خبر یزد - رئیس گروه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان یزد: به نظر میرسد دلیل احتمالی مسمومیت، آلودگی یکی از مواد غذایی به دلیل گرمای هوا در فصل تابستان بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، مینوسپهر گفت:در پی بروز علائم گوارشی در تعدادی از شرکتکنندگان یک مراسم در یکی از روستاهای شهرستان تفت، تیم بهداشتی خانه بهداشت با اقدامات بهموقع موفق به درمان سرپایی اغلب بیماران شد و برخی افراد نیز برای بررسی بیشتر به صورت سرپایی به بیمارستان مراجعه کرده و تحت سرمتراپی قرار گرفتند.
مینو سپهر افزود: به نظر میرسد دلیل احتمالی مسمومیت، آلودگی یکی از مواد غذایی به دلیل گرمای هوا در فصل تابستان، بوده است.
وی خاطر نشان کرد: نمونهبرداریهای لازم انجام شده و نتایج نهایی در دست بررسی است، اما اقدامات میدانی اولیه تیم بهداشتی به شناسایی احتمالی عامل آلودگی منجر شده است. وی با اشاره به حذف منبع احتمالی آلودگی افزود: خوشبختانه مردم همکاری خوبی با تیم بهداشتی داشتهاند.
مینو سپهر در ادامه هشدار داد که در روزهای گرم سال باید از سالم بودن غذا اطمینان حاصل کرد، از نگهداری طولانیمدت غذا در فضای باز پرهیز شود و در هنگام توزیع یا حمل غذا، اصول بهداشتی بهطور کامل رعایت گردد.
در روزهای گذشته، بیش 50 نفر از مردم یکی از روستاهای شهرستان تفت بر اثر استفاده از غذای توزیع شده در یک مراسم، دچار مسمومیت غذایی شدند.