خبر یزد - استاندار یزد از راهاندازی دبیرخانه دائمی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان و نیز برگزاری کنگره ملی بزرگداشت «علامه ملاعبدالله بهابادی» در شهرهای یزد و بهاباد طی سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، نشست انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان یزد به ریاست استاندار و با دستور کار برگزاری کنگره بین المللی بزرگداشت ملا عبدالله بهابادی، با حضور جمعی از متولیان این کنگره برگزار شد.
استاندار یزد در جریان این نشست و در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: انجمن مفاخر استان طی دو سال گذشته با توجه به چهرههای فرهیخته یزد و تالیفات و خدمات فراوان آنها بیش از پیش فعال شده است.
محمدرضا بابایی تجلیل از مفاخر و بزرگان را از سیاست ها و راهبردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: برگزاری مراسم بزرگداشت شخصیتهای استان در سال جاری با همکاری انجمن مفاخر کل کشور در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه از برگزاری کنگره ملی بزرگداشت علامه ملاعبدالله بهابادی در سال جاری خبر داد و افزود: زمینه برگزاری این کنگره از ۱۱ سال پیش در یزد، قم و تهران فراهم شده است.
استاندار یزد در همین راستا ادامه داد: رهبر شهید انقلاب در سفر سال ۱۳۸۶ به استان یزد به خدمات بی شمار علامه ملاعبدالله بهابادی به جهان اسلام اشاره کردهاند.
وی در ادامه تصریح کرد: علامه ملاعبدالله بهابادی، مدتها والی نجف و خادم حرم مطهر امیرالمومنین (ع) بوده و نسلهای بعدی این عالم برجسته نیز خدمات فراوانی به دنیای اسلام ارائه کردهاند.
بابایی در پایان از راهاندازی دبیرخانه دائمی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان یزد خبر داد و خاطرنشان کرد: در راستای اقدامات انجام شده، کمیتهای ویژه در دانشگاه یزد جهت برگزاری هر چه با شکوهتر این کنگره در یزد و بهاباد تشکیل خواهد شد.

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر

تجلیل از مفاخر