خبر یزد

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 22 خرداد 1404 اقتصادي

پیش بینی قیمت طلا و سکه 22 خرداد 1404
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه با روند صعودی بازگشایی شد. اونس جهانی طلا و قیمت دلار افزایشی شد و بازار طلا را نیز با خود همراه کرد. با وجود روند صعودی قیمت در بازار طلا حباب قطعات سکه در پنجمین روز هفته کاهشی شد. کارشناسان اقتصادی کاهش تقاضای سفته بازانه و احتیاط معامله‌گران را دلیل این تناقض در روند قیمت و حباب سکه می‌دانند.
قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد. این روند صعودی تا پایان معاملات پنجمین روز هفته ادامه داشت و بیشتر قطعات سکه را به کانال‌های قیمتی بالاتر نزدیک کرد.
تلرانس رشد قیمت در بازار طلا 200 تا 700 هزار تومانی بود و خلاف روند صعودی قیمت، حباب قطعات سکه کاهشی شد. معامله‌گران بازار احتیاطی روزهای اخیر را در افت حباب سکه موثر می‌دانند.
بازار



پیش بینی قیمت طلا و سکه
کارشناسان اقتصادی پیش‌ رو بودن دور ششم مذاکره میان ایران و آمریکا را مهمترین رخداد برای بازارهای مالی در هفته آینده می‌دانند. آنها معتقدند رشد قیمت طلا و سکه در روز چهارشنبه با محوریت عوامل بنیادی رخ داده است و تحت تاثیر هیجانات بازار نیست.
تحلیلگران بازار طلا تصمیم شورای حکام در خصوص ایران، آمار تورم آمریکا، واکنش بازارهای جهانی به نرخ بهره بانک‌های مرکزی و دور ششم مذاکره ایران و آمریکا را مهمترین موضوعات پیش‌ روی بازار فلز زرد می‌دانند. آنها معتقدند تا مشخص شدن نتیجه نشست شورای حکام در خصوص ایران، بازار طلا در حالت احتیاطی و با نوسانات محدود باقی خواهد ماند.
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 3334 دلاری در حال معامله است و رشد نزدیک به 9 دلاری دارد. اونس جهانی نقره روی رقم 36 دلار و 22 سنتی در حال معامله است و کاهش 34 سنتی دارد. هر گرم نقره 999 با رشد 480 تومانی با رقم 103 هزار و 640 تومانی در حال معامله است.
سکه امامی پرچمدار رشد ارزش شد
قیمت سکه امامی چهارشنبه 21 خرداد با رشد 690 هزار تومانی روی رقم 73 میلیون 410 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی با رشد 565 هزار تومانی روی رقم 66 میلیون و 885 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌سکه رشد 400 هزار تومانی داشت و روی رقم 40 میلیون و 900 هزار تومانی بسته شد. قیمت ربع سکه با رشد 200 هزار تومانی با رقم 23 میلیون و 900 هزار تومانی معامله شد و سکه گرمی بدون تغییر در سطح 13 میلیون و 500 هزار تومانی ایستاد.
هر گرم طلا 100 هزار تومان گران شد
قیمت طلا روز چهارشنبه صعودی شد. هر مثقال طلای 18 عیار با رشد 458 هزار تومانی با رقم 28 میلیون و 453 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با رشد 107 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 569 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 481 هزار تومانی معامله شد.
حباب قطعات سکه کاهشی شد
حباب سکه روز چهارشنبه در تمام قطعات کاهش داشت. حباب سکه امامی 129 هزار تومان، سکه بهار آزادی 184 هزار تومان، نیم‌سکه چهار هزار تومان، ربع سکه سه هزار تومان و سکه گرمی 100 هزار تومان کاهش داشت.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/729963/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاکدل: جامعه‌ورزش این جنایت بزدلانه را محکوم می‌کند

نعمت‌زاده: بامداد امروز صحنه‌های دلخراشی را دیدم

تیم سابق پیاتزا رنگ برد را چشید

تسنیم: ایران خلبان زن اسرائیلی را اسیر کرد

قیمت گوشت قرمز 23 خرداد 1404 مشخص شد

سقوط قیمت بیت کوین به 103 هزار دلار همزمان با حمله هوایی اسرائیل به ایران

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسینی نسب خلیل آبادی»

«باب گربه خیابانی» در کتابفروشی‌ها

با هر پرسش از ChatGPT چقدر آب مصرف می‌شود؟

روبات‌های سمپاش ایرانی به استخدام کشاورزان در می‌آیند

قهرمان وزنه‌برداری آسیا: دست در دست هم اسرائیل را شکست می‌دهیم

قربانی: تا قرآن را داریم نباید از هیچ دشمنی بترسیم

مدال‌آور المپیک: نگاهم به لحظه‌ انتقام است

بُهت و شوک بازیکنان و اعضای تیم ملی والیبال پس از پایان بازی با آمریکا و شنیدن خبر تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

پیروزی مدعیان و شکست برزیل در لیگ ملت‌های والیبال

هم اکنون حجم آتش پدافند علیه هواپیماهای متخاصم صهیونیستی

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده در پی لغو پروازها

تمدید توقف پروازهای فرودگاه مهرآباد تا ساعت 14 فردا

7 گیگ اینترنت رایگان ببر! همه‌چی راحته، بدون قرعه‌کشی و معطلی

پایداری روند تامین آب شرب در کشور

آمادگی کامل شبکه بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم

شیفت‌های پخت نان افزایش یافت

اطلاع رسانی رسمی درباره بازار سرمایه قبل از گشایش بازار اعلام می‌شود

سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر از ثبات تولید و توزیع محصولات کنسروی داد

بسته شدن موقت بازار تتر به دستور بانک مرکزی

پروازهای فرودگاه مهرآباد تا اطلاع ثانوی لغو هستند

پروازهای مهرآباد تا بامداد شنبه متوقف شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهید معظم سردار «علی حیاتی»

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

وقتی ChatGPT مشاور عشقی می‌شود، شکست حتمی است!

آیا ChatGPT برای بقا حاضر است جان انسان‌ها را فدا کند؟

ورود کمیته پارالمپیک به کلاس بندی پزشکی ورزشکاران نابینا پس از حاشیه های جودوکاران

لی: به شاگردانم افتخار می‌کنم؛ مقابل اندونزی باید بهتر آماده باشیم

ایران - اسلوونی؛ لطفا استارت بردن را بزنید

بُهت و شوک بازیکنان و اعضای تیم ملی والیبال پس از پایان بازی با آمریکا و شنیدن خبر تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

وزیر ورزش و جوانان: پاسخ قاطع ایران به رژیم صهیونیستی دل مردم و قهرمانان را شاد خواهد کرد

شهادت ورزشکار ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی

هانیه رستمیان در تپانچه بادی جام جهانی هشتم شد

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

پرواز جنگنده‌های ارتش هم‌اکنون در آسمان یزد

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد

8 شاهکار باستانی که علم هنوز از توضیح آن‌ها عاجز است

تاریخ و جزئیات مراسم توپ طلا اعلام شد

ویدیوی باشگاه آلومینیوم پس از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی

واکنش روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال به حملات رژیم صهیونیستی به ایران

پیروزی تیم ملی والیبال زنان برابر استرالیا در جام‌ ملت‌های آسیا

خون و سرعت، داستان تلخ دوچرخه‌سواران!

دومین برد ژاپن در لیگ ملت‌های والیبال

چه بلایی سر فضانوردان پس از بازگشت از فضا می‌آید؟

پزشکیان: به‌زودی با مردم صحبت می‌کنم