پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

عوامل «فراسوی نگاه» مهمان ۱۶۲

عوامل «فراسوی نگاه» مهمان ۱۶۲
خبر یزد - عوامل برنامه «فراسوی نگاه» با حضور در بخش ارتباط مردمی (۱۶۲) صدا و سیمای مرکز یزد، با شهروندانی که با این بخش تماس گرفته بودند، گفت‌و‌گو کردند.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - عوامل برنامه «فراسوی نگاه» با حضور در بخش ارتباط مردمی (162) صدا و سیمای مرکز یزد، با شهروندانی که با این بخش تماس گرفته بودند، گفت‌و‌گو کردند.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد ، محمدجواد علمدار تهیه‌کننده برنامه فراسوی نگاه گفت: از سال 1403 تاکنون، این برنامه هر هفته از رادیو یزد پخش می‌شود. 
وی افزود: هدف اصلی ما در این برنامه معرفی توانمندی‌های افراد نابینا و کم‌بینا و افزایش شناخت جامعه نسبت به این قشر است تا بتوانیم به جامعه‌ای برسیم که افراد نابینا و بینا در کنار هم زندگی راحت‌تری داشته باشند.
علمدار با اشاره به ترکیب عوامل برنامه خاطرنشان کرد: تمام مراحل تولید این برنامه، از نگارش متن تا اجرا و تدوین، توسط گروهی از جوانان نابینا و کم‌بینا انجام می‌شود. پیش‌تر این برنامه در مدت 25 دقیقه پخش می‌شد و اکنون در قالبی 20 دقیقه‌ای روی آنتن می‌رود.


نظرات شما