خبر یزد - محمد یادگاریان مدیر آکادمی کسب و کار سازمان جهاد دانشگاهی یزد در گفت و گو با خبرنگار از این استان با بیان این که دوره آموزشی عاملین توسعه کسب و کار برای اولین بار به میزبانی استان یزد برگزار شده است، اظهار کرد: این دوره با حضور 44 نفر از مشاورین و متقاضیان عاملیت توسعه خوشه های کسب و کار کشور برگزار شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: این دوره آموزشی ملی از تاریخ 19 شهریور ماه امسال به مدت هفت روز به میزانی شهر میراث جهانی یزد و به صورت حضوری با مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی استان و همکاری آکادمی کسب و کار جهاد دانشگاهی در حال برگزاری است.

یادگاریان گفت: حضور اساتید برجسته کشوری در حوزه معرفی الگوی توسعه خوشه های کسب و کار نظیر حمیدعزیز محمدلو و مرتضی انوشه از جمله ویژگیهای این دوره آموزشی است.
مدیر آکادمی کسب و کار سازمان جهاد دانشگاهی یزد تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی تربیت عاملین توسعه خوشه های کسب و کار کشور است.
گفتنی است؛ شرکت کنندگان در این دوره ضمن آموزشی فرآیندها و توسعه خوشه کسب و کار به صورت مستقیم با تجربه خوشه های موفق استان یزد (خوشه زیلو و کنجدی) آشنا می شوند.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/235366/برگزاری-دوره-آموزشی-عاملین-توسعه-خوشههای-کسبوکار-کشور-برای-اولین-بار-در-یزد