خبر یزد

آخرين مطالب

کنگره ملی شهدا فرصتی برای زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار در سیستان و بلوچستان بنیاد شهید و امور ایثارگران

کنگره ملی شهدا فرصتی برای زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار در سیستان و بلوچستان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، از برگزاری کنگره ملی شهدای استان در سال 1405 خبر داد و آن را بزرگ‌ ترین رویداد فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان دانست.

به گزارش ایثار، جلسه ستاد کنگره ملی شهدای استان صبح امروز با حضور فرمانده سپاه سلمان، مدیر کل و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان و اعضای ستاد کنگره برگزار شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌ های فرهنگی و مردمی استان در برگزاری این رویداد ملی تأکید کرد.
مجتبی میرحسینی گفت: کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان در سال 1405 برگزار خواهد شد و بنیاد شهید و امور ایثارگران مسئولیت سه کمیته محوری شامل جمع‌آوری آثار و اسناد شهدا، برگزاری یادواره‌ها و تکریم خانواده معظم شهدا را برعهده دارد.
وی با اشاره به وجود بیش از 2300 شهید در استان اظهار داشت: در حال حاضر تنها بخشی از اسناد شهدا مستند سازی شده است و باید تا زمان برگزاری کنگره اسناد، خاطرات، آلبوم‌ها و تاریخ شفاهی شهدا با مشارکت خانواده‌ها و نهادهای فرهنگی گردآوری و ثبت شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان افزود: هدف ما صرفاً برگزاری یک مراسم نیست بلکه به‌ دنبال ایجاد یک جریان فرهنگی عمیق و فراگیر در سطح استان هستیم و باید همه اقشار از دانش‌ آموزان و دانشجویان گرفته تا نخبگان و تمامی آحاد مردم خود را درگیر این رویداد بدانند.
میرحسینی همچنین از طراحی یک نرم‌ افزار جامع با همکاری پارک علم و فناوری استان خبر داد و گفت: تمام اطلاعات شهدا، رویدادها، محتوای فرهنگی و برنامه‌های کنگره در این اپلیکیشن در دسترس مردم قرار خواهد گرفت و یکی از خروجی‌های ماندگار کنگره خواهد بود.
وی یادآور شد: برنامه‌ریزی برای برگزاری یادواره‌های محلی، طایفه‌ای و موضوعی در طول سال 1404 آغاز شده و این یادواره‌ ها زمینه‌ساز آمادگی عمومی برای برگزاری کنگره اصلی در سال آینده خواهند بود.
میرحسینی با اشاره به طراحی دو یادمان برای مزار شهدای زاهدان و زابل گفت: این دو یادمان برای تبدیل گلزار شهدا به حرم و موزه شهدا در حال طراحی می باشند و می‌توانند به‌ عنوان مراکز الهام‌ بخش و فرهنگی در سطح استان ایفای نقش کنند.
او در پایان خاطر نشان کرد: کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان فرصتی طلایی برای تقویت فرهنگ ایثار، تکریم خانواده شهدا و بازخوانی هویت دینی و انقلابی مردم این خطه است و همه دستگاه‌ ها باید با وحدت و برنامه‌ریزی دقیق، زمینه‌ساز برگزاری باشکوه آن شوند.
انتهای خبر/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/729286/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی 170 سرطان را با دقت و سرعت بالا تشخیص می‌دهد

فدراسیون دوومیدانی: مربیان اعزامی به آسیا دارای صلاحیت قانونی بودند

برتری تیم ملی والیبال زنان ایران مقابل نیوزیلند

راز گرانی برنج

نرخ سود بین‌بانکی 23.98 درصد شد

افت بیش از 5 هزار واحدی شاخص کل بورس

هر دقیقه یک وام تُپل

مرادی‌کرمانی در بیمارستان بستری شد

دلیل نام گذاری ماه توت فرنگی

واکنش مردم به روبات انسان نمای مجهز به هوش مصنوعی

تصویری از پدیده قمر در عقرب در آسمان

صحبت‌های الفتی پس از تاریخ‌سازی در ژیمناستیک

آغاز درخشان ملی‌پوشان تیراندازی ایران

یزدانی نایب قهرمان تور جهانی تنیس ترکیه شد

واکنش روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به ماجرای پیشنهاد فنرباغچه به کارتال

برنامه سنگین کارتال برای پرسپولیس در میان انبوه شایعات!

بانک مرکزی به افزایش نرخ سود چراغ سبز نشان داد؟

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره‌به‌چهره محمدرضا علمدار یزدی با مردم در یکشنبه‌های مردمی

بهترین دروازه‌بان جهان به بارسلونا می‌رود!

روایت همیلتون از شوک تکنولوژیک فراری

وزارت ورزش صلاحیت رئیس قبلی فدراسیون اتومبیلرانی را تایید نکرد

دنیس چارگوش سرمربی کشتی آزاد روسیه شد

اینچه درگاهی: الفتی با ثبت حرکت جدید از قهرمان المپیک هم عبور کرد

هایجک بزرگ تابستانی استقلال از پرسپولیس

رشد قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 82 هزار تومانی باقی ماند

کسر حق بیمه و مالیات از حقوق، همزمان انجام می‌شود

ورود مجلس به ماجرای دریافت اجاره بها با دلار

نشست با ایثارگران دستگاه ها در رفع مشکلات اثر گذار است

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان

نهادینه کردن منظومه فکری شهدا راهکاری مؤثر در مقابله با آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی است

" ملاعبدالله بهابادی " علامه پیوند و وفاق جهان اسلام است

ابتکار ژاپنی‌ها برای اقامت ورزشکاران در کشتی کروز

ستاره ایرانی برترین دروازه‌بان نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا

لحظاتی از مراسم عروسی حسن یزدانی قهرمان محبوب کشتی ایران

اختلاف هتلداران و کارگران تهدیدی برای المپیک لس‌آنجلس

سرمربی پرسپولیس بمب نقل و انتقالات ترکیه!

گزارش صداوسیما از بازگشت نیروگاه‌های خاموش به چرخه تولید

سایپا هم درخواست اصلاح نرخ فروش محصولاتش را داد

🎙️ نشست شورای هماهنگی و مدیریت روابط خارجی استان یزد

🎙️ نشست ستاد نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان یزد

تشخیص سریع بیماری در خانه؛ تحقق رؤیایی با فناوری گرافن

ستاره‌شناسان بزرگترین انفجار از زمان «مه‌بانگ» را کشف کردند

ژلی که یک روزه عفونت گوش را درمان می‌کند

کم‌ارتفاع‌ترین ماه بدر 18 سال گذشته ایران را از دست ندهید

کشف یک قانون پنهان که تمام حیات روی زمین را کنترل می‌کند

4 خانه کشتی در استان مازندران افتتاح می‌شود

ترکاشوند: فکر می‎‌کردیم امتیاز کاوا تأثیر دارد

یک ماه تا نخستین روز جهانی والیبال

جان باختن چابکسوار گلستانی در کورس تابستانه بندر ترکمن