پیاده رو خیابان مهدی اردکان مناسب سازی میشود
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - پیاده رو تعبیه شده برای رستوران خیابان مهدی اردکان مناسب سازی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، بخشی از پیاده رو در خیابان مهدی اردکان به صورت پلکانی اجرا شده که نگرانی مردم را در پی داشته است.
شهردار اردکان گفت: با توجه به اینکه در این مکان یک بنای تاریخی ثبت ملی وجود دارد و امکان تخریب آن نیست با تدبیر شهرداری هنگام اجرای رینگ شهری این مکان مرمت و به رستوران تغییر کاربری پیدا کند.
متالهی افزود: این بنا نسبت به خیابان حدود 80 سانتی متر اختلاف ارتفاع داشت وبا توجه محدودیتهای بناهای تاریخی و برای حفظ آن مجبور به ایجاد پله از دوطرف شدیم.
وی با اشاره به اینکه برای این رستوران و مجموعه اقامتی و تفریحی که قرار است در کنار آن ایجاد شود پارکینگ در نظر گرفته شده است ادامه داد: نگرانی از بابت ترافیک وجود ندارد، اما مناسب سازی فضای پیاده رو با ایجاد فضای رمپ انجام خواهد شد.
متالهی اضافه کرد: طراحی پیاده رو به این شکل، مصوبه میراث فرهنگی دارد و بر اساس این مصوبه و طرح میراث فرهنگی اجرا شده است.
-
سه شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴:۲۹
-
۷ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/735557/