خبر یزد

آخرين مطالب

یک رکورد جدید نیروگاهی به‌ثبت رسید اقتصادي

یک رکورد جدید نیروگاهی به‌ثبت رسید
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم / وزیر نیرو گفت: واحد گازی نیروگاه خرم‌آباد روز گذشته وارد مدار شد؛ این واحد تنها در عرض شش ماه از آغاز احداث با شبکه سنکرون شد که در نوع خود یک رکورد در صنعت نیروگاهی کشور محسوب می‌شود.
عباس علی آبادی، وزیر نیرو اظهار داشت: در تهران، بخشی از شبکه برق در جریان حملات دشمن آسیب دیدند، اما با مدیریت دقیق و آمادگی کامل صنعت برق، جریان برق در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مجدداً برقرار شد. به‌گونه‌ای که مردم تهران کمترین میزان خاموشی یا اختلال را احساس کردند.
وی همچنین از خسارات جزئی در دیگر مناطق کشور از جمله جنوب غرب، جنوب و شمال خبر داد و تاکید کرد: این خسارات به هیچ‌گونه قطعی برق منجر نشد و خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه یافت.
وزیر نیرو درباره وضعیت آب‌رسانی نیز گفت: در بخشی از شبکه آبرسانی شمال شهر تهران، به دلیل اصابت موشک‌های دشمن به تأسیسات انتقال، جریان آب به‌طور موقت مختل شد، اما با تلاش شبانه‌روزی تیم‌های عملیاتی، طی کمتر از 24 ساعت خطوط انتقال بازسازی و جریان آب مجدداً برقرار شد.
وی بیان داشت: در حوزه پایداری سامانه‌های نرم‌افزاری و حیاتی نیز، با لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی نیروهای متخصص، هیچ‌گونه خللی در سامانه‌های حیاتی کشور ایجاد نشد و جریان پایدار آب و برق همچنان برقرار است.
وزیر نیرو به برخی دستاوردهای مهم صنعت نیروگاهی در شرایط بحران اشاره کرد و اظهار داشت: واحد گازی نیروگاه خرم‌آباد روز گذشته وارد مدار شد؛ این واحد تنها در عرض شش ماه از آغاز احداث با شبکه سنکرون شد که در نوع خود یک رکورد در صنعت نیروگاهی کشور محسوب می‌شود.
وی گفت: در شرایط جنگی نیز، بخش نیروگاهی کشور طبق برنامه جلو رفت و حتی در همین شرایط، یک واحد جدید افتتاح و کلنگ‌زنی واحد دیگری انجام شد. این موضوع نشان‌دهنده پایداری و پیشرفت صنعت برق کشور در دشوارترین شرایط است.
وی در ادامه افزود: در بخش تجدیدپذیر، اقدامات برای احداث 7 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی ادامه یافته و طرح احداث نیروگاه‌های 3 مگاواتی در هزار نقطه کشور با وجود تمام سختی‌ها در حال اجراست، اما تحقق این برنامه‌ها نیازمند تأمین اعتبار پایدار است.
علی‌آبادی همچنین گفت: برای جذاب‌تر شدن محیط کسب‌وکار در بخش تولید برق و نیروگاهی و جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی، نیاز به ارائه مشوق‌های جدید داریم. این اقدام می‌تواند سرمایه‌گذاری‌ها را در صنعت برق افزایش دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طرح آبرسانی به تهران با وجود شرایط سخت کشور و همراهی سازمان برنامه و بودجه، پیشرفت مناسبی داشته و قطعه اول آن نیز تکمیل شده است؛ این پروژه از اهمیت بالایی برای پایداری منابع آب در استان تهران برخوردار است و امیدواریم با حمایت دولت شاهد تکمیل آن در آینده نزدیک باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/731781/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف سه گونه جدید از قورباغه‌ها در کوه‌های دورافتاده پرو

آلکاراس دنبال هت‌تریک قهرمانی در ویمبلدون

برد نزدیک برزیل برابر ایتالیا در لیگ ملت‌ها

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ دستاوردهای بیمه دی از نمایشگاه هفدهم؛ بیمه دی با دست پر از نمایشگاه صنعت مالی برگشت

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ دی‌دار؛ سوپراپلیکیشن تحول آفرین صنعت بیمه

زمان فروش بلیت قطار اربعین اعلام شد

مهارت‌آموزی؛ کلید موفقیت در بازار کار آینده

روایتی از حال و روز بورس بعد از 9 روز تعطیلی

ایران در مسیر جهش ترانزیتی

توقف دیدار چلسی و بنفیکا به دلیل شرایط جوی

توقف چلسی-بنفیکا در دقیقه 85: باز هم طوفان

جنگجوی ایرانی مجروح شد؛ اما هنوز زنده‌ایم برای نبرد!

درخشش حضرت‌پور در بازی مقابل آلمان

گل سوم انگلیس توسط جاناتان رو؛انگلیس 3-2 آلمان

لیگ ملتها؛ سه صدرنشین قدرتمند داریم!

تمام گل های ریاض محرز در لیگ نخبگان آسیا

ضربه کوکوریا از روی خط دروازه برگشت داده شد

واکنش دیدنی تروبین مقابل ضربه کوکوریا

گل اول آلمان توسط وایپر؛انگلیس 2-1 آلمان

بازگشت ژرمن‌ها با شلیک دیدنی؛ انگلیس 2-2 آلمان

تیر دروازه منجی سه‌شیرها؛ انگلیس 2-2 آلمان

پیام مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه محرم

گجت جایگزین دئودورانت می شود

رونالدو به ژسوس زنگ زد؛ به النصر بیا!

خلاصه والیبال بلغارستان 0 - ترکیه 3

پیاتزا: باخت به آلمان تقصیر من بو‌د

لیگ ملت‌ها؛ آرژانتین برنده دوئل قربانیان ایران

اعلام شهادت شهید امیر حسین صالحی توسط مدیر کل بنیاد مازندران به خانواده اش در آمل

فناوری نانو، مواد معدنی را به سلاح ضدمیکروبی تبدیل کرد

گل دوم انگلیس توسط هاتچینسون ؛انگلیس 2-0 آلمان

در ست سوم چه بر سر ایران آمد!

باخت به آلمان 4.5 امتیاز از ایران گرفت!

نقطه قوت ایران مقابل آلمان به نقطه ضعف تبدیل شد

14 سرباز پیاتزا برای تقابل با تیم سابق

کابوس ایران، فیلیپ با شماره هشت!

خلاصه والیبال آلمان 3 - ایران 1

شکار لحظه‌های ناب دیدار ایران و آلمان

پیاتزا: مربی ایران هستم و تمرکزم روی تیم است

شوک به لیگ ملت‌ها؛ پدیده والیبال دنیا روی ویلچر!

ریسک بزرگ پیاتزا جواب نداد!

جنون لیگ ملت‌ها؛ باخت ایران رسما خنثی شد

بانیان عشق، راویان کربلا

جزئیات بسته نوسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده از زبان رئیس کمیسیون عمران مجلس

مردم مهمترین مولفه قدرت جمهوری اسلامی هستند

شنیدن صدای تولد ستاره‌ها از اعماق تاریکی

درمان سرطان با زهر عقرب برزیلی

اسفندیار؛ امتیازآورترین بازیکن ایران مقابل آلمان

والیبال ایران مقابل آلمان اسیر اشتباهات خود شد

رالی جذاب در دست اول دیدار ایران - آلمان

سعادت: پیشرفت کردیم و تجربیات ارزشمندی به دست آوردیم