چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

کشف زمین خواری یک هزار و ۷۴۰ میلیاردی در یزد

کشف زمین خواری یک هزار و ۷۴۰ میلیاردی در یزد
خبر یزد - فرمانده انتظامی استان یزد، از دستگیری عامل زمین خواری به ارزش یک هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال خبر داد.
  بزرگنمايي:

خبر یزد - فرمانده انتظامی استان یزد، از دستگیری عامل زمین خواری به ارزش یک هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال خبر داد.

خبر یزد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، سردار علیرضا دلیری درباره این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از کسب خبری مبنی بر تصرف غیرقانونی اراضی دولتی توسط فردی در شهر یزد به بررسی موضوع پرداختند.
وی افزود: ماموران پلیس پس از تحقیقات فنی و اطلاعاتی و با اخذ مجوز قضائی، متهم را که اقدام به تصرف ۲۸ هزار متر مربع از اراضی دولتی کرده بود دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان یزد گفت: با اقدام ماموران، این ملک که کارشناسان ارزش آن را یک هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند رفع تصرف و متهم پس از تشکیل و تکمیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
سردار دلیری در خاتمه افزود: شهروندان قبل از خرید ملک؛ حتما اصالت آن را از مراجع قانونی استعلام کنند و هرگونه مواردی در خصوص رفع تصرف و زمین خواری را به اطلاع پلیس برسانند.


نظرات شما