خبر یزد

آخرين مطالب

دوباره فنرباغچه، دوباره اسماعیل کارتال! ورزشی

دوباره فنرباغچه، دوباره اسماعیل کارتال!
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /رئیس باشگاه فنرباغچه راهی لندن شده تا سرنوشت ژوزه مورینیو را روشن کند.
ساعاتی پیش در تلویزیون دولتی ترکیه بحث پیرامون آینده باشگاه فنرباغچه بالا گرفت و یکی از خبرنگاران حاضر در صحنه یک خبر مهم را اعلام کرد: علی کوچ برای جانشینی احتمالی ژوزه مورینیو، نام اسماعیل کارتال را به عنوان یک اولویت در لیست خود قرار داده و قصد دارد او را بعد از یک فصل دوری به نیمکت این تیم بازگرداند.
بازار


بازگشت اسماعیل کارتال به فنرباغچه نه به عنوان یک پروژه جدی و مدیریتی بلکه تحت عنوان خواسته بخشی از هواداران فنرباغچه از مدت‌ها پیش در فضای مجازی مطرح شد اما باتوجه به چندصدایی موجود در داخل باشگاه، این موضوع چندان جدی گرفته نمی‌شد چرا که اکثر مدیران باشگاه فنرباغچه تمایلی به استخدام این سرمربی نداشتند و تصور می‌کردند که او نمی‌تواند آرزوی قهرمانی در سوپرلیگ را برآورده کند.
با این حال نکته جالب این است که درخواست هواداران فنرباغچه حالا به باشگاه نیز رسیده و نارضایتی آنها از ژوزه مورینیو، آینده این سرمربی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است. در این بین یک قرار ملاقات خارج از نوبت بین علی کوچ، رئیس باشگاه فنرباغچه و ژوزه مورینیو، ماجرا را به یک موضوع واقعی تبدیل کرده است.


رسانه دولتی ترکیه: علی کوچ برای جلسه مهم و تعیین آینده اسماعیل کارتال راهی لندن شده است.
وبسایت ت‌ر‌ت اسپور در خبری اختصاصی اعلام کرده که علی کوچ برای دیدار با مورینیو راهی لندن شده و قرار است سرنوشت این سرمربی را بعد از این جلسه مهم تعیین کند. این خبر از آن جهت اهمیت دارد که چند هفته پیش علی کوچ صراحتا از ادامه کار مورینیو حمایت کرده بود اما نتایج ضعیف در چند هفته پایانی سوپرلیگ، احتمال قطع همکاری را به وجود آورده است.
در همین حال اعلام جانشینی کارتال با مورینیو در صورت برکناری یا جدایی این سرمربی مشهور باعث شده تا آینده او در پرسپولیس هم دچار ابهام شود. البته او همچنان نقل و انتقالات پرسپولیس را رهبری کرده و همه منتظر تصمیم او در مورد بازیکنان خارجی هستند اما به هر حال پیش آمدن بحث فنرباغچه می‌تواند همه چیز را به سمت و سوی دیگری ببرد.
نکته مهم این است که بعد از خرید سهمیه لیگ برتری پرسپولیس، توقف سوال برانگیزی در نقل و انتقالات این تیم پیش آمده و هنوز در خرید بازیکنان خارجی پرسپولیس، پیشرفتی حاصل نشده تا به شایعات مطرح شده در رسانه‌های ترکیه دامن زده شود.

خبر یزد

در تلویزیون ت ر ت ترکیه: در صورت جدایی مورینیو، کارتال جانشین او خواهد شد.
این در حالی است که روز گذشته باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که حسین بادامکی معاون ورزشی قرمزها به همراه مسئول امور بین الملل این باشگاه برای بررسی اردوی دو مرحله‌ای پیش فصل راهی استانبول شدند و حالا حضور مدیران پرسپولیس در ترکیه و سفر رئیس باشگاه فنرباغچه به انگلیس برای دیدار با سرمربیان خود، باعث شده تا 24 ساعت جالب برای تعیین آینده دو باشگاه مطرح شود.
شاید امروز مورینیو در فنرباغچه ابقا شود و وقوع این پیشامد بیشتر از حالت دیگر است اما در غیر این صورت، باید منتظر روزهای خبرساز برای نیمکت دو تیم پرطرفدار ایران و ترکیه ماند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/729074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار نماینده ولی فقیه، مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس بنیاد بابل از خانواده شهید دکتر سیدمحمدرضا ذاکریان در امیرکلا بابل

ژابی: برخورد با ستاره‌ها را از رونالدو و بنزما یاد گرفتم

رئال مادرید بدون امباپه هم بهترین تیم جهان است

قایدی: اگر هم‌خاکِ من هستی، پس خانواده منی!

پیام وحید طالب‌لو برای مردم ایران

شکست واترپلوی جوانان ایران برابر آلمان

دعوا به خاطر جذب اوتامندی در 37 سالگی!‏

خلاصه بازی فلومیننزه 0 - دورتموند 0

جانشین ماتئوس کونیا از سلتاویگو راهی وولورهمپتون خواهد شد

دلیل گواردیولا برای انتخاب دستیار کلوپ!

اگر کوسه‌ها شش ندارند، پس سوراخ بینی آن‌ها چه کاربردی دارد؟

هوش مصنوعی مانند انسان فکر می کند

قیمت طلا امروز هم اعلام نشد!

خداداد عزیزی: باید به ترسوها حمله کنیم

بیانیه پرسپولیس در محکومیت حمله به صداوسیما

رونمایی از جدید‌ترین لژیونر ایرانی در سری‌آ

کارگران پای کار ایران هستند

400 طرح کشاورزی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

تعطیلی بازار بورس تا یکشنبه

رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای: قیمت کالاهای اساسی هیچ تغییری نکرده است

واردکنندگان امروز هم 120 میلیون دلار ارز گرفتند

توضیح شوکه کننده علم: رنگ بنفش واقعاً وجود ندارد!

بیانیه چادرملو در محکومیت شهادت هموطنان

تردد روان مسافر و حمل بار در مرزهای زمینی؛ مرز مسدود نداریم

اولین بازی کارراس رئال را دلسرد کرد

پدر «تکواندوکار نوجوان ایران» هم شهید شد

وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی مهمترین مؤلفه امنیت ملی است

کاهش قیمت گوشت طی یک هفته گذشته

تداوم فعالیتهای تجاری در مرزهای پاکستان

وویجرها هنگام گذر از دیوار آتشین منظومه شمسی با دماهای باورنکردنی مواجه شدند

نیکو قلب بارسلونا را تسخیر کرد

پاریسی‌ها در تکاپو برای تمدید قرارداد پدیده جوانشان

دمیرال برنامه‌ای برای ترک الاهلی ندارد

استقرار 17 جایگاه سیار سوخت‌رسان در مناطق مختلف تهران

معرفی گران‌ترین تیم‌های حاضر در جام باشگاه‌های جهان

توافق کاپیتان سیتی با باشگاه لیگ برتری

حمایت تنها بانوی المپیکی پاکستان از مردم ایران

حمایت قهرمان جهان از ستاره نوظهور مرسدس

سقوط برادران عالمیان و بانوان در رنکینگ جهانی تنیس روی میز

حمایت طارمی از ایران با بیت معروف شاهنامه

فدراسیون فوتبال، حمله رژیم صهیونی به صداوسیما را محکوم کرد

سازمان مالیاتی: فوریتی در انجام تکالیف مالیاتی وجود ندارد

حل مشکل کمبود کارگر نانوایی‌های سنگک در یکی دو روز آینده

نانوایی‌های شبانه روزی در مازندران فعال می‌شوند

ماهواره‌های استارلینک چگونه آسمان را آلوده می‌کنند؟

اعتراف دی‌ماریا: گل زدم، عذرخواهی نکردم!

قهرمان المپیک: رشادت مجری را دیدم به ایرانی‌ بودنم افتخار کردم

ستایش کاپیتان سابق رئال از یامال

مسابقات جهانی کشتی فرنگی بدون برادران گرایی

اختلال بانک سپه به‌زودی رفع می‌شود

ویکی پدیاجستجو