خبر یزد

آخرين مطالب

کمک دولت و بانک مرکزی به بازار سرمایه اقتصادي

کمک دولت و بانک مرکزی به بازار سرمایه
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /رئیس سازمان بورس با اشاره عملکرد بازار سرمایه در دوره جنگ 12 روزه و اقدامات انجام شده برای صیانت از دارایی سهامداران، گفت: حمایت‌ها از سهامداران خرد آغاز شده و دولت و بانک مرکزی نیز در این حوزه کمک می‌کنند.
حجت‌اله صیدی - معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی - اظهار کرد: در «جنگ 12 روزه» مهمترین ماموریت‌مان حفاظت از دارایی‌های سهامداران بود، چون در فضای متلاطمی قرار داشتیم.
او با بیان این‌که در شرایط فعلی مراقبت می‌کنیم تا معاملات به صورت منصفانه انجام شود، اعلام کرد: تلاش و تاکید داریم نقدشوندگی بازار افزایش یابد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که در زمان بحران و جنگ مهم این است که اصل سرمایه سهامداران حفظ شود، متذکر شد: در دوره جنگ اخیر، براساس مصوبات هیات مدیره سازمان بورس و شورای عالی بورس، معاملات سهام و صندوق های مبتنی بر سهام تعطیل شد. منتها چون برخی دارندگان صندوق ها به نقدینگی نیاز داشتند، صندوق هایی با درآمد ثابت، قابل معامله بود و پس از اعلام توقف جنگ نیز ما به سمت بازگشایی بازار سهام حرکت کردیم.
بازار
صیدی تاکید کرد: ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است. در شرایط مشابه و در قالب جنگ روسیه و اوکراین، بورس مسکو 20 روز و بورس اوکراین هم بیشتر از این روزها تعطیل بود و پس از بازگشایی، بورس مسکو با 20 و بورس اوکراین نیز با 40 درصد کاهش مواجه شد. طبیعی است که در این شرایط صف عرضه بیش‌تر از صف تقاضا باشد. البته مهم این است که نقدشوندگی سهام حفظ شود تا ما به یک شرایط عادی دست پیدا کرده و بازار به حالت تعادل برسد.
صیدی با اشاره به اینکه حتما تلاش خواهیم کرد بورس روند متعادل و منصفانه‌ای را طی کند، گفت: از این رو تلاش داریم افرادی که قصد دارند خرید و فروش کنند در یک فضای شفاف بتوانند به فعالیت بپردازند.
او با بیان اینکه بورس تهران، فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و ما امیدواریم فضا بهتر و معاملات بیشتر شود، تاکید کرد: خدای ناکرده اگر دشمن خیال تهاجم دیگری به سرش بزند و شرایط به اضطرار بازگردد، بر حسب اقتضای شرایط، حتما تصمیمات دیگری اتخاذ خواهد شد تا صیانت بیشتری از بورس صورت گیرد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه با اشاره به حمایت از سهامدارن خرد در این بازار تاکید کرد: این حمایت به صورت تدریجی است و به صورت یکجا قابل تحقق نیست.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/732252/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش عوارض شیمی درمانی با نانودارورسان‌های هدف‌گیر سرطان

عکس روز ناسا از چشم اژدها

گوجه‌فرنگی‌هایی که معکوس تکامل یافته‌اند!

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد!

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

آریا سمت راست سپاهان را تمام و کمال می‌خواهد!

در میامی سیل می‌بارد؛ احتمال تاخیر بازی رئال-یووه

فاصله 53 امتیازی امین اسماعیل نژاد تا صدر جدول لیگ ملت‌های والیبال 2025

پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا؛ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو

برنامه کامل قهرمانی جهان اعلام شد

شای؛ پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA

برنامه کامل مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 19 سال جهان

چاره لیورپول برای خرید بزرگ؛ ستاره بفروش!

تقوی: به بردها مغرور نشویم

تقوی: سلام نظامی اعضای تیم ملی، خودجوش بود

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

شش گزینه نهایی برای سرمربیگری پرسپولیس!

ادعای داغ؛ محرومیت ریکاردو ساپینتو بخشیده شد

بازیکن سابق چلسی، همه‌کاره ساپینتو در استقلال

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

بازگشت وریا غفوری به استقلال

موج گرما، استان یزد را تعطیل کرد

اجتماع بزرگ عزاداران ابرکوه، در روز هشتم ماه محرم

درخواست مجلس از رئیس‌جمهور برای اعطای نشان شجاعت به سحر امامی

هنرنمایی بانوان روستای دهنو برای جبهه مقاومت

7 محرم به عنوان «روز عزاداری مردم یزد» ثبت شود

کشف 40 مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز در استان یزد

تأمین آب پایدار برای 25 هزار شهروند هرات

گسترش نظارت هوشمند بر بازار

«شیر طلایی»؛ نوشیدنی شگفت‌انگیز

خسارت 3 میلیاردی به فدراسیون هندبال پس از حمله رژیم صهیونیستی

پیام رئیس سازمان بهزیستی در پی قهرمانی فوتسال ناشنوایان ایران در جام جهانی

رئیس فدراسیون شمشیربازی: عدم حضور ما در مسابقات باعث افت رنکینگ شد

سقوط ماخاچف؛ توپوریا قهرمان جدید رنکینگ UFC

منتظر بدترین نسخه جام جهانی باشید!

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون هندبال برگزار شد

واکنش اسبقیان به برکناری سهراب آزاد از انجمن کراس‌فیت

محرومیت ساپینتو بخشیده شد

پاسخ منفی قایدی و محبی به استقلال

آغاز پویش «اطعام و اکرام حسینی» در یزد

ارائه خدمات رایگان روانشناسی و روانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت استان یزد

تجربه روز‌هایی با دمای 45 درجه سانتی گراد در استان یزد

نرخ طلا و سکه همچنان می‌تازد؛ فتح کانال جدید در بازار دلار

حجم سنگین لوازم خانگی قاچاق در بازار و عدم برخورد مستمر با قاچاقچیان

قیمت گوشت قرمز در بازار تهران

سکوت 10 ماهه؛ آمار مسکن در دسترس نیست

ریزش شاخص بورس برای چهارمین روز متوالی

سخنگوی دولت: کالابرگ به مرور پرداخت خواهد شد

امنیت سرمایه دیجیتال زیر سایه موشک‌ها