خبر یزد

آخرين مطالب

اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو اقتصادي

اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم /مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران از اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو خبر داد.
احمد قویدل، مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران از اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو خبر داد.
وی افزود: یکی از چالش‌های جدی در چرخه تأمین و توزیع دارو در کشور، عدم ایفای تعهدات مالی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در قبال داروهای مشمول حمایت دولتی است. متاسفانه از آبان‌ماه سال گذشته تاکنون، این سازمان از پرداخت سهم خود در حوزه دارو خودداری کرده که این بی‌تفاوتی و عدم پاسخگویی، به اختلال شدید در چرخه نقدینگی داروخانه‌ها، مراکز درمانی و زنجیره تأمین دارو منجر شده است.
قویدل با ابراز نگرانی از وضعیت پیش‌آمده گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها عملاً بدون هیچ‌گونه احساس مسئولیت، پرداخت مطالبات مربوط به یارانه دارو را متوقف کرده است. عملکرد این سازمان همیشه در سایه تاخیر سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات کمتر مورد توجه رسانه ای قرار گرفته است. این اقدام نه‌تنها داروخانه‌ها و مراکز درمانی را با کمبود منابع مالی مواجه کرده، بلکه شرکت‌های پخش دارو را نیز تحت فشار مضاعف قرار داده است.
مدیر امور استان‌های کانون هموفیلی ایران در ادامه افزود: شرکت‌های پخش دارو که نقش کلیدی در رساندن دارو به نقاط مختلف کشور دارند، باید بتوانند مطالبات شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده را بپردازند. این در حالی است که خود، مطالبات سنگینی از داروخانه‌ها دارند. داروخانه‌ها نیز مطالبات بسیار زیادی از سازمان‌‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندی یارانه‌ها دارند. چنانچه ملاحظه می‌شود، وابستگی این زنجیره که در نهایت تامین کننده نقدینگی شرکت‌های واردکننده و تولیدکننده دارو است منوط به پرداخت‌های سازمان‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندی یارانه‌هاست. توقف این زنجیره موجب می‌شود تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو نیز به علت نداشتن منابع ریالی نتوانند ارز مورد نیاز خود را از بانک مرکزی تأمین کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها هنوز نتوانسته اند آرزوی مبادلاتی خود را از بانک مرکزی خریداری کنند. نتیجه این روند، تأخیر در ثبت سفارش و کمبود دارو در بازار، و در نهایت، آسیب جدی به بیماران خواهد بود.
مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران هشدار داد که اگر این روند ادامه یابد، با بحرانی بی‌سابقه در تأمین داروهای حیاتی مواجه خواهیم شد.
وی در ادامه گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها بخش نامه‌ای را در اختیار مامورین درب ورودی این سازمان قرار داده است که بر اساس ان از ورود مدیرانی که عدم پرداخت‌های این سازمان را به دارو خانه‌ها پیگیری می‌کنند جلوگیری کنند. پاسخ این سازمان به مراجعین در درب ورودی این است: مطالبات خود را از طریق سازمان‌های بیمه‌گر پیگیری کنید! این در حالی است که سازمان‌های بیمه‌گر اساسا وظیفه چنین پاسخگویی را ندارند. واقعیت این است زنجیره نقدینگی در بخش دارو به شدت شکننده شده است. اگر سازمان هدفمندی یارانه‌ها فوراً نسبت به پرداخت سهم خود در حوزه دارو اقدام نکند، خطر اختلال در دسترسی بیماران به داروهای اساسی کاملاً جدی است.
قویدل اضافه کرد: مراحل ثبت سفارش در حوزه واردات داروهای هموفیلی و نهایتا ورود دارو به کشور و در دسترس قرار گرفتن آن یک فرایند چندین ماهه است. هر روز تأخیر در تامین منابع ارزی و ثبت سفارش معنی جز کمبود‌های شدید دارویی نخواهد داشت. لازم به تاکید است سه قلم از داروهای بیماران هموفیلی با توجه به تحریم‌های غیر انسانی و یکجانبه آمریکا نیازمند تأمین به موقع ارز اروپایی و ثبت سفارش به موقع است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/729837/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی ChatGPT مشاور عشقی می‌شود، شکست حتمی است!

آیا ChatGPT برای بقا حاضر است جان انسان‌ها را فدا کند؟

ورود کمیته پارالمپیک به کلاس بندی پزشکی ورزشکاران نابینا پس از حاشیه های جودوکاران

لی: به شاگردانم افتخار می‌کنم؛ مقابل اندونزی باید بهتر آماده باشیم

ایران - اسلوونی؛ لطفا استارت بردن را بزنید

بُهت و شوک بازیکنان و اعضای تیم ملی والیبال پس از پایان بازی با آمریکا و شنیدن خبر تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

وزیر ورزش و جوانان: پاسخ قاطع ایران به رژیم صهیونیستی دل مردم و قهرمانان را شاد خواهد کرد

شهادت ورزشکار ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی

هانیه رستمیان در تپانچه بادی جام جهانی هشتم شد

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

پرواز جنگنده‌های ارتش هم‌اکنون در آسمان یزد

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد

8 شاهکار باستانی که علم هنوز از توضیح آن‌ها عاجز است

تاریخ و جزئیات مراسم توپ طلا اعلام شد

ویدیوی باشگاه آلومینیوم پس از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی

واکنش روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال به حملات رژیم صهیونیستی به ایران

پیروزی تیم ملی والیبال زنان برابر استرالیا در جام‌ ملت‌های آسیا

خون و سرعت، داستان تلخ دوچرخه‌سواران!

دومین برد ژاپن در لیگ ملت‌های والیبال

چه بلایی سر فضانوردان پس از بازگشت از فضا می‌آید؟

پزشکیان: به‌زودی با مردم صحبت می‌کنم

تقسیم بورسیه IOC بین 2 وزنه‌بردار

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

پیام استاندار یزد به مناسبت روز جهانی مبارزه با کار کودکان

🎬 نصرت الهی متعلق به نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود

📑یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی

توسعه کسب و کار نانویی با افزایش ظرفیت تولید گرافن به 140 تُن در سال

حلالی: خریدهای جدید پرسپولیس؟ امیدوارم کارتال در جریان باشد

قایقرانان ایران به احترام شهدا با بازوبند مشکی روی سکو رفتند

آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر یزد

تامین کالای قاچاق بلاگرهای اینستاگرامی از کجاست؟

کاهش بیش از یک درصدی بازارهای سهام آمریکا در پی حمله رژیم صهیونیستی

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران: آسیبی به تاسیسات پالایشگاهی وارد نشده است

پیام استاندار یزد در پی جنایات وحشیانه رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی

زاکربرگ برای توسعه هوش جامع مصنوعی آستین‌ها را بالا زد

فینالیست شدن والیبال نشسته بانوان در آسیا و کسب سهمیه جهانی

بیانیه وزارت ورزش در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی

احتمال اختلال موقت و کوتاه مدت در سامانه کدال

ایران‌خودرو به جای بهبود تولید، به جنگ قیمت رفت

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از هفت خانواده شهید و جانباز در تنکابن

توقف استفاده از هوش مصنوعی در «ویکی‌پدیا»

ویرایشگر جدید هوش مصنوعی ویدئوی «متا» معرفی شد

اسماعیل‌نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و آمریکا

کولیابوو: همکاری ایران و روسیه در هاکی روی یخ اتفاق خوبی است

چهارده بازیکن تیم والیبال ایران مقابل اسلوونی مشخص شدند

واکنش سرمربی آمریکا به پیروزی سخت مقابل ایران

واکنش صریح پیاتزا به جنایت رژیم صهیونسیتی

بیانیه کمیته‌های ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی

ایتالیا 3-آلمان 2؛ چه بازگشت فوق‌العاده‌ای!

برزیل 2- کوبا 3؛ ماراکانا در شوک و حیرت!