش

لطفی: یه اسلحه برداشتم نکونام رو بکشم که مادرم قسم داد و جلوم رو گرفت

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس در هفته دوم خرداد 1404

روایت تجارت نیوز از سیاست ضدتورمی و کوچک‌تر شدن سفره مردم!

نشست شورای هماهنگی مشاورین وزرا در امور ایثارگران و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان برگزار شد

لیگ ملت‌ها؛ لهستان فعلا بالاتر از خولیو ولاسکو

قیمت خودرو امروز 15 خرداد 1404

قیمت نان فانتزی 50 درصد افزایش یافت

تولید جهانی خودرو مختل خواهد شد؟

همیشه خوش‌بو، بدون صرف پول زیاد! / عطر روزانه با رایحه ملایم و ماندگار