خبر یزد

آخرين مطالب

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی ورزشی

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 / باشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد.
روز پنجشنبه خبر برگزاری جلسه بین رضا درویش و محمدرضا زنوزی، بازتاب بسیار زیادی بین هواداران پرسپولیس داشت. خصوصا آنکه مشخص شد محتوای این جلسه بر محور حل و فصل پرونده علیرضا بیرانوند بود و حتی در خبرهای اولیه، پالس مثبتی بر رفع و رجوع این شکایت جنجالی ساطع می‌شد.
بازار
به نظر می‌رسید درویش و زنوزی که پیش از ماجرای علیرضا بیرانوند، رابطه نزدیک و صمیمانه با یکدیگر داشتند، بر سر این پرونده به تفاهم خواهند رسید. با این حال ساعاتی بعد از برگزاری جلسه، منابع خبری و رسانه‌های نزدیک به مدیرعامل پرسپولیس، از یک درخواست جنجالی پرده برداشتند: ترابی و دانیال را بدهید تا از پرونده بیرانوند بگذریم.
یک روز بعد، باشگاه پرسپولیس با انتشار مصاحبه از سوی مدیر روابط عمومی خود، برگزاری جلسه بین زنوزی و درویش را تایید و اعلام کرد که این باشگاه از حق و حقوق خود پایین نخواهد آمد.
در این شرایط رفته رفته فضای مثبت این جلسه و امید به حل ماجرا، جای خود را به شک و تردید می‌داد. خصوصا اینکه از یک سو، هواداران پرسپولیس وارد صحنه شده بودند و از سوی دیگر تراکتور هم منطقا تمایلی به جابجایی بازیکن از خود نشان نمی‌داد.
بر اساس اطلاع خبرنگار ما، رضا درویش درخواست جابجایی مهدی ترابی را به محمدرضا زنوزی ارائه کرده و مالک تراکتور نیز پاسخ او را داده است. زنوزی که علاقه خاصی به ترابی دارد و او را به عنوان ستاره اصلی تیمش می‌شناسد، اعلام کرد که این درخواست هرگز با موافقت مواجه نخواهد شد. چرا که حتی در صورت صدور حکم علیه بیرانوند، تراکتور می‌تواند برای چهار ماه یک دروازه‌بان به خدمت بگیرد و در ادامه از بیرانوند استفاده خواهد کرد و ترابی را هم در ترکیب خود خواهد داشت.
مهدی ترابی نقشی کلیدی و تعیین‌کننده در ترکیب و فضای تیم تراکتور دارد و به همین دلیل درخواست پرسپولیس بلافاصله از سوی زنوزی رد شده است. به نظر می‌رسد زنوزی به هیچ عنوان این پیشنهاد را نخواهد پذیرفت و درویش احتمالا باید پیشنهادات دیگری را به مالک تراکتور بدهد یا برعکس.
مذاکره بین پرسپولیس و تراکتور در حالی است که نتایج آن، اثر مستقیمی بر یک عضو دیگر فوتبال ایران هم خواهد داشت: تیم ملی. این عضو ثالث پرونده بیرانوند نیز ترجیح می‌دهد ماجرا با مصالحه حل و فصل شود چرا که در صورت محرومیت بیرانوند، او در سال منتهی به جام جهانی با دوری از میدان مواجه خواهد شد.
احتمالا به همین دلیل، مهدی تاج میزبان و میانجی‌گر این مذاکره بوده است. با این حال هنوز مشخص نیست که آیا طرفین می‌توانند به توافقی برای عبور از حکم کمیته استیناف برسند یا اینکه طولانی‌ترین پرونده فوتبال ایران، به مرحله صدور رأی می‌رسد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/733704/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرودگاه شهید مدنی تبریز باز شد

مغز انسان حتی در پیری هم نورون‌های جدید تولید می‌کند

بزرگ‌ترین درآمد یک تیم آسیایی محقق شد!

ناکامی سرمربی استقلالی در رسیدن به نیمکت الزمالک

کیمیش: پاری سن ژرمن حریف خاصی برای ماست

احتمال هایجک پر سر و صدای فولاد از استقلال

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل

عزاداری امن و بدون حادثه با رعایت نکات ایمنی

کاهش قیمت و افزایش فایل‌های اجاره مسکن با خروج اتباع غیرمجاز

زمین در دورترین فاصله از خورشید قرار دارد، پس چرا هوا تا این اندازه گرم است؟

روز‌های گرم 45 درجه‌ای در یزد

برق در وضعیت هشدار؛ تمدید خاموشی‌ها با افزایش مصرف

جزئیات جدید از واریز کالابرگ الکترونیکی

تشییع پیکر مدافع وطن شهید یاسین دهستانی در بافق

توضیح عضو شورای شهر تهران درباره افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی

تسلیت مورینیو برای ژوتا؛ به خاطرش قهرمان شوید!

خلاصه بازی فلومیننزه 2 - الهلال 1

تنبیه یوفا برای چلسی؛ جریمه و محرومیت از خرید

تمرین مشترک تیم‌های ملی والیبال ایران و کوبا

اوقات شرعی شنبه 14 تیرماه 1404 به افق یزد

4.5 میلیون تن گندم تحویل دولت شد

خرید روغن شرطی شد

از سرگیری پروازهای شرکت‌های هواپیمایی عربی به ایران

پیش‌بینی مهم رییس اتحادیه طلا از قیمت‌ها در هفته جدید

سفر در زمان با «جیمز وب» برای کشف سرگذشت کهکشان راه شیری

مناسبت روز/ شنبه، 14 تیر ماه

لشگری: امیدوارم با هاشمیان قهرمان شویم

دعوت مجدد ستاره 38 ساله به تیم ملی ژاپن

مهره‌هایی که دست پرسپولیس به آنها نمی‌رسد

پرونده قضایی ستاره فرانسوی بسته شد

پایان طلسم قهرمان اروپا مقابل بایرن

نماینده استقلال به دنبال جذب دو لژیونر

صعود چلسی با قضاوت فغانی

اینزاگی: بعضی اتفاق‌ها باعث شد الهلال ببازد

بیانیه آرسنال درباره اتهام تجاوز به توماس پارتی

حضور بتو، یوسف فوفانا و مدیرعامل باشگاه اورتون مقابل آنفیلد برای یادبود دیوگو ژوتا

وقتی دروازه‌بان ترجیح می‌دهد به جای دست، با سر توپ را دفع کند!

زنان آلمان برای اروپا خط و نشان کشیدند

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی

قاتل اینتر، تیم اینزاگی را هم حذف کرد

گل دوم فلومیننزه توسط هرکولس در دقیقه 70

پنالتی الهلال سوخت؛ وی‌‌ای‌آر علیه عربستانی‌ها

عضو هیئت مدیره استقلال خرید این تیم را لو داد

سیو محشر یاسین بونو در مصاف تک‌به‌تک

گل اول الهلال به فلومیننزه توسط لئوناردو در دقیقه 50

ناسا تایید کرد: ورود مهمان فضایی از اعماق کهکشان به منظومه شمسی!

دومین خرید مجیدی برای البطائح از تیم احمد نور

دمبله: از بایرن انتقام می‌گیریم، یک انتقام کوچک!

مخالفت وزارت ارتباطات با اینترنت طبقاتی

دانشمندان برای اولین بار در جهان، نور را از وسط مغز انسان رد کردند