خبر یزد

آخرين مطالب

پیوستن حدود 70 درصد از مودیان مالیاتی به سامانه فاکتور الکترونیکی اجتماعي

پیوستن حدود 70 درصد از مودیان مالیاتی به سامانه فاکتور الکترونیکی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل امور مالیاتی استان یزد: تا کنون حدود 70 درصد از مودیان در استان یزد به سامانه فاکتور الکترونیکی پیوسته‌اند و تا سال آینده هم، همه مودیان به این سامانه متصل می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، مدیرکل امور مالیاتی استان یزد به مناسبت هفته مالیات در جمع اصحاب رسانه، گفت: بخش عمده‌ای از مالیاتی که اخذ می‌شود به خزانه کشور و هزینه‌های دولت بر می‌گردد.
مدیرکل امور مالیاتی استان یزد افزود: سال گذشته 76 درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات پرداخت شد و بالغ بر 3 و نیم همت عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد توزیع شد.
نجف زاده خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست سال جاری با وجود مشکلات اقتصادی و جنگ تحمیلی برخی مشکلات اقتصادی برای کسب و کار‌ها به وجود آمد.
وی گفت: سازمان امور مالیاتی به علت این اتفاقات، اظهارنامه‌های مالیاتی مشاغلی که در خرداد ماه بود و اظهار نامه اشخاص حقوقی و شرکت‌ها که آخر تیرماه بود را به مدت سه ماه تمدید کرد و صاحبان این مشاغل تا پایان شهریور ماه فرصت دارند که اظهارنامه خود را ارائه و مالیات خود را پرداخت کنند.
مدیرکل امور مالیاتی استان یزد گفت: در استان در سال گذشته بالغ بر 24 و نیم همت، وصولی مالیات مستقیم داشته‌ایم.
نجف زاده، به رشد قابل توجه مالیات در برخی از بخش‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 1700 میلیارد تومان مالیات در حوزه سلامت دریافت شده که نسبت به سال قبل 61 درصد افزایش داشته است.
وی، افزود: سهم ورزش هم با رشد هشت درصدی به 120 میلیارد تومان رسید وبرای کتابخانه‌های عمومی و عشایر هم به ترتیب دو و یک میلیارد تومان مالیات اختصاص یافته است.
نجف زاده گفت:بخش عمده مالیات‌های مستقیم یزد از صنایع و معادن بزرگ تامین می‌شود و تنها 10 درصد مالیات‌ها به حقوق بگیران تعلق دارد.
مدیرکل امور مالیاتی استان یزد گفت: حدود 6 تا 7 درصد هم از سوی اصناف با جمعیتی بالغ بر 100 هزار مودی شغلی مالیات پرداخت می‌شود.
نجف زاده، به حمایت قانون از فعالیت‌های شفاف اقتصادی اشاره کرد و گفت: تا کنون حدود 70 درصد از مودیان در استان یزد به سامانه فاکتور الکترونیکی پیوسته‌اند و تا سال آینده هم، همه مودیان به این سامانه متصل می‌شوند.
مدیرکل امور مالیاتی استان یزد افزود: در یزد ما ابربدهکار مالیاتی نداریم، اما مواردی هست که در حال پیگیری هستیم و چند مورد پرونده‌های بالای پنجاه میلیارد هست که در کشور در حال پیگیری است.
همچنین استاندار به مناسبت هفته مالیات با حضور در اداره کل امور مالیاتی استان یزد، از نزدیک در جریان فعالیت‌های این اداره قرار گرفت و از زحمات کارکنان این مجموعه قدردانی کرد.
استاندار یزد بعد از این بازدید گفت: استان یزد یک استان معدنی، صنعتی و اقتصادی است و با این وجود کارکنان مالیاتی کاری سخت و دقیق را بر عهده دارند.
بابایی افزود: تعامل و همکاری اداره کل مالیات با صاحبان صنایع باید به گونه‌ای باشد که رفتار محبت آمیز توام با دلگرمی باشد و آنچه حق و حقوق است باید محقق و پرداخت شود.
از 16 تا 23 تیر به عنوان هفته مالیات نامگذاری شده است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/735230/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شگفت‌زدگی 30 ریاضیدان برتر جهان از توانایی هوش مصنوعی

گل اول پرستون به لیورپول توسط لیندسی در دقیقه 83

گل دوم لیورپول به پرستون توسط داروین نونیز در دقیقه 53

گل سوم لیورپول به پرستون توسط خاگپو در دقیقه 88

جشنواره گل بانوان فوتبالیست ایران در آسیا

مدافع تیم ملی در تبریز؛ محرمی بین پرسپولیس و سپاهان، تراکتور را انتخاب کرد

طرح بیمه سهام از فردا در بورس تهران اجرا می‌شود

رقابت‌ شانه‌به‌شانه بیت‌کوین و طلا روی دور تُند

لیست کامل نرخ بلیت اتوبوس اربعین اعلام شد

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

عکس روز ناسا از «سحابی مورچه»

گل هفتم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط رژین تمریان در دقیثقه 85

صادق محرمی تراکتوری شد!

ایران تا دندان مسلح برای هفته سرنوشت‌ساز VNL

لشکر کشی تیم ملی والیبال از اولشتین به گدانسک

دیگر به من بگویید بازیکن سابق تیم ملی!

زمان اعلام لیست نهایی پیاتزا برای تقابل با لهستان

تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران قهرمان آسیا شد

آیا آب کله پاچه برای نوزاد مفید است؟

قیمت دام زنده امروز 22 تیر 1404

شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 80 میلیون تومانی وارد شد

گربه‌ای در فلوریدا یک ویروس جدید کشف کرد!

دست کادرفنی تیم ملی والیبال باز شد؛ ستاره ایران برگشت

مصدومیت واقعی سث رالینز؛ برنامه‌های نویسندگان WWE در خطر جدی است

عرضه زمین برای ساخت مسکن معیشت‌محور، بهترین مسیر تقویت فرزندآوری

اتصال کدملی و کدپستی شهروندان در چارچوب تکمیل سامانه املاک

ویژه برنامه سنگر همدلی در یزد

اکران نمایش «سگَک» در یزد

کتاب «انتهای کوچه مهتاب»؛ روایاتی دلنشین از زندگی امام سجاد (ع)

کشف یک راه جدید برای کاهش وزن بدون کم خوردن

سلام نظامی دختران بسکتبالیست ایران به پرچم وطن در رقابت‌های کاپ آسیا

ویدئوی جالبی که فدراسیون والیبال از امین اسماعیل‌نژاد پس از بازی شب گذشته با لهستان منتشر کرد

تیم ملی والیبال ایران به گدانسک رفت

امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و حوزه هنری انقلاب اسلامی

شاخص بورس 30هزار واحد رشد کرد

قیمت گوشت قرمز امروز 22 تیر 1404

وضعیت بازار خودرو ایران پس از جنگ 12 روزه

تحویل بیش از 30 کیلوگرم طلا و 1000 میلیارد تومان برداشت ریالی به کاربران اپلیکیشن آپ، از شروع شرایط جنگی

مهر و موم 7 واحد ضایعاتی در یزد

صادرات ریلی کاشی و سرامیک استان یزد به افغانستان

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از مادر و همسر شهیدان آبیان در ساری

نظام‌نامه راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز دانش‌پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر ابلاغ شد

دیدار مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد و مدیرکل بنیاد فارس با خانواده‌های معظم شهدای حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی

ابلاغ سلام و تسلیت مقام معظم رهبری به خانواده‌ معظم «شهیده زهره سادات حسینی»

پیگیری پروژه‌های مسکن کارگری و مددجویان یزد توسط معاون عمرانی استاندار

تخصیص بودجه 7 میلیارد تومانی برای زیر ساخت‌های شهرک صنعتی خاتم

درک کمیت فراتر از انسان؛ کدام حیوانات می‌توانند اعداد را درک کنند؟

تلاش برای ارائه سازوکار جدید مطالعه کیهان با کمک امواج گرانشی

مسئول امور بین‌الملل کمیته ملی پارالمپیک منصوب شد