آرژانتین ٣- ترکیه ٢؛ برد به درد نخور!
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - ورزش 3 /در چارچوب روز آخر از دور مقدماتی لیگ ملتهای والیبال، تیم ملی والیبال آرژانتین موفق شد با نتیجه سه بر دو برابر تیم ملی والیبال ترکیه به پیروزی برسد و با برد لیگ ملتهای این فصل را به اتمام برساند.
در این مسابقه، شاگردان مارسلو مندز ستهای دوم، سوم و پنجم را به ترتیب با نتایج 25 بر 21، 25 بر 19 و 17 بر 15 پیروز شدند و شاگردان اسلوبدان کواچ نیز گیمهای اول و چهارم را با نتایج 25 یر 18 و 25 بر 17 بردند.
برای تیم ملی والیبال آرژانتین پابلو کوکارتسف و ویسنتین به ترتیب 29 و 16 امتیاز به دست آوردند و در تیم ملی والیبال ترکیه نیز آدیس لاگومژیا 23 امتیاز کسب کرد.
تیم ملی والیبال آرژانتین از 12 بازی خود، 6 برد و 6 شکست را در این فصل ثبت کرد و تیم ترکیه نیز از 12 بازی، 9 باخت و 3 برد را به دست آورد. هیچ کدام از این دو تیم نتوانستند جواز حضور در مرحله بعدی را به دست بیاورند.
-
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹:۳۰
-
۳ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/735832/