خبر یزد
خیرین یزدی 8 میلیارد به دانش‌آموزان نیازمند کمک کردند
چهارشنبه 6 مهر 1401 - 10:39:14 AM
ایرنا
خبر یزد - علی‌اکبر سلمانی پیش از ظهر امروز در جمع برخی خبرنگاران حاضر شد و با اشاره به اهمیت اجرای پویش "شور عاطفه‌ها" در این استان،‌ اظهار کرد: مرحله دوم شور عاطفه‌ها از اول تا ١5مهرماه در مدارس برگزار و کمک‌های جمع‌آوری شده توسط مدیران مدرسه، انجمن اولیا و مربیان و دانش آموزان برای کمک به دانش آموزان نیازمند همان مدرسه هزینه می‌شود.

وی افزود: از مجموع کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده توسط ادارات و مراکز نیکوکاری محلات حدود 400 میلیون تومان نقدی و 7 میلیارد و 700 میلیون تومان غیرنقدی بوده است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد یزد با اشاره به افزایش 23 درصدی کمک‌های مردمی نسبت به سال گذشته در پویش "شور عاطفه‌ها" گفت: مردم خیر و نیکوکار یزدی برای کمک نقدی می‌توانند از طریق شماره کارت 6037998136777777 به نام کمیته امداد یزد و یا شماره‌گیری کد دستوری #035*8877* تلفن همراه اقدام کنند و برای کمک غیر نقدی به دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و مدارس مراجعه کنند.
سلمانی تصریح کرد: تاکنون تمامی کمک‌های جمع‌آوری شده در سطح استان بین دانش آموزان نیازمند توزیع شده و کمک‌های جدید مردمی نیز در اسرع وقت به دست نیازمندان خواهد رسید.



http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/235827/خیرین-یزدی-8-میلیارد-به-دانش‌آموزان-نیازمند-کمک-کردند
بستن   چاپ