خبر یزد

آخرين مطالب

اشک‌های دوناروما پس از مصدومیت وحشتناک موسیالا ورزشی

اشک‌های دوناروما پس از مصدومیت وحشتناک موسیالا
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /در جریان دیدار حساس مرحله یک‌چهارم نهایی جام باشگاه‌های جهان میان بایرن مونیخ و پاری‌سن‌ژرمن که با پیروزی 2-0 نماینده فرانسه به پایان رسید، یکی از تلخ‌ترین و احساسی‌ترین صحنه‌های ممکن در فوتبال رقم خورد؛ جایی که جمال موسیالا، ستاره جوان بایرن، پس از برخوردی شدید با جان‌لوئیجی دوناروما دچار مصدومیتی وحشتناک شد. موسیالا در تلاش برای تصاحب توپ بود که با دروازه‌بان ایتالیایی پاریس برخورد کرد و لحظه‌ای بعد نقش زمین شد؛ دردی شدید در چهره‌اش نمایان بود و جیغ‌های او ورزشگاه را در سکوتی سنگین فرو برد.
شدت برخورد به حدی بود که مچ پای موسیالا بین بدن و دستان دوناروما گیر افتاد و در حالی که هر دو بازیکن با تمام توان به سمت توپ هجوم برده بودند، حرکتشان در جهت مخالف موجب پیچ‌خوردگی شدید و دردناک مچ پای مهاجم بایرن شد. گفته می‌شود که موسیالا به احتمال زیاد دچار شکستگی استخوان ساق پا شده است و طبق برآوردها ممکن است چهار تا شش ماه یا بیشتر از میادین دور باشد. اما آن‌چه در حاشیه این حادثه بیش از همه توجه‌ها را جلب کرد، واکنش احساسی دوناروما بود.

خبر یزد

دروازه‌بان ایتالیایی بلافاصله پس از وقوع حادثه، با دست صورتش را پوشاند، روی زانو افتاد و در حالی که اشک می‌ریخت، سرش را میان دستانش گرفت. صحنه‌ای که نه‌تنها برای او بلکه برای تمام بازیکنان دو تیم و بینندگان تلویزیونی بسیار دردناک و ناراحت‌کننده بود. بازیکنانی چون هری کین، کیمیش و کینگزلی کومان حتی روی خود را برگرداندند تا لحظه مصدومیت را نبینند. چند بازیکن بایرن به سرعت خود را به موسیالا رساندند و در کنار او بودند، در حالی که چند بازیکن پاری‌سن‌ژرمن نیز سعی در آرام‌کردن دوناروما داشتند که به شدت احساس گناه می‌کرد، هرچند این مصدومیت کاملاً تصادفی و غیرعمد بود.

خبر یزد

پخش زنده تلویزیونی نیز برای جلوگیری از ناراحتی بیشتر بینندگان، صحنه را قطع کرد. موسیالا روی برانکارد به بیرون منتقل شد و در آغاز نیمه دوم سرژ گنابری جایگزین او شد. واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی نیز به‌شدت احساسی بود؛ بسیاری از هواداران با موسیالا ابراز همدردی کردند و نوشتند که هیچ بازیکنی سزاوار چنین مصدومیتی نیست. باشگاه بایرن نیز در بیانیه‌ای کوتاه نوشت: «جمال موسیالا با مصدومیت از زمین خارج شد. همراهت هستیم، جمال!» و سرمربی بایرن، وینسنت کمپانی هم گفت: «بسیار ناراحت‌کننده بود. امیدوارم وضعیت او خیلی بد نباشد، اما واقعاً صحنه خوبی نبود. امیدوارم بهترین روند بهبود را طی کند.»
بازار
این حادثه غم‌انگیز در حالی رخ داد که پاری‌سن‌ژرمن با گل‌های دزیره دوئه و عثمان دمبله راهی نیمه‌نهایی شد، اما تمام تمرکزها از نتیجه مسابقه به روی وضعیت موسیالا و اشک‌های دوناروما رفت. در واقع، اگرچه پاریس به موفقیتی مهم در مسیر قهرمانی رسید، اما گریه‌های دروازه‌بانش در زمین و تصاویر غم‌انگیز این برخورد تلخ، چیزی بود که تا مدت‌ها در ذهن فوتبال‌دوستان باقی خواهد ماند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/733810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست اساتید دانشگاه‌ها برای فرصت سازی از تهدید‌ها و تقویت راهبرد مقاومت

ثبت‌نام سرویس مدارس در یزد تا پایان تیرماه ادامه دارد

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

پیاده رو خیابان مهدی اردکان مناسب سازی می‌شود

توجه جدی مردم به هشدارها در زمینه فرونشست کوچه در محله ابوالمعالی یزد

تسهیلات بانکی مسکن کارگری استان یزد حل و فصل می‌شود

نخستین کارخانه فرآوری عناصر نادر خاکی استان یزد در مروست احداث می شود

مشارکت شرکت گچ بری یزدی در آزادی زندانیان

نشست هم‌اندیشی موکب‌داران یزدی

قدردانی و حمایت از خیرین در راس برنامه‌های مدیران استان قرار گیرد

توسعه شهری زیر ذره‌بین کمیسیون ماده 5

بسته‌های حمایتی برای جوانی جمعیت کلید خورد

تأکید بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یزد

راهکاری نوین برای حمایت از نیازمندان با نگاهی به آینده

برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری 26 و 27 تیرماه در استان یزد

راه‌اندازی ایستگاه دوم هواشناسی در بافق

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

همبستگی مردم در جنگ 12 روزه مرهون ترویج روحیه ایثار و شهادت در جامعه

اهمیت «فعالیت‌های اجتماعی» در مسیر بهبود آمارهای فرزندآوری در استان

🎬بازدید استاندار یزد از مخازن ذخیره آب شرب یزد

برگزاری محفل قرآنی به سوی فتح در یزد

طنین صدای شعر وطن در یزد

🎬بازدید استاندار یزد از اداره کل امور مالیاتی استان

🎬قدردانی از 30 دهیار برتر استان در نشست تجلیل از دهیاران یزد

مهر و موم همه‌ی واحد‌های ضایعاتی سطح شهر یزد

مادران باردار و کودکان زیر یکسال در خط اول دریافت خدمات هستند

انتصاب «سرپرست اداره‌کل امور مشاورین وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی»

اوقات شرعی سه شنبه 24 تیرماه 1404 به افق یزد

خادمیاران دهستان کذاب، در چایخانه امام رضا (ع) پذیرای زائران هستند

موکب‌هایی با عطر خدمت و محبت به سیدالشهدا (ع)

استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد

لزوم افزایش کیفیت نان همراه با افزایش قیمت

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

مسدود شدن بلوار آیت‌الله خامنه‌ای یزد تا 10 مرداد

سنت نذری چنگالی در یزد

تداوم رشد تولید، فروش و سودآوری شرکت چادرملو

نرخ بلیط اتوبوس اربعین از مبدا یزد

زیارت اولی‌ها راهی کربلای معلی می‌شوند

آزادسازی 8 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در تفت

کارگاه پیشگیری از سوءمصرف مواد، الکل و دخانیات در یزد

بهسازی 226 کیلومتر از محور‌های مواصلاتی استان یزد

حسینیه شاه طهماسب یزد احیا می‌شود

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند

خرد و کلان گزارش می دهد/ رشد 72 درصدی حق بیمه تولیدی بیمه دی در بهار

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ اپلیکیشن دی‌دار راهی نوین برای ارائه خدمات بیمه‌ای