خبر یزد

آخرين مطالب

کشتی فرنگی در بن‌بست چرخه انتخابی؛ لیست جهانی در انتظار تغییر ورزشی

کشتی فرنگی در بن‌بست چرخه انتخابی؛ لیست جهانی در انتظار تغییر
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مهر /در حالی که چرخه انتخابی قرار بود تکلیف برخی اوزان کشتی فرنگی برای حضور در مسابقات جهانی را مشخص کند، باخت عجیب برخی کشتی‌گیران شرایط را سخت کرد.
اگرچه ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای مسابقات جهانی زاگرب تا حدودی مشخص شده و تنها وضعیت سه وزن مشخص نبود اما با حضور نمایندگان فرنگی در مسابقات پیش رو و نتایج به دست آمد کار کادر فنی برای انتخاب نفرات سخت شده است.
بر اساس تصمیم پیشین کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی، ترکیب نفرات اعزامی به رقابت‌های جهانی 2025، علی احمدی‌وفا در وزن 60 کیلوگرم، محمدمهدی کشتکار در 63 کیلوگرم، سعید اسماعیلی در 67 کیلوگرم، دانیال سهرابی در 72 کیلوگرم، علیرضا عبدولی در 77 کیلوگرم، علیرضا مهمدی در 87 کیلوگرم و محمدهادی ساروی در 97 کیلوگرم بود که به نظر می‌رسد با توجه به نتایج به دست آمده تغییراتی در ترکیب تیم اعزامی به مسابقات جهانی به وجود خواهد آمد.
هفته گذشته تیم کشتی فرنگی ایران با حضور دو نماینده در رقابت‌های اوپن مغولستان شرکت کرد و هر دو کشتی‌گیر اعزامی به این مسابقات، پیش از این بر اساس چرخه انتخابی، به‌عنوان ملی‌پوشان اعزامی به رقابت‌های جهانی زاگرب 2025 معرفی شده بودند. در وزن 72 کیلوگرم، دانیال سهرابی موفق شد با شکست حریفانش عنوان قهرمانی و مدال طلای سومین تورنمنت رنکینگ اتحادیه جهانی را به دست آورد. اما محمدمهدی کشتکار، نماینده وزن 63 کیلوگرم ایران، که رقابت‌های این وزن به صورت دوره‌ای برگزار شد، نتوانست عملکرد درخوری از خود نشان دهد. کشتکار در نخستین مبارزه، با نتیجه 2 بر 2 عارف محمدی، کشتی‌گیر ایرانی تیم ملی قطر را شکست داد؛ قضاوت بحث‌برانگیز داوران در این دیدار به نفع او رقم خورد
در دومین مسابقه نیز با نتیجه 6 بر 5 از سد حریف هندی به نام چیتان عبور کرد. با این حال، در مرحله نیمه‌نهایی مقابل «چونگ» از کره جنوبی با نتیجه نزدیک 2 بر یک شکست خورد. در مسابقه رده‌بندی، بار دیگر برابر عارف محمدی قرار گرفت اما این بار، نماینده تیم ملی قطر موفق شد با نتیجه 6 بر یک از سد کشتکار عبور کند. به این ترتیب، کشتکار با قرار گرفتن در جایگاه چهارم، نه‌تنها از کسب مدال بازماند، بلکه عملکرد ضعیفش در تورنمنتی با سطح کیفی پایین و شرایط وزنی با دو کیلوگرم ارفاق، مورد توجه کارشناسان قرار گرفت.
با توجه به نتایج به دست آمده این احتمال وجود دارد که کادر فنی در لیست اعزامی به مسابقات جهانی زاگرب تجدیدنظر کند و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص انتخاب کشتی‌گیر وزن 63 کیلوگرم برای مسابقات جهانی به آینده موکول شود؛ تصمیمی که می‌تواند به برگزاری انتخابی مجدد در این وزن منجر شود.
بازار
علاوه بر مسابقات مغولستان، مسابقات کشتی فرنگی جام پاشایان به میزبانی ارمنستان هم اواخر هفته گذشته برگزار شد که حاصل کار نمایندگان ایران 1 مدال طلا، 3 مدال نقره و 6 مدال برنز بود. این مسابقات در تقویم اتحادیه جهانی نبود و به همین خاطر خیلی از کشورهای مطرح و صاحب نام کشتی در این رقابت‌ها شرکت نکردند و اکثر کشتی‌گیران حاضر در این مسابقات ارمنستانی‌ها بودند که تیم ملی عملکرد قابل دفاعی ارائه نداد و تنها یک طلا سهم کاروان کشتی فرنگی ایران شد.
اما نکته عجیب این مسابقات شکست برخی کشتی‌گیران در مسابقات ارمنستان بود. در لیست نفرات اعزامی به مسابقات جهانی، علی احمدی وفا در وزن 60 کیلوگرم مسافر جهانی بود اما شکست عجیب و غریب او در این مسابقات کادر فنی را با چالش روبه‌رو کرد. احمدی وفا در مسابقات ارمنستان مقابل کشتی‌گیر نه چندان مطرح ارمنستانی در همان دور نخست شکست خورد و حذف شد. باخت و حذف علی احمدی وفا قطعاً کار کادر فنی را سخت کرده و حالا باید برای نفر اعزامی به مسابقات جهانی در این وزن تصمیم جدیدی بگیرند.
علاوه بر شکست عجیب و غریب احمدی وفا، باخت پویا دادمرز هم یکی از اتفاقات عجیب مسابقات ارمنستان بود. کادر فنی پیش از این اعلام کرده بود با توجه به عملکرد ضعیف پویا دادمرز در رقابت‌های قهرمانی آسیا، دادمرز و شمسی‌پور باید در مغولستان به میدان بروند تا تکلیف نفر اعزامی به مسابقات جهانی مشخص شود. اما این دو کشتی‌گیر به جای مغولستان با تصمیم کادرفنی به ارمنستان اعزام شدند اما در ارمنستان هر دو به نفرات نه‌چندان قابلی از این کشور باختند و هر دو هم در نهایت به مدال برنز رسیدند. حالا باید دید کادر فنی در مورد این وزن چه تصمیمی می‌گیرد. به نظر می‌رسید چرخه انتخابی تیم ملی در برخی اوزان به بن بست خورده و کار به جایی رسیده که در برخی اوزان به جای اینکه چرخه تکلیف را مشخص کند به گره کور تبدیل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/729156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیوید تیلور چه داشت که ما نداشتیم؟ پژمان درستکار پاسخ می دهد

پرسپولیس و دغدغه بزرگ میزبانی در استادیوم آزادی

گل چشمی به ولز جزء بهترین گل‌های جام جهانی 2022

پای هوادار بازل در جشن قهرمانی قطع شد!

چهره‌های هنر ایران در جام جهانی پا به توپ می‌شوند

بازیکنان فرانسه از کیلیان امباپه متنفرند!

عکس مسی در شیلی جنجال به پا کرد!

فایل‌های صوتی لو رفته از استقلالی‌ها تمامی ندارد!

کشف اقیانوسی پنهان زیر سطح «اروپا»

پنالتی از‌دست‌رفته آلبانی به صربستان

مهدی شیری: مردم تبریز عاشق تراکتور هستند و باعث می‌شود که ما همه تلاشمان را برای موفقیت تیم بگذاریم

توخل: صادقانه بگویم، اصلا از عملکردمان راضی نیستم

فرصت‌سوزی دپای؛ فنلاند 0-2 هلند

معاون وزیر صمت: هیچ شرکتی خودروسازی حق افزایش قیمت ندارد

کاظم اولیایی: مدیران استقلال و هلدینگ هیچ برنامه ای ندارند

گل دوم هلند به فنلاند توسط دنزل دامفریس

پرونده مهم فوتبال ایران به CAS می‌رود!

تقوی: اگر با من مشکل دارید چرا به والیبال اجحاف می‌کنید!

نایب‌قهرمانی پینگ‌پنگ‌باز ایران در رده سنی زیر 13 سال مسابقات سوئد

قیمت هر ورق کالباس به 30 هزار تومان رسید!

جزئیات تکان دهنده از 705 همت بدهی ابربدهکاران

ورود سازمان حمایت به عرضه نکردن خودرو

پیش بینی قیمت طلا و سکه 18 خرداد 1404

پیش بینی قیمت دلار 18 خرداد 1404

قیمت خودروهای مختلف در بازار امروز چه بود؟

زوجین برای دریافت وام ازدواج امیدوار باشند

«جیمز وب» سراغ سیاره‌ای می‌رود که نباید وجود داشته باشد!

حرفهای تند رئیس فدراسیون والیبال: با من مشکل دارید چرا به والیبال ظلم می کنید

طلای آذرپیرا در تورنمنتی که فقط یک رقیب داشت!

یزد رتبه برتر کشور در پیوند اعضا را دارد

کشاورزان ابرکوهی 1750 کیلووات برق تولید کردند

20سال است هم از سرمایه‌گذاری محروم شدیم هم فرار سرمایه داریم!

رئیس سازمان حمایت: تولید خودرو بدون عرضه مصداق احتکار است

راه‌ چاره دولت برای خاموشی‌ها چیست؟

ارائه وام 8 میلیون تومانی برای خرید موتورهای کم‌مصرف کولر آبی

وزیر راه: تلاش می‌کنیم بلیت پرواز‌های اربعین قیمت‌های عجیب‌وغریب نداشته باشند

کشور وارد پنجمین سال خشکسالی شد

پیشنهاد جلال آل‌احمد برای گوشت‌های قربانی حج چه بود؟

ماجرای دیده شدن سازه‌های عجیب روی ماه چه بود؟

آینده‌نگری اشلوت؛ لیورپول دروازه‌بان 20 ساله خرید

سروصدای جدید در بازار فوتسال؛ قفل خروج شکست

لیگ ملت‌ها؛ تحقیر فرانسه به دست نماینده آسیا

لیگ ملت‌ها؛ آمریکا برای تقابل با ایران لیست داد

لیگ ملت‌ها؛ لیست نهایی پدیده جدید والیبال دنیا

قهرمانی دختر المپیکی ایران در مسابقات رویینگ جایزه بزرگ روسیه

دعوت 26 بازیکن به اردوی تیم ملی هندبال در کرمانشاه

پاسخ روشن پرسپولیس به شایعات درباره کارتال

قول نظری به هواداران ناراضی؛ درستش می‌کنم!

تخفیف میلیاردی بابایی به استقلال

فردا نامه معرفی «مدنی‌زاده» به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد، اعلام وصول می‌شود