خبر یزد

آخرين مطالب

برنامه مدال‌ها و سهمیه ورزشکاران پارالمپیک لس‌آنجلس 2028 تأیید شد ورزشی

برنامه مدال‌ها و سهمیه ورزشکاران پارالمپیک لس‌آنجلس 2028 تأیید شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مهر /کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) برنامه مدال‌ها و سهمیه ورزشکاران پارالمپیک لس‌ آنجلس 2028 را اعلام کرد که براساس آن سهمیه ورزشکاران با دو پارالمپیک گذشته برابر شد.
طبق برنامه‌ی اعلام شده از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، ٢2 رشته ورزشی که سال 2023 توسط هیئت رئیسه IPC به تأیید اولیه برای پارالمپیک لس‌آنجلس را گرفته بودند، شامل 552 رویداد توزیع مدال و در مجموع 4,400 سهمیه ورزشکار خواهند بود که این تعداد سهمیه مشابه پارالمپیک پاریس 2024 و توکیو 2020 است.
پاراصخره‌نوردی نیز با هشت رویداد مدال‌آور و حضور 10 ورزشکار در هر رویداد برگزار خواهد شد.
از میان این 552 رویداد توزیع مدال، 243 رویداد (44 درصد) به زنان اختصاص دارد که 8 رویداد بیشتر از پاریس 2024 است. تعداد رویدادهای مدال‌آور مردان با کاهش 8 موردی به 263 رویداد (48 درصد) رسیده و رویدادهای آزاد یا مختلط نیز با افزایش 3 موردی به عدد 46 (8 درصد) رسیده است.
از مجموع 4,400 سهمیه ورزشکاران در این 22 رشته، 1,967 سهمیه (45 درصد) به زنان اختصاص یافته که 107 سهمیه بیشتر از پاریس 2024 است. همچنین 2,228 سهمیه (51 درصد) برای مردان در نظر گرفته شده که 27 سهمیه بیشتر از پاریس 2024 است و 205 سهمیه آزاد جنسیتی (5 درصد) نیز با کاهش 134 سهمیه‌ای نسبت به دوره قبل تعیین شده است.
برای دومین دوره متوالی پارالمپیک، رویدادهای مدال‌آور مردان و زنان در رشته‌های گلبال، والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر هر کدام با حضور 8 تیم برگزار خواهد شد. همچنین رقابت‌های فوتبال نابینایان و راگبی با ویلچر نیز با 8 تیم برگزار می‌شود.
بازار
رشته پاراصخره‌نوردی که توسط کمیته برگزاری پیشنهاد شده بود، برای اولین بار در پارالمپیک لس‌آنجلس 2028 تأیید شده، شامل 8 رویداد مدال‌آور (4 رویداد مردان و 4 رویداد زنان) خواهد بود و حداکثر 10 ورزشکار در هر رویداد به رقابت خواهند پرداخت.
با اضافه شدن پاراصخره‌نوردی به عنوان بیست‌وسومین رشته، رکورد جدیدی با 17 رشته ورزشی با برابری جنسیتی در برنامه رویدادهای توزیع مدال‌آور ثبت شده است.
همچنین 16 رشته ورزشی برای اولین بار تعداد برابری از سهمیه‌ها را به ورزشکاران زن و مرد اختصاص داده‌اند که 6 رشته بیشتر از پاریس 2024 است.
اندرو پارسونز، رئیس IPC، اظهار داشت: «نهایی کردن برنامه رویدادهای مدال‌آور و سهمیه ورزشکاران برای پارالمپیک همیشه کاری پیچیده است و لس‌آنجلس 2028 نیز از این قاعده مستثنی نبود. ما معتقدیم برنامه نهایی مدال‌ها، رقابتی در سطح جهانی را در هر 23 رشته تضمین می‌کند، به کارایی برگزارکنندگان کمک می‌کند و به کمیته‌های ملی پارالمپیک نیز امکان می‌دهد تا برنامه‌های آماده‌سازی و عملکرد خود را برای لس‌آنجلس 2028 نهایی کنند.»
هجدهمین دوره بازی‌های تابستانی پارالمپیک از 25 تا 6 شهریور 1407 (15 تا 27 آگوست 2028) برای نخستین بار به میزبانی لس‌آنجلس برگزار می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/728695/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دشان: باختیم اما تسلط بیشتری بر بازی داشتیم

امباپه به ساعت داور شک کرد

روا: روزبه چشمی باورش نمی‌شد در آن دقیقه گل زده!

یه ذره جمع‌تر بشینید، سیدورف هم جا بشه!

بوژوویچ: قهرمانی استقلال متعلق به من است نه جباری!

کنایه روا به رتبه یک کنکور ارشد طباطبایی و مقایسه با بیرانوند!

پاداش جالب و عجیب قهرمانی استقلال!

به وقت اخراج حقوقی‌های پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات!

اسپانیا حریف پرتغال در فینال لیگ ملت‌های اروپا شد

بخش اول نشست خبری امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی بعد از دیدار با قطر

گل سوم فرانسه به اسپانیا توسط دنیل ویویان

بخش دوم و پایانی نشست خبری امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی بعد از دیدار با قطر:

گل چهارم فرانسه به اسپانیا توسط رندال کولو موآنی

خلاصه بازی قطر 1_ 0 ایران

گل دوم فرانسه به اسپانیا توسط رایان چرکی

پیروزی کره‌جنوبی و تاریخ‌سازی اردن با صعود به جام‌جهانی

گل چهارم اسپانیا به فرانسه توسط پدری

عتراض شدید بازیکنان تیم ملی به داور عربستانی بعد از شکست مقابل قطر

گل اول فرانسه به اسپانیا توسط امباپه

گل پنجم اسپانیا به فرانسه توسط لامین یامال

مهدی طارمی: برای بازی مقابل قطر خیلی بازیکن مصدوم داشتیم

شکست قلعه‌نویی و شاگردانش در شب کم فروغ ستاره‌ها

تازه‌ترین ضربه دولت آمریکا به علم؛ بودجه تحقیقات واکسن HIV قطع شد

گل اول اسپانیا به فرانسه توسط نیکو ویلیامز

گل دوم اسپانیا به فرانسه توسط میکل مرینو

یک پیش بینی از قیمت طلا

با خواص و مضرات زنجبیل آشنا شوید

انتقال آقای گل ترکیه‌ای پرسپولیس با 500 هزار دلار

هانسی فلیک در حقم بی‌انصافی کرد!

ترکیب تیم‌ملی مقابل قطر جوان شد؟

احتمال یک سورپرایز بزرگ از پیاتزا مقابل برزیل

تیم ملی و آغاز یک سفر برای شگفتی‌سازی

سه پیشنهاد در جیب بازیکن سابق استقلال

بازگشت ستاره پرسپولیس به پیراهن آبی رنگ ملی

استرالیا با شکست ژاپن در آستانه صعود به جام جهانی قرار گرفت

تجارت آوا گزارش می دهد/ ارائه خدمات بهتر به بیمه‌گذاران با سرمایه‌گذاری‌های مناسب بیمه دی

آینده اقتصاد و کسب و کار در سایه هوش مصنوعی

طرح جدید ترامپ برای راه‌اندازی ETF بیت کوین؛ حمایت از رمز ارزها در بازار سرمایه

سایه دلارهای نفتی بر سر دینار عراق

شاعرانه/ آنقدر رشیدی تو که شعرم نتوانست

رضایت نهایی تارتار برای جدایی ستاره‌هایش

لطفی: یه اسلحه برداشتم نکونام رو بکشم که مادرم قسم داد و جلوم رو گرفت

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس در هفته دوم خرداد 1404

روایت تجارت نیوز از سیاست ضدتورمی و کوچک‌تر شدن سفره مردم!

نشست شورای هماهنگی مشاورین وزرا در امور ایثارگران و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان برگزار شد

لیگ ملت‌ها؛ لهستان فعلا بالاتر از خولیو ولاسکو

قیمت خودرو امروز 15 خرداد 1404

قیمت نان فانتزی 50 درصد افزایش یافت

تولید جهانی خودرو مختل خواهد شد؟

همیشه خوش‌بو، بدون صرف پول زیاد! / عطر روزانه با رایحه ملایم و ماندگار