سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

فرهنگی

نگاه ما رشد متوازن فرهنگی و هنری در همه شهرستان‌هاست

نگاه ما رشد متوازن فرهنگی و هنری در همه شهرستان‌هاست
خبر یزد - سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد: با برنامه‌ریزی صحیح و حمایت مناسب می‌توان از توانمندی‌های استان برای ارتقای فرهنگی جامعه استفاده کرد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد: با برنامه‌ریزی صحیح و حمایت مناسب می‌توان از توانمندی‌های استان برای ارتقای فرهنگی جامعه استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حجت‌الاسلام دانشی در مراسم معرفی رئیس جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بافق گفت: در نظام جمهوری اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه‌ای ترویجی در عرصه فرهنگ و هنر اسلامی دارد و باید در مسیر رشد، تعالی و ارتقای معنوی جامعه مؤثر واقع شود.
وی با اشاره به گستردگی مأموریت‌ها و مسئولیت‌های این نهاد، اظهار داشت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، وظایف متنوع و سنگینی بر عهده دارد و امیدواریم بتوانیم با تلاش جمعی، به بهترین نحو ممکن در این مسیر خدمت‌رسانی کنیم.
دانشی بر اهمیت نقش متولیان فرهنگی در ترویج سبک زندگی اسلامی تأکید کرد و افزود: استان یزد در حوزه فرهنگ و هنر از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و با برنامه‌ریزی صحیح و حمایت مناسب، می‌توان از این توانمندی‌ها برای ارتقای فرهنگی جامعه استفاده کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد همچنین با اشاره به اهمیت مسئولیت‌های اجتماعی مجموعه‌های صنعتی و معدنی اظهار داشت: شهرستان بافق به عنوان بهشت معادن، از ظرفیت‌های ارزشمندی در این زمینه برخوردار بوده و نگاه دولت نیز بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در راستای مسئولیت‌های اجتماعی است.
وی با بیان اینکه نگاه ما رشد متوازن همه هنر‌ها در سطح شهرستان‌های استان است، اظهار امیدواری کرد: در دوره پیش رو، با همکاری دستگاه‌ها و تشکل‌های مردمی، شاهد برگزاری رویداد‌های فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای اثرگذار در شهرستان بافق باشیم.
امام جمعه بافق هم با اشاره به وجود شخصیت‌های برجسته در بافق و لزوم معرفی آنان گفت: معرفی چهره‌هایی نظیر وحشی بافقی، نجاتی بافقی، لطفی بافقی و دیگر مفاخر شهرستان نه‌تنها ادای دین به گذشته است، بلکه زمینه‌ساز افتخار و بالندگی فرهنگی در جامعه خواهد بود.
حجت الاسلام حسینی همچنین از راه‌اندازی «بنیاد وحشی بافقی» به‌عنوان طرحی در دست اقدام یاد کرد و خواستار ایجاد «بنیاد مفاخر و مشاهیر شهرستان بافق» شد.
وی با تأکید بر نقش تعامل‌گرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این نهاد باید برخوردی لطیف، هنرمندانه و با سعه‌صدر بالا داشته باشد، چراکه با هنرمندان، شعرا، فرهیختگان و گروه‌های متنوع فکری و فرهنگی در ارتباط است.
گفتنی است در این مراسم از زحمات محمدباقر قائمی رئیس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بافق تقدیر و مهدی آخوندی به عنوان رئیس جدید این اداره معرفی شد.


نظرات شما